reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziewczyny, nie narzekajcie na córki.. Ja już widzę, jak mój syn znosi do domu jakieś oślizgłe potwory znalezione w krzakach, albo gryzonie.. Ale nie zdzierżę pająków na pewno. Będzie wojna, jak się z jakimś spotkam oko w oko;0:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Moj wujek mial takie zagrania. Znosil slimaki w kieszeniach, dzdzownice itd, raz nawet przyprowadzil szczeniaka i udalo mu sie go ukrywac pod kanapa w swoim pokoju przez cale 2 tygodnie :szok: A jak moja mama sie urodzila, to przyniosl czerwone mrowki w pudelku od zapalek i wpuscil je do jej lozeczka. Malutka byla cala w czerwone kropki :no:

reklama
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ BY MOGŁA WSTAWIĆ FOTKI GONDOLI RAZEM Z OSŁONĄ PP DESZCZOWĄ BO MI TA MOJA COŚ NIE PASUJE:(:(

poniżej zdjęcia, mam nadzieję, że pomogą:tak:. Nie wiem, czemu nie możecie nałożyć, ja nałożyłam od razu...ale twarda skubana jest, chyba niezniszczalna :eek:

u mnei w domu takie jak opisujecie są kobitki :szok: ja znosiłam ślimaki, któe się rozłaziły..a jak przygarnęłam psa, to trzeba było odpchlić caly dom, mieliśmy wszyscy pogryzione lydki, one jakoś na nas na szczęście zamieszkać nie chciały, tylko gryzły z doskoku.. :cool2: ale ukryć się psa dąło tylko przez 1 noc... a bratu jak się urodził puszczałam z magnetofonu na cały regulator nagrany wcześniej budzik :zawstydzona/y:
A moja córka boi się tylko pajaków. a dla much jest bezlitosna - łapie w locie i obrywa skrzydła - bo jak się nie oberwie, to nie można wzucić do kibelka, bo odfruwa...:eek:

Załączniki

• IMG_3950.jpg
    IMG_3950.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3951.jpg
    IMG_3951.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 49
  • IMG_3954.jpg
    IMG_3954.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 46
poniżej zdjęcia, mam nadzieję, że pomogą:tak:. Nie wiem, czemu nie możecie nałożyć, ja nałożyłam od razu...ale twarda skubana jest, chyba niezniszczalna :eek:

hmmmm to nie wiem czemu:wściekła/y: ale dzięki bardzo za fotki bo ja w sumie to nie wiedziałam od której strony się zabrać do jej nakładania:):):)
Uleńka_79 fany ten twój wozio:-):-):-):-) poskładany już??

reklama
Do góry