reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
klaudzia no ale pompowanymi to ja po schodach sobie z małym zjade a tym się nie da niestety a u rodziców mieszkam na 11p i niestety do windy muszę jedno piętro zejść , a jak szukasz czegoś to może na zappa się zdecydujesz?? albo na CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1411592915) - Aukcje internetowe Allegro

w końcu się trochę rozjeździłam tym moim wóziem i nie jest tak źle jak na początku ;) , musiałam sie po prostu przestawić i przyzwyczaić :) , a tak wygląda razem z moim łobuzem :) Zobacz załącznik 318850

Aniu na zappa bym sie skusila bardzo bardzo chetnie tyle ze on jeszcze mi czesto sypia na spacerach. Napewno sie na niego zdecyduje gdy wyeliminujemy drzemke dopoludniowa. co do chicco to owszem mozna dostac tu uzywane bardzo tanio ale mam wrazenie ze jest nie solidny i zaraz by sie rozpadl. Liczylam ze przy wakacjach w PL dorobie sie dodatkowego wozka a tu dupa bo tesciowa zalatwila jakis... grrrrr.... a taka mialam ochote. Zawsze moge glupa z siebie zrobic i kupic a potem powiedziec ze zapomnialam o tym wozku od tesciowej hehehe

ajjj widzialam zappa xtra tego z przekladanym siedziskiem ktory ma regulacje do lezenia itd w kolorze czerwonym z robiona buda na zamowienie z malymi cyrkoniami i jakims napisem dla dziewczynki i jest zaje....! Ale poszedl za jakies 180 funtow uzywany :/ no nic moze na lato potanieja ;-)

KUBUS WYGLADA REWELACYJNIE :) on jest wysoki? Bo duzy sie wydaje w tym wozeczku :) Patrzylam sie na ten wozek na ebayu. Ile on wazy Aniu? i jak duzy jest po zlozeniu? rama sie sklada z siedziskiem czy osobno? bo widzialam i tak i tak.

w końcu się trochę rozjeździłam tym moim wóziem i nie jest tak źle jak na początku ;) , musiałam sie po prostu przestawić i przyzwyczaić :) , a tak wygląda razem z moim łobuzem :) Zobacz załącznik 318850

super sie wozek z kuba prezentuje:-)
Klaudzia drogo poszedl ten zapp ale powiem ci ze liczylam ze te zappy nierozkladane pokanieja a jak obserwuje je na ebayt to poszly w gore niestety:-(
a chicco to co Ania dala tez mi sie podoba:-)

Kasiula bardzo mi sie podoba ten wózek co pokazałas miałam wczoraj własnie ten wóz Wam pokazać ale zapomniałam jak się nazywa. U nas na stronie miasta było ogłoszenie ,ze ktos chce taki sprzedac z pół roczna gwarancja za 170zł. sliczny jest ten zielony z misiem i cena nie jest wysoka:tak:.Musi B szybciej wypełnic pit to się kupi wózek

http://www.cybex.pl/

Mi bardzo podobaja sie wózki tej firmy :) CYBEX ONYX.. cena mniej więcej 800 zł, troche duzo.. ale prowadza sie znakomicie i design jak dla mnie mają cudowny :)
Planujemy taki na wiosne kupić, bo ten wielki już jest na wykonczeniu - już tyle przeszedł :)

Mi bardzo podobaja sie wózki tej firmy :) CYBEX ONYX.. cena mniej więcej 800 zł, troche duzo.. ale prowadza sie znakomicie i design jak dla mnie mają cudowny :)
Planujemy taki na wiosne kupić, bo ten wielki już jest na wykonczeniu - już tyle przeszedł :)
Asiu tego cybexa onyx kupisz na allegro już za 409zł ;) a nawet taniej WÓZEK CYBEX ONYX BŁĘKIT ~~NOWY~~ Morning Mist (1406457243) - Aukcje internetowe Allegro

klaudzia Kuba nie jest jakiś wielki ale też nie malutki ma ok 82-83 cm i waży 11kg ,to tak na oko bo nie wiem dokładnie , powiem ci że ten wózek jest spoko ale wydaje się lżejszy jak jest rozłożony ,można go złożyć w całości ,moim zdaniem jest dość spory po złożeniu ,zrobię ci fotkę :)

no fajny ten cybex ale tyle kasy bym za wózek nie dała. do tego czarny gdzie moim zdaniem w lato sie nagrzeje i bedzie parzyć dziecko. To tak moim zdaniem. Zreszta tak sobie mysle ze zostawie moją wielofunkcyjna kobyre bo za domem jest ponad 150 ha lasu Obora. Jest tam restauracja, stawiki, park linowy, mini zoo, szlaki rowerowe, turystczne i edukacyjne i jeszcze sama nie wiem co :D......kupa atrakcji i na las zostawie sobie pompowane koła terenowe a mój młody jest tak aktywny taka wiercipięta ze chyba duzo z wózka nie skorzystamy.

w końcu się trochę rozjeździłam tym moim wóziem i nie jest tak źle jak na początku ;) , musiałam sie po prostu przestawić i przyzwyczaić :) , a tak wygląda razem z moim łobuzem :)

no pięknie się Kubuś prezentuje w nowym wozie :-)

Asia AniaSm ma racje na allegro są dużo dużo tańsze też się zastanawiam nad cybexem ale mi się callisto podoba :-)
chociaż ja na razie z buzza nie zrezygnuję :-) i myślę że najwyżej zappa sobie sprawię :-)

reklama
no pięknie się Kubuś prezentuje w nowym wozie :-)

Asia AniaSm ma racje na allegro są dużo dużo tańsze też się zastanawiam nad cybexem ale mi się callisto podoba :-)
chociaż ja na razie z buzza nie zrezygnuję :-) i myślę że najwyżej zappa sobie sprawię :-)

cybex na prezydenta!!!:) ciagle mam wrazenie jednak ze za waski dla mojego klopsa:/

ja mysle o espiro

Do góry