reklama
A
Asiowo
Gość
Moja pewnie dostanie nowy fotelik do samochodu
milkaaa
Czerwcowa mama'08
Moja pewnie dostanie nowy fotelik do samochodu
hehe - a moja krzeselko do karmienia
a z zabawek wyciagne stoliczek edukacyjny chicco z garazu i postawie pod choinke
serio to mam tyle tych gadzetow ze kupie po prostu to co mi potrzebne - czyli tylko krzeselko. Olga i tak mala - nie robi jej to roznicy pewnie ...ma na czym oko zawiesic. (zwlaszcza jak lezy pod zyrandolem)
ja na biezaco nei jestem - powiedzcie Kochane czy juz rozgladalyscie sie za krzeselkami do karmienia? Ja mialam poprzednio takie plastikowe z Ikea - dosc fajne - bez bajerkow - ale lekkie i malo miejsca zajmowalo. Tylko ze Jagoda szybko nauczyla sie w nim stawac i teraz koniecznie chce kupic takie z pasami. A moze takie przekrecane do stolu??? Kompletnie nei mam pojecia
A
Asiowo
Gość
hehe - a moja krzeselko do karmienia
u mnie krzesełko chca kupic dziadkowie i tez narazie nie mam pomysłu jakie...
Milkaaa o krzesełkach na tym wątku strona 303 302ja na biezaco nei jestem - powiedzcie Kochane czy juz rozgladalyscie sie za krzeselkami do karmienia? Ja mialam poprzednio takie plastikowe z Ikea - dosc fajne - bez bajerkow - ale lekkie i malo miejsca zajmowalo. Tylko ze Jagoda szybko nauczyla sie w nim stawac i teraz koniecznie chce kupic takie z pasami. A moze takie przekrecane do stolu??? Kompletnie nei mam pojecia
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Ja Oli nie pokazywałam maty przez tydzień i dziś znowu ładnie się bawiła . Zasada działa - trzeba zabawkę na chwilkę schować by potem dziecko odkryło ją na nowo.
Ja po Werci nic nie mam sensownego ale myślę o krzesełku do siadania - jeszcze suę zastanawiam czy jest sens
SMOBY Fotelik interaktywny stolik Cotoons (456284930) - Aukcje internetowe Allegro
http:
Ja po Werci nic nie mam sensownego ale myślę o krzesełku do siadania - jeszcze suę zastanawiam czy jest sens
SMOBY Fotelik interaktywny stolik Cotoons (456284930) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kasiau te krzesełko fajne ale mysle ze to bedzie tylko na chwilę- zaraz Ola wyrośnie, a cena nie mała :-(