reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

My mielismy znowu za duzo doradców:) kazdy radzil cos innego. W koncu powiedzialam mezowi czego ja od wozka oczekuje (lekki ale stabilny i niw za duzy) i on wybral britax affinity. Bratowa kupila taki sam wczoraj bo nie miala czasu szukac no i moi rodzice zalamani., ze wózek za mały. Ale ja juz nie bede wyboru zmieniac tylko jutro zamawiam bo to za duzo zabawy z tym wybieraniem:);)

reklama
A sa tu moze mamy dzieci rok po roku? W czerwcu rodze druga coreczke, roznica miedzy dziewczynkami bedzie 16 miesiecy i kompletnie nie wiem jaki wozek wybrac. Na pewno zalezy mi na tym, zeby z podwojnego mozna bylo zrobic pojedynczy, i zeby cale wyposazenie bylo w cenie (torba pielegnacyjna, folia, moskitiera, palaki bezpieczenstwa). Milo by tez bylo gdyby byla opcja wpiecia fotelika na stelaz.

Przyznam szczerze, ze upatrzylam baby jogger city select, ale jest koszmarnie drogi i wszystkie gadzety trzeba kupic osobno ... :(

Jezeli macie jakies doswiadczenie, to prosze o podsuniecie modeli, ktore macie przetestowane. :)

Distinic u mnie bedzie roznica 17 miesiecy miedzy dzieciakami.
Zdecydowalismy sie na baby jogger city select. Kupilismy uzywany, bo szkoda nam bylo troche na nowy ;) ale na razie wyglada na to, ze bedzie ok. Jezdzilam nim tylko po domu;) ale mimo swoich gabarytow jest naprawde zwrotny.
Ogladalam kobi mime, czy jakos tak, ale drogi i jedno dziecko siedzi jakby pod spodem co mi nie pasowalo...

Mamuska, zdradzisz gdzie znalazlas uzywany? Bo ja szukam od wczoraj i tylko wersje spacerowe znajduje bez gondolki. :/

Z reszta z tego, co widzialam to baby jogger jest najmniejszym wozkiem blizniaczym jaki widzialam. ;)

na oxl kupiłam, ale musisz wchodzić w miarę regularnie, bo one szybko się pojawiają i znikają :tak: Ja akurat kupiłam własnie wersję dwóch spacerówek i dokupiłam oddzielnie gondolę. Ale trafiają się i takie gondola plus dwie spacerówki

Distinct dzisiaj na olx widziałam taki wózek, możesz poszukać z lokalizacja Jarocin

Wyrzuciłabym link ale korzystam z aplikacji i coś ciężko mi to idzie

Ja mam nadzieje ze bliźniaczy mi nie bedzie potrzebny. Chociaż mój 2 latek jeździ cały czas w wózku... Moze zdąży sie nauczyć ładnie chodzic koło mamy. ;) jak nie to nie wiem chyba młodsze w chuście będę nosić :/

A co myslicie o takim wózeczku ? Ma któras moze jakies opinie , bo mam go ugadanego w dobrym stanie za 450 z przesyłka i sie zastanawiam...
MAMAS&PAPAS SKATE
mamas-and-papas-skate.jpg175301595_2_644x461_wozek-mamaspapas-skate-fotelik-cybex-aton-dodaj-zdjecia_rev001.jpg

Załączniki

• mamas-and-papas-skate.jpg
    mamas-and-papas-skate.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 143
  • 175301595_2_644x461_wozek-mamaspapas-skate-fotelik-cybex-aton-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    175301595_2_644x461_wozek-mamaspapas-skate-fotelik-cybex-aton-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Ja obawialabyn się małych kółek z przodu. Konstrukcja wozka podobna do chicco. Ogólnie spoko fajnie że ma dużą budke

Do góry