Cześć dziewczyny jaki kupujecie wózek la swojej pociechy ???a może juz macie ??? Bo ja mam pare dni jeszcze do porodu o ile mały zdecyduje się wyjść bo pewno po terminie będzie ,ale do końca nie wiem jaki wózek wybrać podoba mi sie pare typów ale jestem skołowana a wy jakie macie pomysły na wózeczki??????????:-)
reklama
Niunia8381
Fanka BB :)
Dziś właśnie byłam się rozglądać z mężem i jestem zdecydowana na taki w którym jest spacerówka, głęboki, nosidełko, podręczna torba i chyba tyle o ile dokładnie spamiętałam, a cena tez nie była straszna bo około 600zł. Wydaje się porządny
pipilotta87
Zaciekawiona BB
Chyba najlepsze są te wielofunkcyjne ;-)
no właśnie ja też myślałam o takim wielofunkcyjnym WÓZEK 3v1 JUPITER HIT!!!MODEL 2008 NOWE KOLORY!!! (420964305) - Aukcje internetowe Allegro Ten mi się podoba ,ale nie jestem zachwycona kupowaniem z allegro ale chyba nie mam innej mozliwości bo u nas niema nic ciekawego bo u nas ą tylko 2 dziecięce a w wózkach niema wyboru żadnego ..
pipilotta87
Zaciekawiona BB
No ten jest super :-) poszukaj sobie na Allegro ale gdzieś w twojej okolicy, w razie czego można go będzie odebrać osobiście no i przy okazji obejrzeć czy rzeczywiście ci się podoba itd.
A przede wszystkim moża kupić nowy wózek za grosze ;-)
A przede wszystkim moża kupić nowy wózek za grosze ;-)
No właśnie i tutaj jest problem niema w mojej okolicy .Te wózki ma tylko ten producent i on jest aż z CZęstochowy niemam chyba wyjścia i zamówie go ale za pobraniem bo bardzo mi się podoba .TYLKO NIE WIEM jaki kolor wybrać spodziewam się synka i nie osiągneliśmy konsensusu z mężem co do koloru ...Tak to jest hihihi
pipilotta87
Zaciekawiona BB
Mi się bardzo dodoba ten pistacjowy i grafitowy ;-) ale to już według gustu ;-) A naprawdę nie masz co żałować, bo wózek jest boski :-)
Ostatnia edycja:
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Wózeczek super:-) i cena też względna wózki takiego typy są naprawdę drogie ja bym kupiła tylko pewnie też bym miała problem z kolorem wydaje mi się że najlepiej prezentuje się czerwony chociaż całe życie po prostu nie znosiłam tego koloru mama zawsze mnie w niego ubierała ha ha ale chyba własnie na czerwień bym sie zdecydowała ewentualnie pistacja.Pozdrawiam:-)
reklama
no dokładnie moja mama też mnie ubierała na czerwono hihi:-) Mojemu Mężowi podoba się niebieski w niedziele będe zamawiać mam jeszcze pare dni do myślenia ...W poniedziałek ide już do szpitala wiec w niedziele zamawiam. Pozdrawiam