reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózek !!!!

mnie wszyscy znajomi (z bagazem doswiadczen) odwodza od kupna drogiego wozka glebokiego-kombi. argumentuja to ktotkim uzywaniem i niepraktycznoscia jezeli chodzi o wage, nawet jako spacerowki. wydaje mi sie mimo wszystko, ze jakies 600, 700 zloty trzeba wydac, zeby sie ten wozek nie rozpadl po miesiacu (dlatego mysle o Breakerze). mysle, ze lepiej jako dodatkek maxi cosi cabrio i maxi taxi jako praktyczne rozwiazanie. to chyba dosc praktyczne na rok, aby nie musiec za kazdym razem zabierac wozka. maxi cosi cabrio ma tez bardzo dobre notowania jezeli chodzi o bezpieczenstwo w samochodzie. podobnie Römer Britax Baby Safe Plus (Römer ma nawet troche lepsze), ale nie podoba mi sie tak jak maxi cosi cabrio. co o tym myslicie?

reklama
Aga sto, my mamy podobne zdanie.
Wreszcie się zdecydowaliśmy, mamy trójkołową spacerówkę (Hauck), w której w razie czego można założyć gondolę, ale póki co myślimy o śpiworku dla maleństwa. Nie mam zamiaru łazić po jakimś zimnie, a jeśli już, to wystawimy malucha w foteliku na balkonik (oczywiście też w śpiworku). Przecież będzie mu ciepło.
Rozmawiałam w kumpelą, któej synek ma skończone 4 miesiace i w ciuchach zimowych ledwie mieści się do wózka głębokiego. Ona już się zastanawia, co by zrobić, zeby pozbyć się gondoli w najlepiej całego ciężkiego wózka.

Kasia a jaki to kolor ten 87? I wiesz co zastanawia mnie to LX po nazwie. Bo z tego co kojarze to to byla stara wersja z gumowymi kolami (niepompowanymi) ktore sie rozwalaly, ale ktorych juz ii tak teraz nie ma. W tej chwili dostepne kolory u importera to 42, 60, 97 i innych nie ma i z tego co wiem nie bedzie.

Jezeli znalazlas na stronie internetowej z Zielonej Gory ta oferte to facet tych wozkow juz nie ma bo do niego dzwonilam bo szukalam najpierw granatowego wozka. I on mi powiedzial ze nie ma i pewnie miec nie bedzie juz bo juz je wycofuja.

A wiesz co dzwonie wlasnie do imporera to sie zaraz dowiem jakie to kolory maja? No i dzwonilam i maja tak jak pisalam. Powiedz co to za kolor w takim razie i skad go wytrzasnelas? Strasznie jestem ciekawa...:)

Hehe, Pamciaw, to mnie uratowałaś. Ja wypatrzyłam ten kolor na stronie Bobasmarket i miałam zamiar stamtąd go zamówić, a tu się okazuje, że rzeczywiście już jest niedostępny :( w związku z tym zdecydowaliśmy się na kolor nr 42- brąż z beżem i takimi błękitnymi lamówkami, jutro mąż pojeździ po sklepach, jak go znajdzie to kupi, a jak nie to zamówimy go jutro przez internet. WIELKIE DZIĘKI!!! Jeszcze przez to zostałabym bez wózka ;)

Kasia te lamowki to nie blekit a turkus! To tak na wszelki wypadek gdybys nie widziala tego wozka na zywo. Zreszta wiecej napisalam Ci w prywatnej wiadomosci.

pozdrowionka

hej, chwalę się mercedesem Bartosza, trochę późno bo zakup z końca października, ale lepiej późno niż wcale ;)

Chicco 6WD Duo Tech:

wersja z gondolką:
wzek0zg.jpg

spacerówka w wersji "zimowej" z pokrowcem na nóżki:
wzek19et.jpg

i spacerówka w wersji lekkiej bez pokrowca:
wzek20sg.jpg

reklama
Do góry