reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ania - super sie Twoj synus prezentuje w tym wozeczku:)
ja tez szukam na wiosne jakiegos lekkiego wozeczka i ten co ostatni wrzucilas link to wozek jest super, bardzo mi sie podoba:) ja na razie mam Graco Graco Quattro Tour Deluxe Travel System Pushchair on eBay (end time 19-Jan-11 11:31:26 GMT) i jestem bardzo zadowolona, wydaje sie na ciezki itp. ale super sie go prowadzi, nie narzekam.
ale chcialabym cos lzejszego mimo iz ten wcale nie jest ciezki na jaki wyglada.
macie jeszcze jakies propozycje??

Wiem że na allegro są już za ok 400 złoty te CYBExy, ale one sa z 2009 r i mają biała rame. Ja nie wiem czy jestem do nich przekonana, bardziej podoba mi się czarna rama :) bo ta biała tak kosmicznie wygląda....
Naprawde one sie tak super prowadza - mają tyle ekstra funkcji :) i takie leciutie, raz dwa trzy do auta :D
my mamy tego molocha wielkiego od gondoli. Jest ok, ale juz czasmi ciezko, zajmuje tyle miejsca w aucie, w sklepie miedzy regałami jest cieżko i marzy mi si etaki mały podreczny:)
ale nie chchialam na zime kupowac bo sie zniszczy szybko, a ten z wielkimi kołami więcej wytrwa:D

wiecie co ja dzisiaj zrobiłam ,sprzedałam ten wózek mojej szwagierce , jutro go jej wysyłam do NO ,jeździło mi się nim coraz lepiej ale wydawało mi się że jakieś płytkie to siedzisko i jak moja mama dzisiaj to powiedziała to już wiedziałam że nim nie pojeździmy
odpuszczam sobie spacerówkę do wakacji tzn chyba się zdecyduje na coś prostego i taniego chociaż pewnie mi się jeszcze odmieni ;) a na wyjazd kupiłam sobie MT i myślę że w zupełności wystarczy :)
polaa może taki Wózek Spacerowy Bertoni FOXY 2010 !!! HIT !!! (1420605708) - Aukcje internetowe Allegro chyba Kasiula go polecała

wiecie co ja dzisiaj zrobiłam ,sprzedałam ten wózek mojej szwagierce , jutro go jej wysyłam do NO ,jeździło mi się nim coraz lepiej ale wydawało mi się że jakieś płytkie to siedzisko

Ania jestes boska hehe:-) czyli nie bylas zadowolona z wozka kup zappa i bedzie super:-)

Pola a co Ty oczekujesz od wozka??Musi sie rozkladac do spania bo u was na ebayu duzy wybor jest np maclarenow super wozki albo quinny zapp:-):-):-):-)

dzieki dziewczyny,
Ania - podoba mi sie ten wozek co wrzucilas link do niego:tak: patrzylam tez na allegro bo myslalam, ze moze nawet teraz kupie jak bede w Polsce, jeszcze poogladam ten wozki i na jakis sie na pewno zdecyduje:-)
gie-oska - w sumie to nie jest mi potrzebny taki, zeby sie rozkladal do spania bo Kuba rzadko spi na spacerach ale chyba jednak wole,zeby sie rozkladal heh:) sorry, namieszalam (na wszelki wypadek bo niekiedy sie zdarza ze padnie nam na spacerku-rzadko ale bywa i tak:))
ja, tak jak pisalam, jestem z mojego Graco b. zadowolona ale chce jakiejs zmiany i lzejszy troche wozeczek:)

dzieki dziewczyny,
Ania - podoba mi sie ten wozek co wrzucilas link do niego:tak: patrzylam tez na allegro bo myslalam, ze moze nawet teraz kupie jak bede w Polsce, jeszcze poogladam ten wozki i na jakis sie na pewno zdecyduje:-)
gie-oska - w sumie to nie jest mi potrzebny taki, zeby sie rozkladal do spania bo Kuba rzadko spi na spacerach ale chyba jednak wole,zeby sie rozkladal heh:) sorry, namieszalam (na wszelki wypadek bo niekiedy sie zdarza ze padnie nam na spacerku-rzadko ale bywa i tak:))
ja, tak jak pisalam, jestem z mojego Graco b. zadowolona ale chce jakiejs zmiany i lzejszy troche wozeczek:)

Pola te wozki co Ania wrzucila sa w polsce bardzo popularne:-) i dobre maja opinie wiec jak Ci sie taki podoba to kupuj a jak nie to maclaren quest lub thriump sa lekkie i u was uzywki sa dosyc tanio:-)

Ania jestes boska hehe:-) czyli nie bylas zadowolona z wozka kup zappa i bedzie super:-)
Gosia jak mój dzisiaj to usłyszy to chyba padnie ze śmiechu :zawstydzona/y: no ale cóż wydawało mi się że ten wózek będzie dobry a że nie znalazłam takiego u mnie w sklepie to zaryzykowałam
dzieki dziewczyny,
w tej chwili mam quinny freestyle i też jestem zadowolona z niego , może też w końcu trafie na jakąś spacerówkę która mi tak przypasuje ;-)
a ten wózek z linka to fajnie się prezentuje i jest niedrogi ,może jak go zobaczę na żywo to go kupię ale już nie teraz bo za tydzień lece do NO więc już bym go niepoużywała ;-)

reklama
Do góry