reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

No to 100 zł taniej jak na allegro. Mój małżonek wpadł dziś na pomysł, że może x-lander, bo koleżanka z byłej pracy mu poleciła, mi osobiście też bardzo się podoba, ale myślałam o tańszym wózku, bo dłużej jak do roku w takim wielofunkcyjnym małego wozić nie będę, bo ciężkie są te wózki w porównaniu do wagi typowej spacerówki, a my mieszkamy na 3 piętrze i mam gdzie wnosić. jak w jakiejś okazjonalnej cenie znajdę to na pewno kupimy x-landera, a jak nie to coś jeszcze poszukam.

Madziu, x-landery są bardzo polecane. Ja tez sie zdecydowałam na x-landera ale XQ. To jest najlżejszy wózek firmy x-lander. Ma minus za mniejsze przednie koła albo prowadzi się rewelacyjnie... No i ta mała waga... Zobacz sobie, może Ci wpadnie w oko...

reklama
A nie wydaje Ci sie Madziu ta rama jakaś taka cieńka?

Koleżanka taki miała, tzn. inny kolorek i nie narzekała, dłużej jak rok go nie użytkowała, bo kupiła fajną spacerówkę i też tak chyba zrobimy. Chociaż nie napalam się na ten wózek na 100%, jeszcze 2 miesiące prawie, może znajdę coś w dobrej cenie lepszego, albo odłożę więcej kasy, mam dorzuci i kupimy x-landera.

Koleżanka taki miała, tzn. inny kolorek i nie narzekała, dłużej jak rok go nie użytkowała, bo kupiła fajną spacerówkę i też tak chyba zrobimy. Chociaż nie napalam się na ten wózek na 100%, jeszcze 2 miesiące prawie, może znajdę coś w dobrej cenie lepszego, albo odłożę więcej kasy, mam dorzuci i kupimy x-landera.

Najlepiej pooglądaj jak najwięcej modeli i wtedy na spokojnie podejmiesz decyzje :)))

właśnie, jeszcze nie byliśmy w Bajce zobaczyć, tam podobno jest bardzo duży wybór. Już Cię nie męczę, bo uciekam się położyć, mały wierci się jak szalony, chyba mu nie wygodnie;-)

właśnie, jeszcze nie byliśmy w Bajce zobaczyć, tam podobno jest bardzo duży wybór. Już Cię nie męczę, bo uciekam się położyć, mały wierci się jak szalony, chyba mu nie wygodnie;-)

Największy wybór masz w Askocie na Braniborskiej i w Baby maxx na Bielanach. W Bajce jest mniejszy wybór ale są tam wózki, których nie ma w tamtych sklepach. Miłego szukania tego jedynego... :))))))

Madziu w Askocie jest ten wózek za 1190

1190 za gondolę i spacerówkę??:szok:...bo osobiście jestem zainteresowana tym modelem i tym kolorem ( chcę za jednym razem kupić wszystko tzn. gondolę, spacerówkę i fotelik oraz śpiworek do wózka ) ...i tak właśnie się zastanawiałam czy się do Askota nie wybrać ( a jest do dla mnie podróż 120 km )

reklama
1190 za gondolę i spacerówkę??:szok:...bo osobiście jestem zainteresowana tym modelem i tym kolorem ( chcę za jednym razem kupić wszystko tzn. gondolę, spacerówkę i fotelik oraz śpiworek do wózka ) ...i tak właśnie się zastanawiałam czy się do Askota nie wybrać ( a jest do dla mnie podróż 120 km )

Tak, za spacerówke i gondole. Jednak gdybys sie zdecydowała to zadzwoń do nich czy na pewno mają Twój kolor. Ja widziałam to był duży wybór kolorów ale może juz jakiegoś nie ma... Z drugiej strony oblicz sobie czy sie opłaca jechać taki kawał czy może nie lepiej dopłacić te 100 zł i zamówić na allegro.

Do góry