reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki i inne...

co do wozkow powiem wam ze co kobitka to gust i przekonania inne. ja np zrezygnowalam z gondoli bo przekonaly mnie argumenty tutejszych mamus.

a co do spacerow zima to ogladalam ostatnio w tv ze nie mozna pozwolic zeby dziecko spalo na mrozie bo rozluzniaja sie miesnie i bardzo duze ''lyki'' zimnego powietrza dostaja sie do pluc i to niebezpieczne. taka ciekawostka :-)

reklama
Dziuba co do wózeczka to jeśli Ci się podoba, sprawdziłaś go w sklepie to kup ;-)
Zgadzam się ze Stefanką, że każda z nas ma inny gust i na trochę co innego zawraca uwagę, więc pewnie dlatego każda z nas ma inny wózeczek ;-)
Pryzbelka co do waszego wózeczka - jeśli jesteście z niego zadowolenie to super ;-) o to właśnie chodzi ;-)
Ale ja osobiście też jestem za gondolą.

JA nie patrze na wygląd tylko na funkcjonalność tego sprzętu żeby on mi pod pasował dobrze sie prowadził, dzidzia miała komfort jazdy jak i zarazem snu
Ja mieszkam w okolicy gdzie są ulice pełne błota i dołków wiec muszę kupować wózki na kółkach pompowanych

Taki sobie upatrzyłam

Anetka my też mając dookoła wertepy patrzyliśmy na kółka ;-)
A mieszkamy w sumie obok siebie ;-) ty Piaseczno, my Józefosław obok lasu Kabackiego.

Ja tez mam wozek na duzych pompowanych kolach bo mieszkam blisko lasu, przy witku bardzo sie sprawdzil.Teraz dla Witka mam spacerowke, parasolke i ona wlasciwie nadaje sie chyba tylko na miasto

To był kiedys gorący wątek...a teraz.....

No to tak, moje dylemato:-p

Chce mi się bardzo zmienic wózek ale to bardzo:tak:
Nasza spacerówka jest dość duża, no bo to x lander xa....czyli nie parasolka...
Czy warto kupić teraz parasolkę, taką np. chicco multiway....Trochę sie boję, bo idzie zima, a to jest jednak parasolka-no moze nie aż taka parasolkowata.....ojej.....
Wczoraj cały dzień szukałam fajnej spacerówki, takiej składnej,małej....no i ta chicco jest całkiem....Chociaż podoba mi sie też baby design espiro city .....a także ta którą kupiła nasza Monia....(wlaśnie Monia jaki to model?)
No i juz się wczoraj zdecydowałam na kupno ale coś mi powiedziało,że zima idzie i zebym poczekała do wiosny. poszłam spać i było ok. ale obudziłam się i znowu mam wątpliwości..

A moze polecicie mi jakis fajny model, plissssssssss:tak:
Kółka nie za małe, nie trzeszcząca i ładna:-):-):-)A i składana jak parasolka..:-)

czekam na pomoc bo przecież na kogo jak kogo ale na Was zawsze można liczyć:tak:;-):-)

Czolem

Dla nas tez juz wozek 3w1 zrobil sie za duzy. A mielismy Speedi SXa. Teraz kupilismy Quinny Zapp i jest super. Miejsca o niebo wiecej w bagazniku, duzo poreczniejsza, a jednoczesnie dalej zachowany komfort prowadzenia. Owszem kolka niepompowane maja znacznie mniejsze wlasciwosci terenowe, ale po lekkim piasku, szutrze daje spokojnie rade, wiec mysle, ze i po odsniezonym chodniku lub ubitym sniegu tez pojdzie bez problemu.

Dota oba fajne:tak::tak::tak:
A jeśli chodzi o to, że zima idzie to przecież one mają super grube śpiworki, więc Krzysiowi na pewno zimno nie będzie:-)
Ja mam ten chicco (ale z przodu ma mniejsze kółka) i póki co jestem zadowolona:-) i mam nadzieję, że posłuzy mi do końca:tak: Bo np. moja siostra ma inny model chicco i jej juz prawie się rozpadł:sorry2: a ma go dopiero pół roku:sorry2:

reklama
DOTA fajkowe obydwa wybór nalezy do ciebie my mamy podobny ale graco
i tez mysle ze Krzysio nie zmarznie w tym spiworku

Do góry