reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no to trafiłam :-) ,bardzo fajny ten wózek :tak:
klaudzia fajniutki ten wózek , ciekawe jak się prowadzi i czy jest ciężki

8,5 kg wazy. wiec tyle co moja Luna praktycznie, mysle ze ta waga to przez ta metalowa rame. Ale wozki Mamas and Papas sa pozadne i bardzo lekkie do prowadzenia z tego co zauwazylam i sama przetestowalam :) No nic tego pewnie nie kupie bo musze wykorzystac jeszcze ta Lune ale na wiosne lub lato moze sie skusze :) ale wtedy pewnie bedzie konkurowac z zappem :)

Klaudzia super ten wózio. Ja powiem Wam szczerze, że póki co nie mam zamiaru zamieniać mojego ukochanego x-landera XQ. Uwielbiam go za lekkośc w prowadzeniu i szybkie składanie. Jakoś jak patrze na te wszystkie "parasolki" to wydaja się takie delikatne... Jednak jeśli kiedyś będę potrzebować miejsce w bagażniku to pewnie się skusze na jakąś :)))

a my mamy taka sportowke waży tylko 8 kg szybko i łatwo sie składa
jestesmy zadowoleni
BABYdesign_SPRINT_02miniaturka.jpg

Klaudzia mi te ziko tez sie strasznie podobaja:-)znajoma ma taki tylko inny kolor ale jest bardzo zadowolona z wozka:-)i co tam tego i zappa kupuj hehe

o widzisz dobry pomysl hahaha! Sprzedam na lato Lune i kupie i ziko i zappa hahaha :D niezle sobie to ugadalysmy :D

a co do zappa to testowalam w sklepie tego nowego xtra i jak dla mnie do bani. Nie wywarl na mnie dobrego wrazenia. siedzisko bylo przodem do matki i mialam wrazenie ze zaraz sie rozleci. a wygladowo hmmm... mysle ze zwykle zappy maja wiekszy i lepszy wybor co do kolorow a sam wozek wyglada 100 razy lepiej gdy siedzisko jest przodem do kierunku jazdy. no i kolejny minus sklada sie tylko rama a siedzisko zostaje wiec duzo miejsca by dalej zajmowal w bagazniku jezeli mowa o parasolkach :)

o widzisz dobry pomysl hahaha! Sprzedam na lato Lune i kupie i ziko i zappa hahaha :D niezle sobie to ugadalysmy :D

a co do zappa to testowalam w sklepie tego nowego xtra i jak dla mnie do bani. Nie wywarl na mnie dobrego wrazenia. siedzisko bylo przodem do matki i mialam wrazenie ze zaraz sie rozleci. a wygladowo hmmm... mysle ze zwykle zappy maja wiekszy i lepszy wybor co do kolorow a sam wozek wyglada 100 razy lepiej gdy siedzisko jest przodem do kierunku jazdy. no i kolejny minus sklada sie tylko rama a siedzisko zostaje wiec duzo miejsca by dalej zajmowal w bagazniku jezeli mowa o parasolkach :)
a tego zwyklego zappa prowadzilas??bo ja jeszcze nie ale wiem ze na 100% go chce:-) a ziko jest bardzo podobny do mojego mutsiaka ale ziko maja super tapicerki z tymi skworkami i spiworki do tego:-)a ja chcialam buzza jeszcze ale nie wiem czy to dobry pomysl bo chcialam ten z tym starszym siedziskiem.

a tego zwyklego zappa prowadzilas??bo ja jeszcze nie ale wiem ze na 100% go chce:-) a ziko jest bardzo podobny do mojego mutsiaka ale ziko maja super tapicerki z tymi skworkami i spiworki do tego:-)a ja chcialam buzza jeszcze ale nie wiem czy to dobry pomysl bo chcialam ten z tym starszym siedziskiem.

Ja co Buzza widze to mi szybciej serce bije ale nie kupilabym go juz teraz. Za ciezki i za duzo miejsca zajmuje. No i te duze siedziska juz mi sie tak nie podobaja. Normalnego zappa prowadzilam przez chwilke i o wiele lepiej niz xtra ale tamten byl z dzieckiem a extra byl bez wiec tez inaczej sie prowadzi. Zreszta tutaj jest mnustwo zappow wiec musza byc dobre skoro je kupuja,

co do tapicerki ziko frankie to faktycznie jest bardzo ladna. wlasnie to przykulo moja uwage ;-) no nic poczekamy zobaczymy

reklama
a mnie sie bardzo, bardzo spodobal wozek, ktory wkeila Ania - Espiro:) jest sliczny a zwlaszcza kolor sunset;) chyba sie na niego skusze:)
klaudzia - widzialam ten wozek na ebay-u, wchodze tam codziennie bo ostatnio sobie jakos ubzduralam ze chce nowy wozek heh:) niby nic nie mam do obecnego wozka ale jakas zmiana by sie przydala:p zawsze to cos nowego :D

Do góry