reklama
Ula podobają mi się te kozaczki białe. Są śliczne, takie jak dla śnieżnej królowej. I te zapinane butki są takie dziewczęce. Mam nadzieje, że Arturo w przyszłości bedzie miał siostrę (może Zuzię, bo bardzo podoba mi się to imię:-))
A
Asiowo
Gość
sliczne buciki... my narazie jedyne co mamy to trampki, w ktore pewnie na wiosne juz Paulinka nie wejdzie i zimowe buciki w ktorych zamek sie zepsuł na szczescie w kombinezonie mamy buciki na wiosne bede musiała pomyslec...
agusia04
Czerwcowa mama'08
Tak ja:-)Agusia czy to Ty pisałaś co za prezent Mania otwiera pod choinką? Bo zapomniałam?A nie chce mi się przegrzebywać wątków.
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (514082471) - Aukcje internetowe Allegro
marlena nad
:)
Magdziarko,Agusia ale to chyba nie Mania tylko Zuzia Uli;-)Agusia czy to Ty pisałaś co za prezent Mania otwiera pod choinką? Bo zapomniałam?A nie chce mi się przegrzebywać wątków.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Oj ja też nawet nie pomyślałam. Ale udało nam się dogadać na szczęście ;-)
marlena nad
:)
Ula sliczne buciczki ma Zuzia
A mój Jasio jak miał 3 m-ce dostał coś takiego LITTLE TIKES MUZYCZNY OCEAN OGRODEK 3w1 REWELACJA (522577983) - Aukcje internetowe Allegro
uwielbia się tym bawić a teraz właśnie na tym się podciąga
uwielbia się tym bawić a teraz właśnie na tym się podciąga
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Co prawda nie mam doświadczenia z tymi materiałowymi ale na logikę wydaje mi się że jak się dziecko w to zapłacze a zacznie płakać to ciężko wyjąć dzieciaka , ja miała m coś ala torebka i tylko się zaciskało troki więc łatwiej było wyjać.
Tak samo z nosidełkiem, zapinam jak plecak i mam 2 wolne rece a przy chyście podtrzymywałam jedną ręką.
Teraz dzieciaczki i większe i sztywniejsze ale weź pod uwagę wkładanie i wyciąganie dziecka z chusty
Ja mam coś w tym stylu
http://www.infant.com.pl/images/p056_1_00.png
Tak samo z nosidełkiem, zapinam jak plecak i mam 2 wolne rece a przy chyście podtrzymywałam jedną ręką.
Teraz dzieciaczki i większe i sztywniejsze ale weź pod uwagę wkładanie i wyciąganie dziecka z chusty
Ja mam coś w tym stylu
http://www.infant.com.pl/images/p056_1_00.png
Ostatnia edycja: