reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Moja pewnie dostanie nowy fotelik do samochodu:zawstydzona/y:

hehe - a moja krzeselko do karmienia

a z zabawek wyciagne stoliczek edukacyjny chicco z garazu i postawie pod choinke

serio to mam tyle tych gadzetow ze kupie po prostu to co mi potrzebne - czyli tylko krzeselko. Olga i tak mala - nie robi jej to roznicy pewnie ...ma na czym oko zawiesic. (zwlaszcza jak lezy pod zyrandolem)

ja na biezaco nei jestem - powiedzcie Kochane czy juz rozgladalyscie sie za krzeselkami do karmienia? Ja mialam poprzednio takie plastikowe z Ikea - dosc fajne - bez bajerkow - ale lekkie i malo miejsca zajmowalo. Tylko ze Jagoda szybko nauczyla sie w nim stawac i teraz koniecznie chce kupic takie z pasami. A moze takie przekrecane do stolu??? Kompletnie nei mam pojecia

ja na biezaco nei jestem - powiedzcie Kochane czy juz rozgladalyscie sie za krzeselkami do karmienia? Ja mialam poprzednio takie plastikowe z Ikea - dosc fajne - bez bajerkow - ale lekkie i malo miejsca zajmowalo. Tylko ze Jagoda szybko nauczyla sie w nim stawac i teraz koniecznie chce kupic takie z pasami. A moze takie przekrecane do stolu??? Kompletnie nei mam pojecia
Milkaaa o krzesełkach na tym wątku strona 303 302

Ja pod choinkę dla Stasia tez pewnie wyciągnę jakąś zabawkę po Wojtku. I tak pewnie Staś zostanie obdarowany przez całą moją rodzinę.

Ja Oli nie pokazywałam maty przez tydzień i dziś znowu ładnie się bawiła . Zasada działa - trzeba zabawkę na chwilkę schować by potem dziecko odkryło ją na nowo.
Ja po Werci nic nie mam sensownego ale myślę o krzesełku do siadania - jeszcze suę zastanawiam czy jest sens
SMOBY Fotelik interaktywny stolik Cotoons (456284930) - Aukcje internetowe Allegro
moz-screenshot-11.jpg
moz-screenshot-12.jpg
http:

reklama
Do góry