reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

Hania okej sprawdzę dzięki za podpowiedź bo w sumie jeździłam w sklepie tylko gondolami, nie pomyślałam. A jak się nie sprawdzi to jakiś inny jest podobny do tego Jedo?

reklama
Ann a no coś tam się znajdzie pewnie :) zerknij serio na spacerówkę bo tam pasów nie można dobrze dostosować i dziecko się ssuwa, a pałąk bardziej przeszkadza niż jest użyteczny. Poszukaj sobie opini na temat spacerówek jedo. To samo tyczy się zresztą bartatiny. Bo gondole i spacerówką mają taką samą.

No chyba, że masz zamiar potem zakupić małą spacerówkę, a to już inna sprawa :)

wiesz co tak myślałam że może i bym wolała potem kupić spacerówkę, ale jaki sens ma teraz kupienie 2w1 a nie używanie spacerówki. Eh sama nie wiem. A jaki model ma fajną spacerówkę? bo gondola w większości jest okej jedynie to wielkość. Kurczę to mnie trochę zbiło z tropu. Muszę się znowu zastanowić.

Ann nie chciałam ci w głowie namieszać przepraszam.

Ale jeżeli byś chciała kupić potem fajną małą spacerówkę to polecam zakupić używaną gondolę ze stelażem chociażby roana maritę :)) ładnie wygląda i naprawdę użyteczna. Dasz 300zł zimę przejeździsz spokojnie, a potem kupisz spacerówkę full wyps.

Ostatnia edycja:
Ja też długo myślałam ale ostatecznie zdecydowałam się na jedo... Jak czytałam opinie na forach to niestety każdy wózek który brałam pod uwagę miał jakieś wady... Spacerowke oglądałam i wyglądała ok, chociaż nie znam się na tym za bardzo ;) pożyjemy, zobaczymy, najwyżej będziemy się rozglądać za spacerówka na wiosnę...

Ann proszę tu znalazłam mój wpis co do jedo - opinia koleżanki i dziewczyn na innym forum :)

Kara moja znajoma ma fyna i powiedziala, ze jak kocha gondole miloscia wielka tak nienawidzi spacerowki.

Ponoc jest ciezka, niezgrabna, dziecko u niej jest niezadowolone bo pasy maja niewielka regulacje co czasem potrafi byc naprawde problemem. Np gdy znajoma malego ciasno zapiela pasami to nie mogla go polozyc bez odpiecia pasow, a no i fatalny jest palak. Ale wiadomo kazdy ma swoje priorytety przy wyborze wozka i jezeli tobie odpowada to super 

Hania to się pewnie okaże za pół roku albo troszkę dluzej ;)

myślałam i analizowałam to długo ale teraz już po fakcie bo wózek kupiony ;)

reklama
Kara, ale ja tu tylko kopiowałam dla ann swój wpis, który jak widać do ciebie był kierowany :))

Mam nadzieję, że z wózka będziesz zadowolona :)

Ja np wiem, że raczej ze spacerowki w swoim tfk korzystać nie będę i gdy małe zaczną z gondoli wyrastać to sprzedam go i kupię bj city mini gt.

Dobrze, że śpiworki tam też będą potrzebne :)

Ostatnia edycja:
Do góry