Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no to jak zdjąć tę wyściółkę?? się przyjrzałam i bez zdjęcia budki się nie da !!! Zresztą - we wszystich wózkach budka się zdejmuje.. nawet w wózkach dla lalek mojej córki...
tzn wnuczki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to jak zdjąć tę wyściółkę?? się przyjrzałam i bez zdjęcia budki się nie da !!! Zresztą - we wszystich wózkach budka się zdejmuje.. nawet w wózkach dla lalek mojej córki...
tzn wnuczki ?
rzeczywiście!!! dzięi!!!:-)Iza cala wysciolka jest na rzepach a pod raczkami do chwytania gondolki ta wysciolka jest polaczona 2 haczykami. Pociagnij ten kawalek- material w dol to sama zobaczysz.
I wtedy jak je rozdzielisz to mozna wyciagnac cala wysciolke bez sciagania budy ;-)
rzeczywiście!!! dzięi!!!:-)
A czy któraś z Was prała może materacyk? nie chodzi mi o poszewkę materacyka tylko to wypełnienie...
Iza wnuczki ci widzę w zastraszającym tempie przybywająnoo... moje wnuczki mają wypasione wózeczki... załączam dwa z nich, żeby nie zaśmiecać forum tak całkiem
rzeczywiście!!! dzięi!!!:-)
A czy któraś z Was prała może materacyk? nie chodzi mi o poszewkę materacyka tylko to wypełnienie...
Iza wnuczki ci widzę w zastraszającym tempie przybywają
ja instrukcji do gondoli nie mam bo gondoli jeszcze nie dostałam bo producent się spóźnia z dostawą do sklepu więc... a jak będzie do niej instrukcja i będzie pisało że da się budę zdjąć to ci wyślę
wiem wiem moje dziecię też tak ma z tym że lalki już poszły w odstawkę ale litlesy barbie i inne figurki są wszędzie. a będzie coraz "lepiej" jak dojdą kosmetyki etc etcsuper!! dzięki :-) to ja czekam
co do wnuczek - są wszędzie.. śpią też w łóżeczkach, siedzą w fotelikach do karmienia.... zrobiłam zdjęcie tylko tym w wózeczkach, bo to taki wątek przeciez, hehe.. i pomyśleć, że kiedyś uważałam, że moja córka będzie miałą max 3 lale i nigdy nie będzie miała barbie...
a tam gdzie nie ma wnuczek, są poupychane pony oraz litlesy różowy koszmar fanie mieć córkę
wiem wiem moje dziecię też tak ma z tym że lalki już poszły w odstawkę ale litlesy barbie i inne figurki są wszędzie. a będzie coraz "lepiej" jak dojdą kosmetyki etc etc
no wiem póki te pudełeczka są puste to jeszcze nie ma źle :-)gorzej jak będą musiały być pełne moja córa też posiada pare lakierów jakieś perfumy i to narazie jej wystarcza a co dopiero będzie potem...Moja prawie pieciolatka ma juz caly zestaw. Oczywiscie puste opakowania czy flakoniki po perfumach, kulkach pod pachy, cieniach, szminkach oraz pare bezbarwnych lakierow (mimo ze codziennie przeprowadza atak na moje ciemne lakiery, to jakos udaje mi sie je obronic) itp itd. Wywalila z jednej szafki rzeczy jej zdaniem niepotrzebne i wlozyla tam swoje kosmetyczki i kuferki z "bizuteria". Oj, za pare lat bede miala naprawde ciezko