reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

My mielismy znowu za duzo doradców:) kazdy radzil cos innego. W koncu powiedzialam mezowi czego ja od wozka oczekuje (lekki ale stabilny i niw za duzy) i on wybral britax affinity. Bratowa kupila taki sam wczoraj bo nie miala czasu szukac no i moi rodzice zalamani., ze wózek za mały. Ale ja juz nie bede wyboru zmieniac tylko jutro zamawiam bo to za duzo zabawy z tym wybieraniem:);)

reklama
A sa tu moze mamy dzieci rok po roku? W czerwcu rodze druga coreczke, roznica miedzy dziewczynkami bedzie 16 miesiecy i kompletnie nie wiem jaki wozek wybrac. Na pewno zalezy mi na tym, zeby z podwojnego mozna bylo zrobic pojedynczy, i zeby cale wyposazenie bylo w cenie (torba pielegnacyjna, folia, moskitiera, palaki bezpieczenstwa). Milo by tez bylo gdyby byla opcja wpiecia fotelika na stelaz.

Przyznam szczerze, ze upatrzylam baby jogger city select, ale jest koszmarnie drogi i wszystkie gadzety trzeba kupic osobno ... :(

Jezeli macie jakies doswiadczenie, to prosze o podsuniecie modeli, ktore macie przetestowane. :)

Distinic u mnie bedzie roznica 17 miesiecy miedzy dzieciakami.
Zdecydowalismy sie na baby jogger city select. Kupilismy uzywany, bo szkoda nam bylo troche na nowy ;) ale na razie wyglada na to, ze bedzie ok. Jezdzilam nim tylko po domu;) ale mimo swoich gabarytow jest naprawde zwrotny.
Ogladalam kobi mime, czy jakos tak, ale drogi i jedno dziecko siedzi jakby pod spodem co mi nie pasowalo...

Mamuska, zdradzisz gdzie znalazlas uzywany? Bo ja szukam od wczoraj i tylko wersje spacerowe znajduje bez gondolki. :/

Z reszta z tego, co widzialam to baby jogger jest najmniejszym wozkiem blizniaczym jaki widzialam. ;)

na oxl kupiłam, ale musisz wchodzić w miarę regularnie, bo one szybko się pojawiają i znikają :tak: Ja akurat kupiłam własnie wersję dwóch spacerówek i dokupiłam oddzielnie gondolę. Ale trafiają się i takie gondola plus dwie spacerówki

Distinct dzisiaj na olx widziałam taki wózek, możesz poszukać z lokalizacja Jarocin

Wyrzuciłabym link ale korzystam z aplikacji i coś ciężko mi to idzie

Ja mam nadzieje ze bliźniaczy mi nie bedzie potrzebny. Chociaż mój 2 latek jeździ cały czas w wózku... Moze zdąży sie nauczyć ładnie chodzic koło mamy. ;) jak nie to nie wiem chyba młodsze w chuście będę nosić :/

A co myslicie o takim wózeczku ? Ma któras moze jakies opinie , bo mam go ugadanego w dobrym stanie za 450 z przesyłka i sie zastanawiam...
MAMAS&PAPAS SKATE
mamas-and-papas-skate.jpg175301595_2_644x461_wozek-mamaspapas-skate-fotelik-cybex-aton-dodaj-zdjecia_rev001.jpg

Załączniki

• mamas-and-papas-skate.jpg
    mamas-and-papas-skate.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 148
  • 175301595_2_644x461_wozek-mamaspapas-skate-fotelik-cybex-aton-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    175301595_2_644x461_wozek-mamaspapas-skate-fotelik-cybex-aton-dodaj-zdjecia_rev001.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Ja obawialabyn się małych kółek z przodu. Konstrukcja wozka podobna do chicco. Ogólnie spoko fajnie że ma dużą budke

Do góry