reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a mnie sie bardzo, bardzo spodobal wozek, ktory wkeila Ania - Espiro:) jest sliczny a zwlaszcza kolor sunset;) chyba sie na niego skusze:)
klaudzia - widzialam ten wozek na ebay-u, wchodze tam codziennie bo ostatnio sobie jakos ubzduralam ze chce nowy wozek heh:) niby nic nie mam do obecnego wozka ale jakas zmiana by sie przydala:p zawsze to cos nowego :D
Pola bo my baby tak mamy ze zmian wozkowych potrzebujemy szczegolnie Ja,Ania i Klaudzia hehe:-)

Klaudzia a Ty chcesz tego ziko licytowac?on z Twojej okolicy jest??nie wiesz czy mozna sam spiworek dokupic bo ja do mutsiaka chetnie bym taki z ludzikami kupila:-)

Ania jak M zareagowal na to ze nowy wozek juz sprzedalas??

reklama
Pola bo my baby tak mamy ze zmian wozkowych potrzebujemy szczegolnie Ja,Ania i Klaudzia hehe:-)

Klaudzia a Ty chcesz tego ziko licytowac?on z Twojej okolicy jest??nie wiesz czy mozna sam spiworek dokupic bo ja do mutsiaka chetnie bym taki z ludzikami kupila:-)

Gosiu no z mojej okolicy jest. raczej nie bede licytowac bo K nie da mi kasy ale na wiosne sie skusze :) juz niedlugo. a jezeli chodzi o spiworek to wpisz sobie mamas and papas footmuff to moze znajdziesz ten do ziko, a jak nie to moze inny bo mamas and papas ma rozne sliczne spiworki :) tylko czy jeszcze ci sie oplaca?

Klaudzia super ten wózio. Ja powiem Wam szczerze, że póki co nie mam zamiaru zamieniać mojego ukochanego x-landera XQ. Uwielbiam go za lekkośc w prowadzeniu i szybkie składanie. Jakoś jak patrze na te wszystkie "parasolki" to wydaja się takie delikatne... Jednak jeśli kiedyś będę potrzebować miejsce w bagażniku to pewnie się skusze na jakąś :)))

aza ale zwaz ile x-lander wazy a ile parasolki:/ jak ja mam mojego x-landera wrzucac do bagaznika to szlag mnie jasny trafia:/ klne na caly garaz:/ jedynie super wozek na zime, solidny owszem, ale juz na wiosne koniecznie cos lzejszego, zwlaszcza ze moj klopsik wazy prawie tyle samo co x-lander:D

aza ale zwaz ile x-lander wazy a ile parasolki:/ jak ja mam mojego x-landera wrzucac do bagaznika to szlag mnie jasny trafia:/ klne na caly garaz:/ jedynie super wozek na zime, solidny owszem, ale juz na wiosne koniecznie cos lzejszego, zwlaszcza ze moj klopsik wazy prawie tyle samo co x-lander:D
oj tak.. ja mam x-landera XA i wózek+Ala+zakupy pod spodem ... uff.....
W dodatku trochę się już zdezelował - częste spacery i cała zeszłoroczna zima dały mu się we znaki.
Na wiosnę na 100% parasolka, podobają mi się mclareny, ale nawet nie wiem ile kosztują.

Gosia zapomniałaś o Adze ;-) hehehe
no mój D to się śmiał a najbardziej z tego że nawet go nie zdąrzył zobaczyć ale jak mu powiedziałam że na pewno zobaczy to dopiero się śmiał :-):-):-)
my mamy duży samochód i mój freestyle wchodzi do bagażnika bez składania ;-):tak::-) , a spacerówkę to chciałam raczej taką do podróżowania jak np do PL jedziemy i dużo bagażu mamy albo jakbym samolotem sama miała lecieć no i teraz lece ale kupiłam MT i wystarczy :-)

K pozwolil mi kupic ten wozek :D hehehe ale ten co pokazywalam poszedl za drogo. Jest jeszcze jeden tanszy z cena kup teraz ale toche sie boje bo poczytalam opini i albo sa bardzo dobre albo bardzo złe :dry: i teraz juz nie wiem kto je ocenia i jakie maja priorytety. ehhh... chyba bede dalej szukac moze cos innego mi sie spodoba. Oby przed PL i zanim K zmieni zdanie hehehe

Klaudzia super ten wózek kolor śpiworek etc rewelacja
ale masz dobrego męża :-):-)
mój by zawału dostał

