reklama
Ja zakochałam się w tako extreme- widziałam go na żywo-bajka, ale moj M sprowadził mnie na ziemię gdyż wypadałoby żeby wózek zmieścił się do samochodu :-) i tak wybór padł właśnie na Mutsy Igo lite grey 2w1, głównie ze względu na wagę, wnosić się będzie na 3 pietro, gabarytu i składanie spacerówki,chociaż wizualnie też prezentuje się świetnie, mam nadzieje że da radę nie tylko po chodnikach )) pan w sklepie zachwalał, ale radził jeszcze poczekać to po połowie roku będzie można negocjować cenę:-)
Mam nadzieje ze z Soniafka bedziemy zadowolone
Mam nadzieje ze z Soniafka bedziemy zadowolone
Alicjaaa85
Fanka BB :)
Pomóżcie, czy któraś miała do czynienia z tym wózkiem?? WOZEK NAVINGTON CADET 2w1 2013 NOWE 36mGW SKLEP DG (4329730411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
albo ktoś z waszych znajomych ma? bo prawie się zdecydowałam i szukam wad. Nie mam dużego budżetu na wózek więc albo Camarelo Carera albo ten Navinton Cadet. (ten drugi po prostu wydał mi się zgrabny, lekki i mało miejsca po założeniu zajmował a Camarelo Carera nie udało mi się w żadnym sklepie w okolicy spotkać...)
kara_13 jak wózek przyjdzie to napisz coś więcej. Bo nad tym tez jeszcze trochę się zastanawiam, chociaż pałąk od spacerówki trochę mi nie odpowiada.
albo ktoś z waszych znajomych ma? bo prawie się zdecydowałam i szukam wad. Nie mam dużego budżetu na wózek więc albo Camarelo Carera albo ten Navinton Cadet. (ten drugi po prostu wydał mi się zgrabny, lekki i mało miejsca po założeniu zajmował a Camarelo Carera nie udało mi się w żadnym sklepie w okolicy spotkać...)
kara_13 jak wózek przyjdzie to napisz coś więcej. Bo nad tym tez jeszcze trochę się zastanawiam, chociaż pałąk od spacerówki trochę mi nie odpowiada.
Ostatnia edycja:
Alicjaaa moja szwagierka ma cadeta i pisałam o nim naszej Doodzie, zaraz znajdę Ci mój poprzedni post
"Dooda u nas szwagierka ma navingtona, i sobie chwali. Wytrzymały, zwrotny co do wagi to się nie wypowiem. Z przodu ma tylko według mnie troszkę za małe koła. Te wózki robi deltim czyli producent x-landera więc według mnie można brać w ciemno bo x-landery to mimo wagi świetne wózki."
"Dooda u nas szwagierka ma navingtona, i sobie chwali. Wytrzymały, zwrotny co do wagi to się nie wypowiem. Z przodu ma tylko według mnie troszkę za małe koła. Te wózki robi deltim czyli producent x-landera więc według mnie można brać w ciemno bo x-landery to mimo wagi świetne wózki."
Ostatnia edycja:
nieobecna87
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, przypadkiem weszłam na Wasze forum. Jestem przyszłą mamą styczeń 2015 i mamą z kwietnia 2013. Mam wózek navington cadet (3w1 - z adapterami i fotelikiem maxi cosi), więc wiele mogę powiedzieć na jego temat (zarówno dobrego jak i złego). Jakby któraś chciała informacje to piszcie na priv. Powodzenia!
M
Mar1
Gość
A ja mam zupełnie inne pytanie - czy myślicie, że da się dokupić do wózka kółka i wymienić np. z gumowych na dmuchane (czy jak to się fachowo nazywa)? My dostaniemy używany wózek, ale właśnie te kółka nam nie odpowiadają i zastanawiam się co z tym zrobić.
reklama