reklama
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
Gizmowa będziecie bardzo zadowoleni. Szczególnie synek. Nasza córeczka ma chorobę lokomocyjną, a w tym foteliku da radę jechać dwa razy dłużej bez rewolucji. Jak siadła do tego fotelika, to się jej buzia uśmiechnęła, a potem tylko autem taty chciała jeździć. Przede wszystkim dziecko siedzi w nim baardzo wysoko. Jak siedzimy razem z tyłu, to ona ma głowę wyżej niż ja.
martinek
Fanka BB :)
my juz zdecydowalismy a w zasadzie moj mąż...bo to była jego działka..że kupujemy Teutonie Be you i do tego fotelik Tario...mamy w aucie isofix ale tesciowie nie maja i moja przyjaciolka z ktora bede spedzala duzo czasu bo mieszka obok mnie i ma 6 miesiecznego synka tez nie ma...a ja chce fotelik w ktorym nie tylko moj maz przewiezie dziecko kolor wybralam ja : http://www.mypram.de/cosmoshop/default/pix/a/z/f66.8111-00/CPTT_4650%2B_Kopie_.jpg
-caroline-
Mamusiom które mają już zakupy wózka i fotelika za sobą gratuluję i zazdroszczę :-) niech dobrze służą :-)
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
martinek fotelik z isofixem można montować w każdym aucie. prościutko wypinasz z bazy lub z uchwytów i najnormalniej w świecie pasami montujesz w innym aucie. I odwrotnie. My mamy 2 ze względu na to, że jedno z nas zawozi córcię a drugie odbiera, a foteliki dla starszych dzieci pasami wcale tak łatwo się nie montuje. Zajmuje to troszkę czasu.
Indziorka
KUNERT WÓZEK DZIECIĘCY SILVER + FOTELIK + GRATISY! (2588642802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja obstaję jednak przy tm swoim wyborze- cenowo i technicznie jest ok, w kolorze brązu z kremem bądź capuccino z kremem rząd ten sam co Tako, siostrze się sprawdza, mam nadzieję, że mi się sprawdzi ten ;-)
ja obstaję jednak przy tm swoim wyborze- cenowo i technicznie jest ok, w kolorze brązu z kremem bądź capuccino z kremem rząd ten sam co Tako, siostrze się sprawdza, mam nadzieję, że mi się sprawdzi ten ;-)
Gosia!!!
Zaciekawiona BB
Foteliki samochodowe testy ADAC 2007-2012
My fotelik wybraliśmy taki kierując się testami - Cybex Aton 2 - Autofoteliki.pl
My fotelik wybraliśmy taki kierując się testami - Cybex Aton 2 - Autofoteliki.pl
Dorotqua
Hej dziewczyny ja cały czas wpadam na oferty sprzedaży wózków baby-merc. Miała może któraś lub słyszała jakieś opinie o tych wózkach niby w internecie są jakieś opinie ale są jakieś takie mało pełne.
HIT BABY MERC Q7 classic + FOTELIK I GRATISY (2594631542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
HIT BABY MERC Q7 classic + FOTELIK I GRATISY (2594631542) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Columbina
Kochane... czy któraś z Was miała styczność z wózkiem Navington Cadet?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet 2012/2013 wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk!
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet 2012/2013 wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk!