reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

siostra rodziła w styczniu 2013, siostrzeniec miał graco evo kupowany, mi tam się dobrze prowadziło ;) dodatkowo ta przekładana rączka mi się spodobała :)

reklama
raczka fajne jednak bardzo podoba mi się w tym wózku duży kosz na zakupy:) Gdy idę na zakupy a mój mąż jest w pracy to jestem skazana na noszenie czasem dużych zakupów wtedy biorę małą w wózeczek i wyruszamy razem.

Ja też się zdecydowałam na Mutsy Urban Driver, moja siostra miała taki na pompowanych kołach i prowadził się jak złoto. Mieszkają w górach, więc wózek sprawdził się jako terenówka :) Bardzo polecam!

soniafka, ja kilka stron temu opisywalam mutsy evo (plusy i minusy), bo mamy ten wozek. Nie pamietam na ktorej stronie, ale nie ma ich wiele to zerknij sobie.

Dziewczyny poszukuję wózka głębokiego czyli z samą gondolą na paskach bez skrętnych kół w miarę rozsądnej cenie.Wszystkie które znalazłam w necie odpowiadające moim wymaganiom są 2 albo 3 w jednym a ja chcę samą gondolę bo fotelik i spacerówkę już mam.. Dziewczyny ratujcie, polećcie mi coś bo szukam już długo i nic nie widzę

Moja szwagierka kupiła caramello (chyba model sevilla) ale rodzi w lipcu więc o używaniu na razie nie mogę nic powiedzieć... Z tego ci oglądałam to na pewno jest lekki, łatwo się składa, wygląda w miarę porządnie, ale mi tak wizualnie nie do końca się podoba...

Ja mam wrażenie, że ja inne Mutsy oglądam w sklepach. Dla mnie ten wózki są nieporównywalnie ciężkie praktycznie w stosunku do każdych innych. Owszem są śliczne, porządnie wykonane, wygodne dla dzieci tylko przeraźliwie ciężko je podbić na krawężniku. Prowadzą się na prostej drodze super. Ale wjechanie na jakikolwiek krawężnik to jakaś tragedia.... wszystko możecie o tych wózkach powiedzieć ale nie to, że są lekkie...

reklama
Do góry