reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki itp.

Animka daj znać, jak kupisz ten wózek z linka o swoich wrażeniach. Ja też szukam niedrogiego wózka, a ten wygląda zachęcająco. Interesuje mnie to, czy pasuje on dla osób wysokich.

reklama
My już się zdecydowaliśmy na Mutsy Evo + fotelik Maxi Cosi + baza.
Głównym kryterium była wielkość po złożeniu i waga ale to wózek raczej do miasta bo ma piankowe koła.

Kurcze faktycznie ten Mutsy Evo jest wart zastanowienia. Poczytałam w necie, pooglądałam i jestem zachwycona. Przede wszystkim przekonuje mnie jego waga. Chyba jednak Maxi Cosi Mura pójdzie w odstawke... :sorry:

Ostatnia edycja:
Soniafka poogladaj na zywo. Jak dla mnie w maxi cosi placi sie troche za firme i jest ciezki. Mutsy ma kilka modeli. Ja wybralam ten rowniez ze wzgledu na lamana raczke bo jestem dosc niska i mi latwiej ale z tego co pamietam Wy jestescie wysocy wiec moze podpasuje wam inny model np z teleskopowo wysuwana raczka.

Tak wiem, że jest kilka modeli ale właśnie Evo wydaje mi się najlepszy. Porównałam wagę tych dwóch wózków i naprawde jest duuuża różnica a ja będę musiała wózek wnosić na półpiętro więc te kilka kilogramów robi sporą różnicę. :sorry: Za 2 tygodnie będę w Polsce to oczywiście obejrze na żywo.

Hello!
Ja powiem,ze juz mam Mutsy 4rider z teleskopowa raczka ;-)
Mam od znajomej - bo oczywiscie po starszych dzieciakach juz dawno sie pozbylam (ale wlasnie wczesniej mialam Mutsy Urban Rider z 4 duzymi kolami...i byl super - wczesniej mieszkalismy na wsi)
Mi bardzo odpowiada Mutsy - mam do niego gondole, spacerowke i fotelik (ten ktory rozklada sie prawie na plasko)....
Kola w 4riderze sa 2 wieksze i 2 mniejsze (ja mam piankowe, ale moga tez byc z gumowymi)
Fajne jest,ze stelaz wozka mozna zlozyc razem z siedziskiem spacerowki - w starszych modelach trzeba bylo to sciagac przed zlozeniem - co bedzie ulatwieniem przy podrozowaniu samolotem...
Ja osobiscie polecam marke Mutsy....Evo tez jest fajne, ale niestety za drogi na moje obecne fundusze ;-)

Ja byłam ostatnio pooglądać wózki na żywo i zdecydowanie najbardziej podoba mi się jedo fyn. Boję się tylko trochę czy dam sobie radę z zakładaniem gondoli do nie jest na zatrzask tylko trzeba wsunąć tak dziwnie trochę...

Kara_13 ja również jestem za Jedo Fyn. Co do zakładania gondoli i tych zaczepów - można się przyzwyczaić, miałam wcześniej przy Mai wózek Roan Marita i tam identycznie się zakładało gondolę i spacerówkę, więc przy Fyn nie miałam problemu, tam zresztą tez nie.
Nie jest to trudne, nie oszukujmy się, jeżeli tylko to Cię martwi - te zaczepy, a reszta Ci w wózku odpowiada, to zdecydowałabym się na zakup.

Dzięki Alicja :) W zasadzie tylko obawy o to zakładanie powstrzymywaly mnie przed ostateczną decyzją :)

W takim razie muszę się tylko zdecydować ba kolor i zamawiam :)

Dzięki Alicja :) W zasadzie tylko obawy o to zakładanie powstrzymywaly mnie przed ostateczną decyzją :)

W takim razie muszę się tylko zdecydować ba kolor i zamawiam :)

kara_13 pochwal się gdzie zamawiasz wózek? w sklepie stacjonarnym, internetowym czy allegro? Ja planuję zamówić jakoś pod koniec maja, może w czerwcu, bo mamy remont inie ma gdzie trzymać.

Aha i z tego co się zorientowałam mamy polecają bardziej wersję Memo niż Classic i chyba na taką się zdecyduję. ;) Jak już zamówisz daj znać, ciekawa jestem jaki wybierzesz :)

reklama
Szczerze mówiąc to moje zamawiam to było trochę na wyrost ;) bardziej chodziło mi o to że już nie patrzę na inne... W ten weekend chciałabym poszukać w sklepach czy mają kolor który mi się podoba żeby go zobaczyć na żywo i wtedy będę szukać gdzie będzie najtaniej...
Jeśli chodzi o wersje to też raczej zdecyduje się na memo :)

Jak już zamówię to dam znać h co do szczegółów ale to jeszcze chyba chwilę zajmie bo mam namiary na sklep w którym podobno jest taniej niż w internetowych a będę miała okazję to niego pójść dopiero 26.04. Tak więc pewnie ostatecznie kupię wózek w okolicach maja....
Będę relacjonować na bieżąco :) Ty też daj znać jak znajdziesz jakieś promocje na ten wózek

Ostatnia edycja:
Do góry