reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ania do mnie doszła już ostatnio miałam pisać ale z głowy wyleciało... DZIĘKI:-)

a powiedz widziałaś ten wózek na żywo????
bo cena przystępna

reklama
dziewczyny doszły przesyłki??
Gosiu a jak się ten wózek prowadził??

Kurcze Ania nie widzialam ze cos pisalas:-( wiesz co ja go nie prowadzilam w sklepie tylko ogladalam wizualnie wiec nie doradze chodz za taka cene co Ci ktos proponuje bym brala w ciemno:-)najwyzej na wakacje sprzedasz hehe
Aniu przesylka juz w pt doszla daj mi nr konta do przelewu z kwota:-) torebeczka jest super teraz musze upolowac do niej wozek hehe

to super że doszło :)
Aga nie widziałam tego wózka na żywo ale laska przysłała mi fotki , no i w sumie mi się podoba cały czarny ,mam nadzieje że jeszcze aktualne :)
Gosia no właśnie mi się tamten podoba przez to że kółka są pojedyncze ,ale licze na to że firma dobra to amortyzatory ma dobre , mój się ze mnie śmieje że zwariowałam :))

to super że doszło :)
Aga nie widziałam tego wózka na żywo ale laska przysłała mi fotki , no i w sumie mi się podoba cały czarny ,mam nadzieje że jeszcze aktualne :)
Gosia no właśnie mi się tamten podoba przez to że kółka są pojedyncze ,ale licze na to że firma dobra to amortyzatory ma dobre , mój się ze mnie śmieje że zwariowałam :))
Aniu etam od razu zwariowala hehe to jednak zdecydowalas sie na ten wozek??pochwal sie zdjeciami jak juz bedziesz go miec:-) spiworek masz?gdzie go znalazlas?

Dziubasek - moje jeżdżą od wielkiego dzwonu w podwójnym... , ale na samym początku był dla mnie zbawieniem, bo Hanka nie lubiła latać po zimowych zaspach i wolała / jak nie moje dziecko / siedzieć w wózku, jesienią stał nieużywany prawie... . Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości , kółka przedni skrętne, jedną ręką można nim wywinąć kółeczko.., można je blokować, ale ciężki jest... Wybrałam model jeden koło drugiego , bo ja niewielkich rozmiarów , a i tak podejście pod dużu krawężnik z nim + dwójką dzieci to nie lada siłownia. Pasował mi, ostatnio tylko mieliśmy problem z kółkiem ta obręcz się wypaczyła, ale wymieniliśmy i jest ok.

reklama
Dziubasek - moje jeżdżą od wielkiego dzwonu w podwójnym... , ale na samym początku był dla mnie zbawieniem, bo Hanka nie lubiła latać po zimowych zaspach i wolała / jak nie moje dziecko / siedzieć w wózku, jesienią stał nieużywany prawie... . Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości , kółka przedni skrętne, jedną ręką można nim wywinąć kółeczko.., można je blokować, ale ciężki jest... Wybrałam model jeden koło drugiego , bo ja niewielkich rozmiarów , a i tak podejście pod dużu krawężnik z nim + dwójką dzieci to nie lada siłownia. Pasował mi, ostatnio tylko mieliśmy problem z kółkiem ta obręcz się wypaczyła, ale wymieniliśmy i jest ok.
a dziewczyny nie przeszkadzały sobie siedząc jedna obok drugiej? Mój Olaf to wielki chłop....

Do góry