reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki i inne...

reklama
oj dotka mam mam każdy tak mówi :-D:-D:-D
joasia a masz skrętne kółeczka? może wystarczy zablokować żeby były cały czas prosto a jak nie to pozostaje szukać odśnieżonych dróg :blink:

Po wysokim sniegu, to chyba malo ktory wozek jezdzi, chyba ze ma lancuchy na kolach:-D.... A tak na powaznie, to ja mam te obrotowe kolka z przodu i nigdy ich nie blokuje, bo tylko tak sie dobrze jezdzi, bo wozio super zwrotny jest:tak:.... A wiem, bo R blokuje kola skladajac wozek do auta i jak czasem zapomnimy odblokowac, to sie beznadziejnie jedzie.
Ej, a moze by tak z przodu jakas lopate przymocowac i plug sobie zrobic?:) Mi by sie przydalo, bo ja najczesciej musze u nas po parkingu spacerowac, bo przy kraweznikach jest tyle sniegu, ze musialabym wozek przenosic przechodzac na druga strone:-D Ale na te pol godzinki co wychodze, to i przed dom wystarczy.:tak:

witam dziewczyny ja mam wózek bexa 3 kupiłam na alegro w przystępnej cenie bo gondolka i spacerówka kosztowała nas z przesyłką 740 zł i jestem mega zadowolona ma duże pompowane koła jest super lekki gondolkę montuje się expresowo i jest całkiem spora.......no i ma obłędnie zielony kolor piękny i super wygląda w takie ponure dni:-):-) a i po największych śniegach przejedzie więc jaj któraś mama planuje zakup to polecam z wszystkich 3 jakie posiadałam przy starszych dzieciach z tego jestem najbardziej zadowolona:tak:

my mamy spacerówkę baby-desing ma regulowane oparcie szybko się składa wiec łatwo mi jak jedziemy na zakupy składam i wrzucam do samochodu. jestesmy zadowoleni ma też skrętne kółka no i tu jest problem...częsciowo bo teraz na ta porę roku nie zawsze da się nim wszędzie przedostac!!! no a tak nie mamy zastrzezeń :tak::tak::tak:

reklama
Do góry