reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

reklama
A ja zaryzykowalam.
I postawiłam na klasykę.
Mój jest czarno biały :-)

Załączniki

• 1423589517324.jpg
    1423589517324.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 74
Erzesebeth, Czoperka - gratuluję udanych łupów! Bardzo fajne są kolorki waszych wózków, typowo dziecięce, a nie szaro bure myszki.

My już zamówiliśmy naszego hollanda, jak go odbierzemy to Wam się pochwalę ;)

michasia30 przepiekny wozek! Tez taki chcialam ale maz wyrazil sprzeciw ;) Tez macie w kropy ?

Super maja wozy te nasze dzidziusie! Nic tylko spacerowac, cale lato przed nami ;)

Michasia mega wozek :D mi się strasznie poodba roan czerwony w groszki zawsze mówiłam ze jak będzie córeczka to taki kupie ;) ale zostaje przy moim starym

Dzięki dziewczyny ;-)
Mój jest czarny w białe grochy :-) Przekonało mnie to do niego ze jest solidny i ma bardzo dobrą amortyzację,pompowane kółka maluszek nie będzie czuł każdego kamyczka na plecach.No i duża gondola,jest dość wysoko wiec moje plecy tez ocale :-D :p

Ja się pochwalę ze my dziś zamowilismy wózek Camarelo Sevilla kolor jasno szary za fajna cenę także jestem bardzo zadowolona:D

reklama
Do góry