reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

ja tez lepiej spie odkad Michal śpi sam w łózeczku, on tez śpi lepiej. No i spie w końcu z mężem (po 3 latach!!!!) w duzym pokoju bo jakos Michał mnie budzi tym ciąglym sapaniem i rzucaniem sie po lożeczku. a ponadto on nie usypia zaraz po karmieniu tylko sie trochę przewala i po jakis 15-20 minutach usypia sam a ja nie moglam wtedy spać.

reklama
ja całą noc mam zapaloną lampke, Filip śpi ze mną ale nie dlatego,że męża nie ma tylko ze względów bezpieczeństwa,dopóki będzie refluks to mały będzie spał ze mną, już się przyzwyczaiłam,że rano wstaje połamana:baffled:

U nas w pokoju ciemno jak nie powiem gdzie... z racji tego, że to ostatni dom na ulicy to lampy obok nie ma :sorry2: a do tego mamy podgumowane rolety, więc nawet w słoneczny dzień mamy ciemno jak je opuścimy :sorry2:mała coraz lepiej śpi, już wszystko do pokoiku małej jak nie kupione to zamówione, więc max 2 tyg. i mała będzie tam spała :tak: a ja w końcu się wyśopię, bo nawet jak kłądziemy ją do łóżeczka, to ja przy byle wierceniu się budzę :sorry2:

Widziałam mamę która miała fajną kurtkę do nosidełka. Mama miała dzidzię i nosidełko na sobie a na wierzch miała kurtkę z środkiem rozszerzanym tak, że dzidzia miała kapturek i była przykryta i miała cieplutko. Fajna sprawa na chłodne dni jak nie ma innego wyjścia - nie widziałam w necie tego niestety

Kasiu mówisz i masz Wpisz w google kurtka Felix - Pera

Kurtki Felix-Pera

Kurtka FELIX PERA® została stworzona dla ludzi noszących dzieci aby jak najlepiej chronić ich przed deszczem, wiatrem i zimnem.
Kurtka ta może być używana:
• w okresie ciąży,
• do noszenia dziecka z przodu w pierwszych miesiącach życia dziecka,
• do noszenia dziecka na plecach w nosidełku, chuście lub innym urządzeniu do noszenia,
• jako zwykła kurtka.

Kurtka FELIX PERA® chroniona jest patentem i znakiem firmowym.

I tutaj jeszcze kurtki innej firmy http://chusty.info/forum/viewtopic....k=t&sd=a&sid=41fc7a36b716d5842fce988c88be2661

Ostatnia edycja:
Ponieważ zaczyna się temat prezentów świątecznych. Umieszczam to, co zwróciło w internecie moją uwagę. Dla troszkę starszych chłopców

Inteligentne Małe Budowle to zabawka edukacyjna, która pomaga małym budowniczym i architektom poznać materiały i metody konstrukcji. Da twojemu dziecku możliwość poczucia się niczym BoB Budowniczy.
Jest to świetne zajęcie, które pozwala dzieciom myśleć i tworzyć budowle według własnych projektów i pomysłów.
Mini budowanie zaciekawi również starsze rodzeństwo i rodziców. To wspaniały pomysł na wspólne spędzanie czasu.

Zabawa polega na mieszaniu specjalnego cementu z woda i użyciu go do budowania konstrukcji, cegiełka po cegiełce.
Inteligentne Małe Budowle można wykorzystywać wiele razy.
Aby rozpuścić cement wkładamy domek do wody na 5 min. Cement łatwo się wtedy rozpuszcza a cegiełki po wysuszeniu można użyć do budowania nowych konstrukcji. Potrzebne jest tylko dodatkowe opakowanie "magicznego błota" (dostepne w tym sklepie).
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 7 lat.
W zestawie zawarte są dwa opakowania "magicznego błota".

W skład zestawu wchodzą :
zielona mata z obrysem fundamentów,
miseczka do magicznego błota,
miniaturowa kielnia,
magiczne błoto - dwa opakowania,
prawdziwe ceramiczne cegiełki,
dachówki, okna i drzwi.

Ostatnia edycja:
reklama

Buty do sznurowania - drewniana układanka z dużych puzzli.
Zabawa polega na dopasowaniu i włożeniu w odpowiednie miejsca, w specjalnie wykonane gniazda, dużych puzzli - butów zaopatrzonych w uchwyty. Przez uchwyty przewleczone są sznurowadła. Jest więc wspaniała okazja by dziecko bawiąc się - rozpracowało sposób ich wiązania .

Do góry