reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Prodigious jak sie nie myle pisałam ci już o CONECO zdecydowanie nie kupiłabym szczególnie tej wersji która ciebie intersuje.ale to takie skromne moje zdanie:tak:
kosmetyki mam takie jak wiekszosc z was czyli bambino:-)

reklama
Jelpa używa moja sąsiadka dziś nawet mówiła że w Carrefourze jest promocja bo jest dołączony płyn do płukania tez Jelp...ceny nie pamiętam 20 i coś. Ja kupiłam Lovelę...pranko pachnie ładnie tak dzidziusiowo. Ale mam zamiar w miarę upływu dni zmienić proszek na ciut tańszy a pewnie tak samo delikatny...

:tak:Ja kupiłam Lovelę, jestem bardzo z niej zadowolona, mój M mi kupił ostatnio 6 paczek do koloru i bieli bo w tesco była promocja, dwa proszki, kolor i biel w jednej cenie ok 18 zł - więc się opłaciło :-) i zapach mnie najbardziej odpowiada.

zastanawiam się nad kremem ochronnym do twarzyczki bo będzie słonko z drugiej strony gondolka raczej chroni przed promykami słonka..no nie wiem..

Ja miałam dla Wojtka krem Nivea z filtrem. Smarowałam go trochę, ale i tak się lekko opalił mimo, ze większość czasu był w cieniu lub półcienkiu. Za to po wakacjach jak byłam na jakimś szczepieniu, to był takie leciutko zbrązowiony. Jak zobaczyłam koło niego takie blade (prawie "zielone" dziecko), to stwierdzam, że troszkę słonak dobrze robi.

Aco sadzicie o proszku JELP do prania ubranek maluszka??

Ja jelpa kupilam i on po upraniu prawie wcale nie ma zapachu... tak musia byc??

Snoopy, moja położna mówiła, że Jelp najrzadziej z dostępnych proszków uczula. Przy Wojtku miałam Jelpa i nic mu nie było, wiec i tym razem też Jelpa będę kupować. Polecam!:-)
I rzeczywiście ma bardzo delikatny zapach, taki zbliżony trochę do zapachu zwykłego mydła.

A ja jeszcze muszę kupić wanienkę i nianię elektroniczną. Reszta rzeczy po Wojtku.

napiszcie proszę - ile razy dodatkowo Plukałyście ubranka?? Rozmawiałam wczoraj z koleżanką i Ona powiedziała mi,że musiała 4 razy dodatkowo płukać ponieważ po 2 razach Mały dostał wysypki. Teraz tak się zastanawiam ponieważ już mam poprane i poprasowane i nie wiem czy jeszcze raz nie trzeba będzie tego powtórzyć..

ja raz płukałam i było ok - może powinna zmienić proszek?

ja używam Lovelli - jak młodą uczuli to spróbuję czegoś innego

reklama
:rofl2::rofl2:Joanno nie wariuj :rofl2: raz wystarczy jeśli stosujesz odpowiedniej proprcji proszku. To są proszki dla maluszków, uważam ze nie ma sensu az tyle razy płukac :-)Ja to wrzucam do pralki , daje proszek, i nastawiam tylko na dodatkowe płukanie i koniec prania :tak:

Do góry