reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

:cool2:
mój buzzik przyszedł. Widać ślady używania, ale super :-) ufff.... kolorek ekstra:-D tylko naklejki musze zdrapać do konca i kupić nowe...

reklama
no to GRATULACJE!!!!:):):):) ZRÓB FOTECZKI I WRZUĆ a tu masz napisane wszystko odnośnie macierzyńskiego: Zwolnienie lekarskie oraz urlop macierzyński w działalności gospodarczej | faq | pytania i odpowiedzi

no to super :-):-) czekamy na zdjecia teraz :-)

dzięki dziewczyny :-) zrobię jutro, bo teraz padam ze zmęczenia po zakupach i ciągle te skurcze mam .. czy Wasze się same podnoszą z nałożoną spacerówką? bo mój sie podnosi tylko na pusto, jak ma spacerwkę na sobie, to trzeba mu pomóc... :confused:
AGA - dzięki za linka!!!

dzięki dziewczyny :-) zrobię jutro, bo teraz padam ze zmęczenia po zakupach i ciągle te skurcze mam .. czy Wasze się same podnoszą z nałożoną spacerówką? bo mój sie podnosi tylko na pusto, jak ma spacerwkę na sobie, to trzeba mu pomóc... :confused:
AGA - dzięki za linka!!!
Wiesz że ja nie próbowałam razem ze spacerówką. bo sam to się rozkłada super nie wpadłam na to:(:( a spacerówkę schowałam:(:(

Wiesz że ja nie próbowałam razem ze spacerówką. bo sam to się rozkłada super nie wpadłam na to:(:( a spacerówkę schowałam:(:(

ja tez na to nie wpadlam :-D sprawdze jutro jak znajde sily na wyciagniecie spacerowki ;-) bo stelaza z gondolka juz nie chowam, niech sie wietrzy :-D hehehe przynajmniej tak to tlumacze rodzince.

moj wozio stoi jeszcze w piwnicy i dopiero go wyjme jak juz porzadki zrobie po remoncie i bede miala dosc miejsca by go postawic i przewietrzyc...ale babeczka od ktorej go kupilam...jak prezentowala mi go to otwierala stelaz bez spacerowki...wiec mysle ze ze spacerowka poprostu jest dosc ciezki i trzeba mu pomoc troszke :sorry:ale za to zastanawiam sie nad gondola...jak w domu ja zalozylam na adaptery od maxi cosi to dosc chwiejna jest ta gondola na tym stelazu..i moj pytal czy tak ma byc:confused2::sorry:szczerze mowiac niemam pojecia...wy macie jakies specjalne adaptery do gondoli(glebokiego)tez wam sie tak troche chwieje ten wozek???

kolejne pytanko do buzza - jak działa hamulec? jak przydeptuję czerwony to powinien się zblokować, a jak szary to odblokować? czy coś źle myślę?

kolejne pytanko do buzza - jak działa hamulec? jak przydeptuję czerwony to powinien się zblokować, a jak szary to odblokować? czy coś źle myślę?
dobrze myślisz:):) nie dostałaś instrukcji?? jak chcesz to podaj maila to ci zeskanuje i wyślę:) bo po polsku to tego troszkę jest.
ANJA ja nie mam pojęcia bo cały czas czekam na gondolę.

reklama
dobrze myślisz:):) nie dostałaś instrukcji?? jak chcesz to podaj maila to ci zeskanuje i wyślę:) bo po polsku to tego troszkę jest.
ANJA ja nie mam pojęcia bo cały czas czekam na gondolę.

bedę bardzo wdzięczna :-) izabk@vp.pl

nie podoba mi się jednak ten hamulec. Wdeptuje się tak jakos... niewyraźnie i chyba nie trzyma :growl: Albo ja coś nie tak robie... Pojade do sklepu też obejrzeć, jak to wygląda w nówce. Ale już mam nerwa :wściekła/y:

Do góry