laparada
Fanka BB :)
zawsze znajdzie się wyjście...
choć muszę powiedzieć, że znalazłam fajny wózek takiej hiszpańskiej firmy (oczywiście nie pamiętam nazwy) i był czarno- grafitowy- i był na prawdę kozacki!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zawsze znajdzie się wyjście...
choć muszę powiedzieć, że znalazłam fajny wózek takiej hiszpańskiej firmy (oczywiście nie pamiętam nazwy) i był czarno- grafitowy- i był na prawdę kozacki!!
Dziękie wielkie za pomoc....rzeczywiście to co napisałaś jest zachęcające do XQ jednakże dla nas w tym momencie ważniejsze są jednak pompowane koła ale tak jak wspominałyście ideału nie ma
A więc ja wybierałam miedzy oba modelami jednak zdecydowałam się na XQ. Przede wszystkim XQ ma kubełkowe siedzisko. Dla jednych to plus, ......
mam pytanie !
Przeciez podczas spania zmienia sie pozycję...w takim wózku to chyba niemozliwe...pozatym co jesli dziecko bedzie wolało spać na boku ?