reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

mnie trochę przeraża ta cena, no chyba że w Niemczech wyjdzie taniej to pewnie się zastanowię.

reklama
Soniafka wózek świetny ale cena rzeczywiście powalająca. Tyle, że na bank uda Ci się go sprzedać jak skończysz użytkowac albo zostawisz dla kolejnego dziecka :-)

Ja zakochałam się w tako extreme- widziałam go na żywo-bajka, ale moj M sprowadził mnie na ziemię gdyż wypadałoby żeby wózek zmieścił się do samochodu :-) i tak wybór padł właśnie na Mutsy Igo lite grey 2w1, głównie ze względu na wagę, wnosić się będzie na 3 pietro, gabarytu i składanie spacerówki,chociaż wizualnie też prezentuje się świetnie, mam nadzieje że da radę nie tylko po chodnikach :))) pan w sklepie zachwalał, ale radził jeszcze poczekać to po połowie roku będzie można negocjować cenę:-)
Mam nadzieje ze z Soniafka bedziemy zadowolone :)

Pomóżcie, czy któraś miała do czynienia z tym wózkiem?? WOZEK NAVINGTON CADET 2w1 2013 NOWE 36mGW SKLEP DG (4329730411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

albo ktoś z waszych znajomych ma? bo prawie się zdecydowałam i szukam wad. Nie mam dużego budżetu na wózek więc albo Camarelo Carera albo ten Navinton Cadet. (ten drugi po prostu wydał mi się zgrabny, lekki i mało miejsca po założeniu zajmował a Camarelo Carera nie udało mi się w żadnym sklepie w okolicy spotkać...)

kara_13 jak wózek przyjdzie to napisz coś więcej. Bo nad tym tez jeszcze trochę się zastanawiam, chociaż pałąk od spacerówki trochę mi nie odpowiada.

Ostatnia edycja:
ja ostatnio pisałam o odczuciach co do tego wózka, zerknija ze 2 str. wstecz i jeszcze wcześniej tę coś było...

Alicjaaa moja szwagierka ma cadeta i pisałam o nim naszej Doodzie, zaraz znajdę Ci mój poprzedni post :)

"Dooda u nas szwagierka ma navingtona, i sobie chwali. Wytrzymały, zwrotny co do wagi to się nie wypowiem. Z przodu ma tylko według mnie troszkę za małe koła. Te wózki robi deltim czyli producent x-landera więc według mnie można brać w ciemno bo x-landery to mimo wagi świetne wózki."

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, przypadkiem weszłam na Wasze forum. Jestem przyszłą mamą styczeń 2015 i mamą z kwietnia 2013. Mam wózek navington cadet (3w1 - z adapterami i fotelikiem maxi cosi), więc wiele mogę powiedzieć na jego temat (zarówno dobrego jak i złego). Jakby któraś chciała informacje to piszcie na priv. Powodzenia!

A ja mam zupełnie inne pytanie - czy myślicie, że da się dokupić do wózka kółka i wymienić np. z gumowych na dmuchane (czy jak to się fachowo nazywa)? My dostaniemy używany wózek, ale właśnie te kółka nam nie odpowiadają i zastanawiam się co z tym zrobić.

reklama
Marciątko moja siostra miała podobnie jak Ty, kupiła używany wózek na plastikowych kółkach i chciała pompowane. Kupiła je kiedyś na giełdzie, też używane jak się trafi :) Możesz też poszukać na necie, np. KOŁA

Do góry