reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Julia, wózeczek fajny i cena też przystępna :tak:
My też się powoli będziemy rozglądać za nowym fotelikiem, aktualnie jestem na etapie czytania opinii :tak:
Asiowo, kwiatuszki ciudne :tak: też ciągle myślę, jak tej mojej małej ożywić ściany ;-)chyba jednak stanie na tym, że zatrudnię tą moją zdolną kuzynkę (kiedyś wklejałam na głównym fotkę co tworzy dzieciaczkom na ścianach :tak:)

Marlenko tak Loola jest ladna ale jesli chodzi o spacery po nierównym terenie to kiszka .... chcialam bardzo Quinny SpeedySX ale Nadia ma prawie 9 miesięcy i nie wiem jak długo będziemy korzystac z wózka bo np Fabianek jak miał 1,5 roczku to juz w wózeczku nie chciał sie wozic... a cena speedy nie jest mała...

Asiowo, kwiatki śliczne.:-)

Julcia, fajne zakupy. Fotelik najlepszy, jaki może być.:tak: My dla Wojtka tez mamy Maxi cos, ale taki z "nogą" i isofixami. Jak Staś będzie miał koło roku, to się w niego przesiądzie, a Wojtek dostanie większy.

Marlenko tak Loola jest ladna ale jesli chodzi o spacery po nierównym terenie to kiszka .... chcialam bardzo Quinny SpeedySX ale Nadia ma prawie 9 miesięcy i nie wiem jak długo będziemy korzystac z wózka bo np Fabianek jak miał 1,5 roczku to juz w wózeczku nie chciał sie wozic... a cena speedy nie jest mała...

No wlasnie i z Nadia moze byc tak samo tak wiec chyba nie ma sensu wydawac tyle pieniazkow,my tez planujemy do 1.5spacerowy a potem jakas lekka parasolke zeby mama prowadzila jak juz dziecko zmeczy sie bieganiem moze chwilke w takowej odpoczac;-);-);-);-);-):-D

Julcia widzę, że zakupki udane. :-):-):-)

Asiowo naklejki naprawdę ładne. Ale Paulinka będzie miała śliczny pokoik:-)

Piszcie piszcie dziewczyny opinie o wózkach. Jakie mają wady zalety. Napewno przydadzą się nam przy podejmowaniu decyzji o kupnie. Ja jestem jak najbardziej zainteresowana:-)

reklama
Do góry