reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

reklama
A ja zaryzykowalam.
I postawiłam na klasykę.
Mój jest czarno biały :-)

Załączniki

• 1423589517324.jpg
    1423589517324.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 77
Erzesebeth, Czoperka - gratuluję udanych łupów! Bardzo fajne są kolorki waszych wózków, typowo dziecięce, a nie szaro bure myszki.

My już zamówiliśmy naszego hollanda, jak go odbierzemy to Wam się pochwalę ;)

michasia30 przepiekny wozek! Tez taki chcialam ale maz wyrazil sprzeciw ;) Tez macie w kropy ?

Super maja wozy te nasze dzidziusie! Nic tylko spacerowac, cale lato przed nami ;)

Michasia mega wozek :D mi się strasznie poodba roan czerwony w groszki zawsze mówiłam ze jak będzie córeczka to taki kupie ;) ale zostaje przy moim starym

Dzięki dziewczyny ;-)
Mój jest czarny w białe grochy :-) Przekonało mnie to do niego ze jest solidny i ma bardzo dobrą amortyzację,pompowane kółka maluszek nie będzie czuł każdego kamyczka na plecach.No i duża gondola,jest dość wysoko wiec moje plecy tez ocale :-D :p

Ja się pochwalę ze my dziś zamowilismy wózek Camarelo Sevilla kolor jasno szary za fajna cenę także jestem bardzo zadowolona:D

reklama
Do góry