reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Aniknulka super wybór!!!

Ja mam podobny ale firmy Hauck po Fabianie, zdał w 100% egzamin, szybko sie składa i wkłada do torby:-). Pozniej zlikwidowałam drewniane łózko i w tym turystycznym spał, włozylam tylko materac gryczano kokosowy. Dziecko jak przekrecało sie to nie uderzało w szczebelki tylko w materiał , czasami budził sie z odcisnieta kratką ;)):rofl2:

reklama
Anikinulka super lozeczko ogladalm je na zywo. Mialam kupic ale znajoma nam odsprzedla swoje duuuzo taniej. Wiec mamy nne tez turystycznie i jestm zadowolona. Materazc tylko mam kokos-gryka bo ten co tam byl to tylko na wyjazdy by sie nadal.

Cieszę się, że dokonałam dobrego wyboru, mały rośnie i już prawie nie mieści się w gondoli - jeszcze m-ąc - poza tym przyda się nawet jak będzie w kuchni to sobie pobryka a ja będe go miała na oku :tak:

Aniknulka łóżeczko super!
Magdziarko, a Antoś się tym bawi?

A ja chciałam zapytać tak z innej beczki bo niedługo są Eryki siódme urodziny,a ja nie mam pomysłu co jej kupić:baffled:,może któraś z Was mi coś podpowie?

Julia jak mu zawiesiłam tak, że mógł stópkami w to uderzać to kopał jak szalony - rączką nie stuka ale to ma trzy tryby i można ustawić tak, żeby samo grało itp. Moim zdaniem fajna rzecz ale znowu 100 zł nie moje........

reklama
Do góry