reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Dziewczyny, nie narzekajcie na córki.. Ja już widzę, jak mój syn znosi do domu jakieś oślizgłe potwory znalezione w krzakach, albo gryzonie.. Ale nie zdzierżę pająków na pewno. Będzie wojna, jak się z jakimś spotkam oko w oko;0:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Dziewczyny, nie narzekajcie na córki.. Ja już widzę, jak mój syn znosi do domu jakieś oślizgłe potwory znalezione w krzakach, albo gryzonie.. Ale nie zdzierżę pająków na pewno. Będzie wojna, jak się z jakimś spotkam oko w oko;0:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
masz rację:) pająków też nie zdzierżę:):)
DZIEWCZYNY PRZYSZŁA MI W KOŃCU GONDOLKA:-):-):-):-)

wstawiam:):) oczywiście osłonek jeszcze nie pościągałam ale ja ten wózek trzymam złożony jednak więc boję się że mi się poobija:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem czemu to jedno zdjęcie takie żółte no ale cóż taki ze mnie super fotograf:)
LAPARDA a ty się już zdecydowałaś??
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ BY MOGŁA WSTAWIĆ FOTKI GONDOLI RAZEM Z OSŁONĄ PP DESZCZOWĄ BO MI TA MOJA COŚ NIE PASUJE:(:(

Załączniki

• 2009_1015r0010.JPG
    2009_1015r0010.JPG
    34 KB · Wyświetleń: 61
  • 2009_1015r0012.JPG
    2009_1015r0012.JPG
    44,8 KB · Wyświetleń: 65
  • 2009_1015r0013.JPG
    2009_1015r0013.JPG
    30,8 KB · Wyświetleń: 55
wstawiam:):) oczywiście osłonek jeszcze nie pościągałam ale ja ten wózek trzymam złożony jednak więc boję się że mi się poobija:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem czemu to jedno zdjęcie takie żółte no ale cóż taki ze mnie super fotograf:)
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAŚ BY MOGŁA WSTAWIĆ FOTKI GONDOLI RAZEM Z OSŁONĄ PP DESZCZOWĄ BO MI TA MOJA COŚ NIE PASUJE:(:(

ładny ten Twój wózeczek :tak: a co Ci nie pasuje??

Aga- poprosimy fotosy :)))
wlasnie a Ty sie w koncu na co zdecydowalas??

super wyglada ta gondola:-)ja wczoraj probowalam wcisnac oslone przeciwdeszczowa na gondole i nie dalam rady:-(moze dlatego ze nie byla nigdy uzywana??poza tym nie chcialam tego na sile robic..u mnie tez juz stoi buzz w wersji glebokiej i czeka na nowego Pana:-)

wlasnie a Ty sie w koncu na co zdecydowalas??

super wyglada ta gondola:-)ja wczoraj probowalam wcisnac oslone przeciwdeszczowa na gondole i nie dalam rady:-(moze dlatego ze nie byla nigdy uzywana??poza tym nie chcialam tego na sile robic..u mnie tez juz stoi buzz w wersji glebokiej i czeka na nowego Pana:-)
no to się nie stresuję :):) ja na siłę też nie próbowałam:-(

reklama
Ja po 6 tygodniach oczekiwania na wózek,parasolkę, torbę, fotelik i inne pierdółki do wózka wreszcie się doczekałam. Rozłożyliśmy wózek i wszystkie rzeczy, a potem poskładaliśmy bo za wielki bałaganior się zrobił.
Zapomniałam pstryknąć zdjęcia, żeby się pochwalić :zawstydzona/y:
Wózek wygląda tak:
http://www.teutonia.pl/index.php?menu=2&prod=pixxel
a kolor 3485:
http://www.teutonia.pl/index.php?menu=2&prod=pixxel&zakl=desenie

Niby taka super firma ale jeśli chodzi o kolory żaden mnie nie zachwycił. Jedynie róż nr. 3645, ale to przecież to kolor dla dziewczynki :sorry:

Do góry