reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziewczyny, nie narzekajcie na córki.. Ja już widzę, jak mój syn znosi do domu jakieś oślizgłe potwory znalezione w krzakach, albo gryzonie.. Ale nie zdzierżę pająków na pewno. Będzie wojna, jak się z jakimś spotkam oko w oko;0:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Dziewczyny, nie narzekajcie na córki.. Ja już widzę, jak mój syn znosi do domu jakieś oślizgłe potwory znalezione w krzakach, albo gryzonie.. Ale nie zdzierżę pająków na pewno. Będzie wojna, jak się z jakimś spotkam oko w oko;0:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masz rację:) pająków też nie zdzierżę:):)
DZIEWCZYNY PRZYSZŁA MI W KOŃCU GONDOLKA:-):-):-):-)

wstawiam:):) oczywiście osłonek jeszcze nie pościągałam ale ja ten wózek trzymam złożony jednak więc boję się że mi się poobija:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem czemu to jedno zdjęcie takie żółte no ale cóż taki ze mnie super fotograf:)
LAPARDA a ty się już zdecydowałaś??
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ BY MOGŁA WSTAWIĆ FOTKI GONDOLI RAZEM Z OSŁONĄ PP DESZCZOWĄ BO MI TA MOJA COŚ NIE PASUJE:(:(

Załączniki

• 2009_1015r0010.JPG
    2009_1015r0010.JPG
    34 KB · Wyświetleń: 53
  • 2009_1015r0012.JPG
    2009_1015r0012.JPG
    44,8 KB · Wyświetleń: 57
  • 2009_1015r0013.JPG
    2009_1015r0013.JPG
    30,8 KB · Wyświetleń: 47
wstawiam:):) oczywiście osłonek jeszcze nie pościągałam ale ja ten wózek trzymam złożony jednak więc boję się że mi się poobija:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem czemu to jedno zdjęcie takie żółte no ale cóż taki ze mnie super fotograf:)
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ BY MOGŁA WSTAWIĆ FOTKI GONDOLI RAZEM Z OSŁONĄ PP DESZCZOWĄ BO MI TA MOJA COŚ NIE PASUJE:(:(

ładny ten Twój wózeczek :tak: a co Ci nie pasuje??

Aga- poprosimy fotosy :)))
wlasnie a Ty sie w koncu na co zdecydowalas??

super wyglada ta gondola:-)ja wczoraj probowalam wcisnac oslone przeciwdeszczowa na gondole i nie dalam rady:-(moze dlatego ze nie byla nigdy uzywana??poza tym nie chcialam tego na sile robic..u mnie tez juz stoi buzz w wersji glebokiej i czeka na nowego Pana:-)

wlasnie a Ty sie w koncu na co zdecydowalas??

super wyglada ta gondola:-)ja wczoraj probowalam wcisnac oslone przeciwdeszczowa na gondole i nie dalam rady:-(moze dlatego ze nie byla nigdy uzywana??poza tym nie chcialam tego na sile robic..u mnie tez juz stoi buzz w wersji glebokiej i czeka na nowego Pana:-)
no to się nie stresuję :):) ja na siłę też nie próbowałam:-(

reklama
Ja po 6 tygodniach oczekiwania na wózek,parasolkę, torbę, fotelik i inne pierdółki do wózka wreszcie się doczekałam. Rozłożyliśmy wózek i wszystkie rzeczy, a potem poskładaliśmy bo za wielki bałaganior się zrobił.
Zapomniałam pstryknąć zdjęcia, żeby się pochwalić :zawstydzona/y:
Wózek wygląda tak:
http://www.teutonia.pl/index.php?menu=2&prod=pixxel
a kolor 3485:
http://www.teutonia.pl/index.php?menu=2&prod=pixxel&zakl=desenie

Niby taka super firma ale jeśli chodzi o kolory żaden mnie nie zachwycił. Jedynie róż nr. 3645, ale to przecież to kolor dla dziewczynki :sorry:

Do góry