reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Dziubasek - latem jest ok, ale za to zimą trochę ciasno im, ale jakoś się mieszczą, lecz moja starsza to chuderlak, więc może dlatego..., zeszłej zimy, Gośka leżała w tej torbie / przez nas zwaną trumienką / , nawet w śpiworze wózkowym... Oczywiście to zależy od dzieci.. moja Hanka trochę Gośkę przesuwa jak ta wejdzie na jej stronę. Ogólnie jednak nie mam z nimi jakoś problemu. Oczywiście są minusy tego wózka, bo do autobusu wchodzi, ale ciężko w dużym ścisku jechać.

gie-oska nie jestem przekonanana do tych wózków...miałabym wrażenie, że idąc mogę kopnąć tego leżącego....a do niego dochodzi tam powietrze?

anawawka, no na początku chciałam kupić jeden obok drugiego...ale zrezygnuję jednak z tego, żeby chłopakom było wygodniej...teraz jestem za wyborem jeden za drugim i w sumie marka KEES mi się podoba?!?!

Dziubasek - po prostu kiedyś pojedź ze swoim synkiem do sklepu z wózkami, wsadź go do takiego jeden za drugim i zobacz jak Ci się prowadzi, ja też taki chciałam, ale jak go próbowałam "na sucho" podnieść - by wjechać np. na duży krawężnik, to wymiękłam i zdanie zmieniłam.. - najlepiej jest przetestować...;-)

wiecie jestem trochę rozczarowana tym moim nowym wózkiem , liczyłam że będzie się nim trochę lepiej jeździło ,jednak nie ma to jak pompowane kółka :)
no i znalazłam kupca na mojego vectora więc kasiorka się zwróci :)

wiecie jestem trochę rozczarowana tym moim nowym wózkiem , liczyłam że będzie się nim trochę lepiej jeździło ,jednak nie ma to jak pompowane kółka :)
no i znalazłam kupca na mojego vectora więc kasiorka się zwróci :)

No niestety pompowane kola wygodniejsze dla dziecka, ja za to wole zwykle bo wozek lzejszy no i opony sie nie przebijaja :p

Dziewczyny poszukuje lekkiej spacerowki!!!!!! hehehe wiem wiem co sobie myslicie... Nie sprzedaje Luny i nie chce jej na nic zamieniac. POtrzebuje wozka do PL bo nie chce brac Luny bo za duzo miejsca zajmuje i nie chcialabym zeby sie zniszczyla. Chcialabym jakis skladajacy sie jak parasolka, zebym mogla schowac go do pokrowca. planuje wykorzystac sytuacje i kupic jednak cos co mi przypadnie do oka ale nie to jest najwazniejsze. Jezeli bedzie sie oplacalo to moge kupic na allegro. ;-) Jakie macie propozycje? dawac wszystko ;-)

Dzieki Kasiu. Patrzylam na te wozeczki i wizualnie mi sie podobaja. Co do lzejszej spacerowej wersji to Oli mi w niej nie usiedzi bo oparcie za bardzo lezy, on musi miec 90 stopni oparcie hehe kurcze chcialabym cos co bym pozniej mogla tutaj w razie czego sprzedac choc za ta cene to napewno sie zastanowie :) :*

No niestety pompowane kola wygodniejsze dla dziecka, ja za to wole zwykle bo wozek lzejszy no i opony sie nie przebijaja :p

Dziewczyny poszukuje lekkiej spacerowki!!!!!! hehehe wiem wiem co sobie myslicie... Nie sprzedaje Luny i nie chce jej na nic zamieniac. POtrzebuje wozka do PL bo nie chce brac Luny bo za duzo miejsca zajmuje i nie chcialabym zeby sie zniszczyla. Chcialabym jakis skladajacy sie jak parasolka, zebym mogla schowac go do pokrowca. planuje wykorzystac sytuacje i kupic jednak cos co mi przypadnie do oka ale nie to jest najwazniejsze. Jezeli bedzie sie oplacalo to moge kupic na allegro. ;-) Jakie macie propozycje? dawac wszystko ;-)
klaudzia no ale pompowanymi to ja po schodach sobie z małym zjade a tym się nie da niestety a u rodziców mieszkam na 11p i niestety do windy muszę jedno piętro zejść , a jak szukasz czegoś to może na zappa się zdecydujesz?? albo na CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1411592915) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
w końcu się trochę rozjeździłam tym moim wóziem i nie jest tak źle jak na początku ;) , musiałam sie po prostu przestawić i przyzwyczaić :) , a tak wygląda razem z moim łobuzem :) P1050233.jpg

Do góry