reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziękować :))) Mój mąż stwierdził, że przynajmniej juz będę o 2 godz. mniej na allegro siedzieć... jego marzenie... przecież jeszcze muszę kupić pościel i karuzelę :pPPPPP

reklama

Kasiula ja mam taki wozeczek, wklejalam zdjecia kiedys :) dla mnie jest superancki hehe, zreszta dosc sporo dziewczyn z listopadowek tez go posiada. ale cena faktycznie duza.. dlatego ja kupilam uzywany razem z gondola i wszystkimi dodatkami za 1200zl no i w limonce ;-) normalnie nie wyglada tak kosmicznie :-)

Kasiula ja mam taki wozeczek, wklejalam zdjecia kiedys :) dla mnie jest superancki hehe, zreszta dosc sporo dziewczyn z listopadowek tez go posiada. ale cena faktycznie duza.. dlatego ja kupilam uzywany razem z gondola i wszystkimi dodatkami za 1200zl no i w limonce ;-) normalnie nie wyglada tak kosmicznie :-)

klaudzia a te wasze modele to z 2009 ? mi sie wydawalo ze inaczej wygladaja wasze :) bardziej po ludzku bo ten to jak jakis plastikowy :)

reklama
klaudzia a te wasze modele to z 2009 ? mi sie wydawalo ze inaczej wygladaja wasze :) bardziej po ludzku bo ten to jak jakis plastikowy :)

Kasiula moj jest starszy model, ale duzo sie nie roznia... wydaje mi sie ze na tych zdjeciach ten wozeczek wyglada jakos pusto... nie ma przyczepionego koszyka i torby na zakupy i przez jego pochylenie wyglada jeszcze dziwniej, w realu te wozeczki sa przesliczne :) przynajmniej na moj gust hehe ale nie ukrywam ze jak je pierwszy raz zobaczylam to pomyslalam "ochyda, ale kosmita...." hehehe a pozniej sie zakochalam :-)

Do góry