reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
oj rzeczywiscie jest cala gama;-);-);-)i zapach pewnie tez ladny,moze i ja sie na cos skusze szukam wlasnie szamponu dla Marysi

Ostatnia edycja:
Ja z firmy Nivea mam wszystkie kosmetyki dla Natalki
i jestem z nich bardzo zadowolona. Używam ich od samego początku.
Krem do twarzy, płyn i szampon do kąpieli, krem do ciała (używam zamiennie z kremem Bambino z pantenolem) i ten spray do noska.
Czasem korzystam z chusteczek ale częsciej kupuje z Pampersa lub Bambino ;-)
moją Ninke Nivea strasznie uczulało :crazy::crazy:
z kolei Lenke nie-wiec używam pudru,a wody mam disne mar i jedt ok:tak:

Ja o fridzie nie słyszałam złego słowa (a jest bardzo skuteczna), za to słyszałam, że nie nalezy stale stosować soli morskiej w spray'u, bo niszczy śluzuwkę noska. Jak widzicie opinii jest mnóstwo.

hi hi widzę, że nie tylko mi sie myli i na wode morską mówię sól morska :rofl2: a różnica ogromna :-p;-):-D
ja nie psikam codziennie, chyba, że widzę że nosek przytkany, a ostatnio Dobrusia miała takie suchary jak ja to mówię, że woda i frida nic nie zdziałały, to w ruch poszedł patyczek :tak: no i jak bardzo sucharki małej przeszkadzają, to sama trze nosek i wyłażą :zawstydzona/y:

Ja uzywam codziennie rano i wieczorem soli fizjologicznej w takich malych ampulkach (np.Nivea) do noska,ale tez do oczu (oddzielna ampulke,zeby nie przenosic zarazkow z noska na oczy).
I tez czytalam,ze spray moze podrazniac nosek,bo to pod cisnieniem.

hi hi widzę, że nie tylko mi sie myli i na wode morską mówię sól morska :rofl2: a różnica ogromna :-p;-):-D
ja nie psikam codziennie, chyba, że widzę że nosek przytkany, a ostatnio Dobrusia miała takie suchary jak ja to mówię, że woda i frida nic nie zdziałały, to w ruch poszedł patyczek :tak: no i jak bardzo sucharki małej przeszkadzają, to sama trze nosek i wyłażą :zawstydzona/y:

hehehe ano tak - przeciez to woda morska :-D:-)

reklama
Bbakania, my też uzywamy kosmetyków Nivea od urodzenia. Jestem bardzo zadowolona. Szczególnie fajny jest płyn do kąpieli z oliwką. Jak wyjmuje małego z wody, to ma slicznie natłuszczona skórkę i już niczym nie smaruję.

Nosek nawilżamy zwykłą solą fizjologiczną z ampułki...i tylko wtedy, gdy jest taka potrzeba. Mały nie jest zachwycony tym zabiegiem.

Do góry