Ania hahahahaha niesamowita jesteś jakaś firma cię powinna zatrudnić do pisania recenzji:-)

Klaudzia super ten wózek kolor śpiworek etc rewelacja
ale masz dobrego męża :-):-)
mój by zawału dostał

Ania hahahahaha niesamowita jesteś jakaś firma cię powinna zatrudnić do pisania recenzji:-)

Aga drogo mnie kosztowała ta zgoda hehehe, maz mial duze wymagania w nocy, no ale to byla moja propozycja hahahaha. Pietrwszy raz dostane "zaplate" za mile spedzona noc hahaha

Zastanawiam sie jeszcze nad tym Cosatto I-Spin Stoller - 24/7 : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
uzywanym oczywiscie bo cena za nowy powala na kolana. Jest teraz jeden na ebayu dzis sie konczy licytacja. Juz kiedys go Wam pokazywalam ale dopiero wczoraj doczytalam ze w budzie ma glosniki i podlaczenie do jakiesgos odtwarzacza mp3 wiec Oli moglby sluchac ulubionych piosenek na spacerkach itp. Tyle ze wozek kosztuje juz tyle co ten ziko frankie ktorego moglabym kupic a nie ma spiworka ani innych dodatkow no a cena pewnie jeszcze pojdzie do gory. no i wazy 0,5 kg wiecej od ziko. tu macie linka do tego ziko ktory ewentualnie moglabym kupic. Jedyne wady to lekko porysowana rama ktora jak wymyje i wypoleruje to powinno byc Ok no i zamek od spiworka dosc ciezko chodzi ale K by sie tym zajal. Mamas & Papas Ziko Frankie with Accessories on eBay (end time 23-Jan-11 14:08:38 GMT) Nic innego z "parasolek" mi sie nie podoba. A jak se pomysle ze to juz 4 wozek w ciagu roku to az mnie skreca, ze szczescia hahahaha uzaleznilam sie!

Aga drogo mnie kosztowała ta zgoda hehehe, maz mial duze wymagania w nocy, no ale to byla moja propozycja hahahaha. Pietrwszy raz dostane "zaplate" za mile spedzona noc hahaha

Zastanawiam sie jeszcze nad tym Cosatto I-Spin Stoller - 24/7 : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
uzywanym oczywiscie bo cena za nowy powala na kolana. Jest teraz jeden na ebayu dzis sie konczy licytacja. Juz kiedys go Wam pokazywalam ale dopiero wczoraj doczytalam ze w budzie ma glosniki i podlaczenie do jakiesgos odtwarzacza mp3 wiec Oli moglby sluchac ulubionych piosenek na spacerkach itp. Tyle ze wozek kosztuje juz tyle co ten ziko frankie ktorego moglabym kupic a nie ma spiworka ani innych dodatkow no a cena pewnie jeszcze pojdzie do gory. no i wazy 0,5 kg wiecej od ziko. tu macie linka do tego ziko ktory ewentualnie moglabym kupic. Jedyne wady to lekko porysowana rama ktora jak wymyje i wypoleruje to powinno byc Ok no i zamek od spiworka dosc ciezko chodzi ale K by sie tym zajal. Mamas & Papas Ziko Frankie with Accessories on eBay (end time 23-Jan-11 14:08:38 GMT) Nic innego z "parasolek" mi sie nie podoba. A jak se pomysle ze to juz 4 wozek w ciagu roku to az mnie skreca, ze szczescia hahahaha uzaleznilam sie!

hahahahaha:-):-):-):-):-) czegóż to się nie robi dla wózka;-);-);-);-);-)
Klaudia zdecydowanie ziko:tak::tak:

reklama
K pozwolil mi kupic ten wozek :D hehehe ale ten co pokazywalam poszedl za drogo. Jest jeszcze jeden tanszy z cena kup teraz ale toche sie boje bo poczytalam opini i albo sa bardzo dobre albo bardzo złe :dry: i teraz juz nie wiem kto je ocenia i jakie maja priorytety. ehhh... chyba bede dalej szukac moze cos innego mi sie spodoba. Oby przed PL i zanim K zmieni zdanie hehehe

ale Ci suer ze masz zgode:-) i co kupilas ten ziko zlinka co dalas bo widze ze sie sprzeal??i zdecydowanie ziko lepszy od tego drugiego co dalas-)

Do góry