reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki dla czerwcowych maluszków

Mi się bardzo bugaboo podoba ale niestety nie jest na mój kręgosłup, po prostu za niski jest dla mnie a bóle pleców to ja mam i bez schylania się.
Dlatego patrzę tylko na wysokie wózki i niestety Bebetto Luca odpadl bo jest dosłownie na styk dla mnie.

Zainteresowalam się wózkami Camarelo, muszę tylko na żywo przetestować. Może coś slyszalyscie o tych wózkach?

reklama
Bugaboo są extra:D też nad nim myślałam on w ogóle kojarzy mi się z tym co ja chce jane muum.

Smile camarelo się chwali u mnie bardzo, dużo osób nim jeździ tak jak bebetto.

My chyba zdecydujemy sie na britax affinity, z romera. Ciężko dostepny ale widzialak go na zywo i podobal mi sie. Jest maly i lekki i sklada sie do malych rozmiarow. Ciężko tylko z opiniami na jego temat, bo chyba malo mam go ma. Ale zaryzykuje;)

Widze ze bardzo ruszylo odnosnie wózków i bardzo dobrze :))

Mamma mila ja też jestem własnie baaardzo "napalona" na ten wózek bebetto, już tyle razy go ogladalam ze nie widze narazie zadnego konkurenta :))
Siedzisko rzeczywiscie warto doplacic i jeszcze nad nim sie zastanawiamy zeby tez pasował do tego wózka na wpięcia - zobacze na ten o którym pisalas i mam nadzieje ze sie jakis dobry wybierze :)

Ja mam taką spacerówkę: Wózek Chicco Lite Way Spacerowy - Ceneo.pl i jest rewelacyjna. Użytkujemy odkąd Olga skończyła 7 miesięcy więc prawie 1,5 roku i nic się nie dzieje. Ponad 10 razy latała samolotem, zjeżdżała kilkaset razy z 1 pietra po schodach (nie ma windy w bloku) i wszystko gra i buczy. Polecam, jest lekka, szybko się składa. Ale to dopiero właśnie jak dziecko już siedzi

Archea - do tego wózka pasują foteliki maxi cosi (citi, cabrio fix i pebble właśnie) tylko trzeba dokupić adaptery (ok.50zł). Z tego co pamiętam to pasował jeszcze fotelik ferrari i jeszcze jakiś - musiałabyś kuknąć na stronę bebetto ;*

Mamma mila dzięki :) własnie się próbujemy zorientować który by tu wybrać, a adaptery tak jak mowisz cos okolo 50 zl to trzeba bedzie rzeczywiscie dokupic :)
Już się człowiek doczekać nie może tego zakupu :-) a masz jakis konkretny kolorek wybrany :)?

Archea - my jeszcze nad kolorem debatujemy, ale na 100% chcemy na białym stelażu - od razu przyjemniej taka maszyna wygląda :) Kobietka na osiedlu taki ma, no i obracam się za nią, jak za jakimś przystojniakiem :p
Wybieramy między dwoma kolorami W2 a W10- zobaczymy na żywo i zdecydujemy. A Ty już się na jakiś kolor zdecydowałaś? ;)

A ja miałam nie kupować wózka, ale chyba jednak się złamie i kupie, wózek po chłopakach jest już dość sfatygowany, jeździło by w nim 5 dziecko, a poza tym jest błękitno-czarny, a to będzie pierwsza dziewczynka w rodzinie, wolałabym żeby jeździła w karocy nie kojarzącej się od razu z chłopcem, bo sytuacji nie uratowałby nawet różowy kocyk, no i do tego zakochałam się w Maxi-Cosi Mura, i chyba zdecyduję się na używany.

reklama
karina88 a gdzie widziałaś britaxa affinity? ja chciałabym go na żywo zobaczyć, czy gondola jest faktycznie tak nisko?? a może ktoś ma fotkę jak stoi obok gondoli.

Do góry