reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

No to 100 zł taniej jak na allegro. Mój małżonek wpadł dziś na pomysł, że może x-lander, bo koleżanka z byłej pracy mu poleciła, mi osobiście też bardzo się podoba, ale myślałam o tańszym wózku, bo dłużej jak do roku w takim wielofunkcyjnym małego wozić nie będę, bo ciężkie są te wózki w porównaniu do wagi typowej spacerówki, a my mieszkamy na 3 piętrze i mam gdzie wnosić. jak w jakiejś okazjonalnej cenie znajdę to na pewno kupimy x-landera, a jak nie to coś jeszcze poszukam.

Madziu, x-landery są bardzo polecane. Ja tez sie zdecydowałam na x-landera ale XQ. To jest najlżejszy wózek firmy x-lander. Ma minus za mniejsze przednie koła albo prowadzi się rewelacyjnie... No i ta mała waga... Zobacz sobie, może Ci wpadnie w oko...

reklama
A nie wydaje Ci sie Madziu ta rama jakaś taka cieńka?

Koleżanka taki miała, tzn. inny kolorek i nie narzekała, dłużej jak rok go nie użytkowała, bo kupiła fajną spacerówkę i też tak chyba zrobimy. Chociaż nie napalam się na ten wózek na 100%, jeszcze 2 miesiące prawie, może znajdę coś w dobrej cenie lepszego, albo odłożę więcej kasy, mam dorzuci i kupimy x-landera.

Koleżanka taki miała, tzn. inny kolorek i nie narzekała, dłużej jak rok go nie użytkowała, bo kupiła fajną spacerówkę i też tak chyba zrobimy. Chociaż nie napalam się na ten wózek na 100%, jeszcze 2 miesiące prawie, może znajdę coś w dobrej cenie lepszego, albo odłożę więcej kasy, mam dorzuci i kupimy x-landera.

Najlepiej pooglądaj jak najwięcej modeli i wtedy na spokojnie podejmiesz decyzje :)))

właśnie, jeszcze nie byliśmy w Bajce zobaczyć, tam podobno jest bardzo duży wybór. Już Cię nie męczę, bo uciekam się położyć, mały wierci się jak szalony, chyba mu nie wygodnie;-)

właśnie, jeszcze nie byliśmy w Bajce zobaczyć, tam podobno jest bardzo duży wybór. Już Cię nie męczę, bo uciekam się położyć, mały wierci się jak szalony, chyba mu nie wygodnie;-)

Największy wybór masz w Askocie na Braniborskiej i w Baby maxx na Bielanach. W Bajce jest mniejszy wybór ale są tam wózki, których nie ma w tamtych sklepach. Miłego szukania tego jedynego... :))))))

Madziu w Askocie jest ten wózek za 1190

1190 za gondolę i spacerówkę??:szok:...bo osobiście jestem zainteresowana tym modelem i tym kolorem ( chcę za jednym razem kupić wszystko tzn. gondolę, spacerówkę i fotelik oraz śpiworek do wózka ) ...i tak właśnie się zastanawiałam czy się do Askota nie wybrać ( a jest do dla mnie podróż 120 km )

reklama
1190 za gondolę i spacerówkę??:szok:...bo osobiście jestem zainteresowana tym modelem i tym kolorem ( chcę za jednym razem kupić wszystko tzn. gondolę, spacerówkę i fotelik oraz śpiworek do wózka ) ...i tak właśnie się zastanawiałam czy się do Askota nie wybrać ( a jest do dla mnie podróż 120 km )

Tak, za spacerówke i gondole. Jednak gdybys sie zdecydowała to zadzwoń do nich czy na pewno mają Twój kolor. Ja widziałam to był duży wybór kolorów ale może juz jakiegoś nie ma... Z drugiej strony oblicz sobie czy sie opłaca jechać taki kawał czy może nie lepiej dopłacić te 100 zł i zamówić na allegro.

Do góry