malina1979
;)
Dziewczyny, nie narzekajcie na córki.. Ja już widzę, jak mój syn znosi do domu jakieś oślizgłe potwory znalezione w krzakach, albo gryzonie.. Ale nie zdzierżę pająków na pewno. Będzie wojna, jak się z jakimś spotkam oko w oko;0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz rację pająków też nie zdzierżęDziewczyny, nie narzekajcie na córki.. Ja już widzę, jak mój syn znosi do domu jakieś oślizgłe potwory znalezione w krzakach, albo gryzonie.. Ale nie zdzierżę pająków na pewno. Będzie wojna, jak się z jakimś spotkam oko w oko;0
wstawiam oczywiście osłonek jeszcze nie pościągałam ale ja ten wózek trzymam złożony jednak więc boję się że mi się poobija nie wiem czemu to jedno zdjęcie takie żółte no ale cóż taki ze mnie super fotograf
LAPARDA a ty się już zdecydowałaś??
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ BY MOGŁA WSTAWIĆ FOTKI GONDOLI RAZEM Z OSŁONĄ PP DESZCZOWĄ BO MI TA MOJA COŚ NIE PASUJE
wlasnie a Ty sie w koncu na co zdecydowalas??Aga- poprosimy fotosy ))
wstawiam oczywiście osłonek jeszcze nie pościągałam ale ja ten wózek trzymam złożony jednak więc boję się że mi się poobija nie wiem czemu to jedno zdjęcie takie żółte no ale cóż taki ze mnie super fotograf
LAPARDA a ty się już zdecydowałaś??
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ BY MOGŁA WSTAWIĆ FOTKI GONDOLI RAZEM Z OSŁONĄ PP DESZCZOWĄ BO MI TA MOJA COŚ NIE PASUJE
no to się nie stresuję ja na siłę też nie próbowałam:-(wlasnie a Ty sie w koncu na co zdecydowalas??
super wyglada ta gondola:-)ja wczoraj probowalam wcisnac oslone przeciwdeszczowa na gondole i nie dalam rady:-(moze dlatego ze nie byla nigdy uzywana??poza tym nie chcialam tego na sile robic..u mnie tez juz stoi buzz w wersji glebokiej i czeka na nowego Pana:-)