reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki i inne...

reklama
Hej dziewczęta, my też mamy espiro atlantic, czerwony... espiro to chyba to samo co baby design:confused::confused: Ja jestem zadowolona, stary też, Marcel nie narzeka póki co...
to wy już pokupowałyście inne wózki :szok::szok: chyba jestem coś do tyłu... no ale ten co mamy ma taki fajny śpiworek, więc się przydaje... ale nie wiem czy się pozbywać już wózeczka chyba jeszcze się przyda:dry:
musimy porozglądać się za jakimis lekkimi spacerówkami, tylko czy te małe można rozłożyć do spanka jakby dzidzia padła?? a orientujecie się jak to jest z cenami czy lepiej kupować teraz, wiosną czy latem :confused::confused:

Jutrzenka ma X-landera i chce kupić coś lżejszego. :tak:;-):-) czyli właśnie spacerówkę. Ja myślę że tak do 3-go roku życia będziemy używały tego typu wózków :tak:;-)

Ja w życiu nie kupiłabym takiej najzwyklejszej maleńkiej parasolki bo dla mnie to koszmar- taka najzwyklejsza właśnie nie rozkłada się do spania. :no: blee...

Zerknęłam na Twój wózio i Ty masz jeszcze ten pierwszy tak?

Ja niby miałam głęboki i zrobiłam z niego spacerówkę ale Julka nie chciała na mnie patrzeć a jak przełożyłam raczkę to nie dało się prowadzić :-/ więc kupiłam spacerówkę. Tzn. mama mi kupiła. Nie ma tego komfortu co na dużych pompowanych kołach ale pojeździmy nim do końca. Ja mam ten http://calineczka.pl/sklep/popup_image.php?pID=8348 ale jak bym teraz kupowała to chyba inny .

Ostatnia edycja:
iza ja tez mialam baby design atlantic czerwony:-) ale sprzedałam go jak pablo mial chyba 7 miesiecy. wózek był zarąbisty jednak mega ciezki i jak miałam sama zapakowac go do auta to dostawałam kur... nie mowiac juz o wnoszeniu po schodach..dlatego zmienilismy .

no właśnie nasz espiro jest ciężki, ale wygodny w prowadzeniu. Ja nie mam prawka (oblałam ze 3 razy załamałam się i dałam spokój). i zawsze jeździmy wszędzie z Darosławem i on pakuje wózek.. a i tak stoi na dole, więc go nie taszczę. Ale D. mi mówił, że espiro zaczęło robić teraz aluminiowe!!!! takie same!!! Gdzieś widział i gul mu skoczył:baffled:
Paula to nasz pierwszy wózek, myśleliśmy z D. o jakiejś spacerówce, mniej miejsca by zajmowała w samochodzie i wygodniejsza na wojaże :tak::-D:-D
Ach jeszcze zapomniałam fajowski ten Twój, dlaczego byś teraz inny wzięła musze polatać po hurtowniach grójeckich i oblukać

Iza ogólnie wózio jest ok ale materiał jest koszmarny. Jak julka miała fazę na ślinienie wszystkiego to masakra i każdą kropelkę soczku widać :sorry2: i wkółko do prania bo nawet po przetarciu na mokro jest nie za ciekawie :tak:;-)

No właśnie wy macie w Grójcu dwie duże hurtownie to i masz możliwość porównań ;-):-)

Paula to wpadaj do nas jak coś to kimniesz się u mnie.. mam kanapę rozkładaną i łóżeczko turystyczne :cool: i pobuszujemy razem. a ile jest tych km z G. kal??

Kochane nie narzekajcie, my mamy teraz wózek, który waży 16 kg :-p Ale nie mieliśmy wyjścia, mniejsze wózki Młody rozwalał, a że kilka lat jeszcze pojeździ to musieliśmy kupić wózek do wagi 25 kg.
Ubaw był w Kolorado, bo Paula musiała pana z obsługi prosić, żeby drzwi na rozszerz mi otwierał, bo jak było uchylone jedno skrzydło to ni hu, hu bym się z nim nie zmieściła;-). Ale trzeba przyznać, że zarąbiście się go prowadzi i właściwie sam jedzie, poza tym ma obszerny kosz na zakupy i nawet jak ich właduję dobrych parę kilogramów to w ogóle się ich ciężaru nie odczuwa:tak:

reklama
Kasia co prawda to prawda wózio masz porządny :-D:-D:-D
A z drzwiami sobie poradziliśmy więc żaden kłopot. Jedne sama otworzyłam :-D A poza tym to te drzwi takie star i wąskie :-D

Do góry