reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki itp.

Hania okej sprawdzę dzięki za podpowiedź bo w sumie jeździłam w sklepie tylko gondolami, nie pomyślałam. A jak się nie sprawdzi to jakiś inny jest podobny do tego Jedo?

reklama
Ann a no coś tam się znajdzie pewnie :) zerknij serio na spacerówkę bo tam pasów nie można dobrze dostosować i dziecko się ssuwa, a pałąk bardziej przeszkadza niż jest użyteczny. Poszukaj sobie opini na temat spacerówek jedo. To samo tyczy się zresztą bartatiny. Bo gondole i spacerówką mają taką samą.

No chyba, że masz zamiar potem zakupić małą spacerówkę, a to już inna sprawa :)

wiesz co tak myślałam że może i bym wolała potem kupić spacerówkę, ale jaki sens ma teraz kupienie 2w1 a nie używanie spacerówki. Eh sama nie wiem. A jaki model ma fajną spacerówkę? bo gondola w większości jest okej jedynie to wielkość. Kurczę to mnie trochę zbiło z tropu. Muszę się znowu zastanowić.

Ann nie chciałam ci w głowie namieszać przepraszam.

Ale jeżeli byś chciała kupić potem fajną małą spacerówkę to polecam zakupić używaną gondolę ze stelażem chociażby roana maritę :)) ładnie wygląda i naprawdę użyteczna. Dasz 300zł zimę przejeździsz spokojnie, a potem kupisz spacerówkę full wyps.

Ostatnia edycja:
Ja też długo myślałam ale ostatecznie zdecydowałam się na jedo... Jak czytałam opinie na forach to niestety każdy wózek który brałam pod uwagę miał jakieś wady... Spacerowke oglądałam i wyglądała ok, chociaż nie znam się na tym za bardzo ;) pożyjemy, zobaczymy, najwyżej będziemy się rozglądać za spacerówka na wiosnę...

Ann proszę tu znalazłam mój wpis co do jedo - opinia koleżanki i dziewczyn na innym forum :)

Kara moja znajoma ma fyna i powiedziala, ze jak kocha gondole miloscia wielka tak nienawidzi spacerowki.

Ponoc jest ciezka, niezgrabna, dziecko u niej jest niezadowolone bo pasy maja niewielka regulacje co czasem potrafi byc naprawde problemem. Np gdy znajoma malego ciasno zapiela pasami to nie mogla go polozyc bez odpiecia pasow, a no i fatalny jest palak. Ale wiadomo kazdy ma swoje priorytety przy wyborze wozka i jezeli tobie odpowada to super 

Hania to się pewnie okaże za pół roku albo troszkę dluzej ;)

myślałam i analizowałam to długo ale teraz już po fakcie bo wózek kupiony ;)

reklama
Kara, ale ja tu tylko kopiowałam dla ann swój wpis, który jak widać do ciebie był kierowany :))

Mam nadzieję, że z wózka będziesz zadowolona :)

Ja np wiem, że raczej ze spacerowki w swoim tfk korzystać nie będę i gdy małe zaczną z gondoli wyrastać to sprzedam go i kupię bj city mini gt.

Dobrze, że śpiworki tam też będą potrzebne :)

Ostatnia edycja:
Do góry