reklama
WitajNo niestety ale ważą sobie te wóżeczki... Niema mowy żebym sama takiego wytargała do góry na 3 pietro, czy na dół z dzieckiem w srodku, jedynie najpierw wózek potem dziecko i z powrotem to samo... a w lecie lekka spacerówka, no albo wózek na parterze w wózkoni trzymac, no zobaczymy... W sumie mniej jak 15kg to nie znajde z wielofunkcyjnych, tzn no są ale gówniane bo na malutkich piankowych kołach a takiego niechce wogóle.
Więc dziewczyny wyrobie sobie bicepsy nieźle
Jestem mamusią grudzień 2006 (choć jeż się nie udzielam brak czasu) miałam ten sam problem z wyborem karocy dla mojej małej 4 piętro-brak windy. I mój wybór padł na takie cacko (inny tylko kolorek)http://http://www.allegro.pl/item26...ml?PHPSESSID=e0aa065c4e97a8cb9bdc31caaec0411a i byłam bardzo zadowolona. Teraz tym wózeczkiem jeździ synuś koleżanki i też sobie bardzo chwali. Pozdrawiam i życze zadowalającego wyboru
;-) jak to cabrio ;-) ma daszek rozsuwany (widać na jednej z fotek naciągnięty daszek przypięty do rączki no i na to w komplecie folia przeciwdeszczowa)
powiem Wam, że już nie mogę się doczekać aby małego powozić w tym wózeczku ;-)
powiem Wam, że już nie mogę się doczekać aby małego powozić w tym wózeczku ;-)
AsiaiPiotr
Początkująca w BB
A to "limuzyna" naszego małego :-)
Mam nadzieje, ze sie bedzie sprawowal dobrze... bo my tez na takowego zesmy sie zdecydowali :-)
AsiaiPiotr
Początkująca w BB
Tez juz go na sucho przetestowalam... jak sie jezdzi, czy wchodzi do windy i takie tam... bo juz od 2 miesiecy patrze jak pod folia stoi w pokoju i czeka na Antka do powozenia
A czemu wybraliscie czarny? Pytam z ciekawosci bo jak wybieralismy niebieski to zastanawialismy sie kto kupuje czarny wozek? Taki Wam sie podobal czy nie mieliscie wyboru?
A czemu wybraliscie czarny? Pytam z ciekawosci bo jak wybieralismy niebieski to zastanawialismy sie kto kupuje czarny wozek? Taki Wam sie podobal czy nie mieliscie wyboru?
reklama
Podziel się: