mamagata przybijam piątkę! dopisuję się do klubu camarelo
przeczytałam cały ten wątek i spisałam wszystkie Wasze uwagi zanim podeszłam do tematu.. wybór wózka to chyba najtrudniejszy etap szykowania wyprawki, jak słowo daję.. to moje pierwsza ciąża i jestem pierwsza w rodzinie, a pojedyncze koleżanki z dziećmi totalnie nie trafiały dotychczas na dobre wózki i ratują mnie Wasze opinie, dziewczyny, bo poza tym pomocy znikąd..
tak czy inaczej za najważniejszy wskaźnik przydatności uznałam wagę wózka ze względu na mój totalny brak sił w rękach (choć pewnie wyrobię się przy Kornelii) i konieczność przetaszczenia wózka przez jedno piętro bloku po schodach, a chciałabym w wózku też wozić zakupy czasami.. wyznaczyłam górną granicę wagi całego wózka na 11kg i właściwie samo to pozwoliło mi na gruby przesiew
i dziś byłam w sklepie i wygląda na to, że wygrywa Camarelo Carera
Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka. (decyzja między Sevillą, a Carerą była trudna, ale zadecydował wygodniejszy moim zdaniem hamulec w Carera).. w trakcie zbierania wywiadu po znajomych okazało się, że w rodzinie znajomych jest Camarelo Qsport i są bardzo zadowoleni, więc mam nadzieję, że na dłuższą metę będzie ok.. tylko trochę właśnie boję się w tym wózku trudnego dostępu do kosza na zakupy i kliki do wpinania gondoli są dość ciężkie do przyciśnięcia, ale mam nadzieję, że jakoś to ogarnę z czasem
zamawiać będziemy dopiero w maju, ale raczej decyzja się już nie zmieni.. jak tylko będziemy go mieć na stanie to wrzucę foty