reklama
W
wesolutka85
Gość
soniafka, ja kilka stron temu opisywalam mutsy evo (plusy i minusy), bo mamy ten wozek. Nie pamietam na ktorej stronie, ale nie ma ich wiele to zerknij sobie.
Marina@
Początkująca w BB
Dziewczyny poszukuję wózka głębokiego czyli z samą gondolą na paskach bez skrętnych kół w miarę rozsądnej cenie.Wszystkie które znalazłam w necie odpowiadające moim wymaganiom są 2 albo 3 w jednym a ja chcę samą gondolę bo fotelik i spacerówkę już mam.. Dziewczyny ratujcie, polećcie mi coś bo szukam już długo i nic nie widzę
chocolatequa
Fanka BB :)
a czy któraś z Was orientuje się na temat wózka Camarelo a konkretnie Carera?
Moja szwagierka kupiła caramello (chyba model sevilla) ale rodzi w lipcu więc o używaniu na razie nie mogę nic powiedzieć... Z tego ci oglądałam to na pewno jest lekki, łatwo się składa, wygląda w miarę porządnie, ale mi tak wizualnie nie do końca się podoba...
catedra
Fanka BB :)
Ja mam wrażenie, że ja inne Mutsy oglądam w sklepach. Dla mnie ten wózki są nieporównywalnie ciężkie praktycznie w stosunku do każdych innych. Owszem są śliczne, porządnie wykonane, wygodne dla dzieci tylko przeraźliwie ciężko je podbić na krawężniku. Prowadzą się na prostej drodze super. Ale wjechanie na jakikolwiek krawężnik to jakaś tragedia.... wszystko możecie o tych wózkach powiedzieć ale nie to, że są lekkie...
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Dziewczyny miałyście do czynienia z takim wózkiem, maa mozliwośc zakupienia go w fajnej cenie, nie wiem co robić, kusi mnie jego waga, ale nie znam rzadnych opinii na jego temat. Pomózcie
NAVINGTON - CADET - wózek 2w1 LEKKI i ZWROTNY (4163751968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NAVINGTON - CADET - wózek 2w1 LEKKI i ZWROTNY (4163751968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.