reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

hehehe, wychowałąś buzzomaniaczkę :-) z mlekiem matki wyssała :-D

jak mąż wrócił z pracy, to sprawdził i jemu działa. No ale mi ciężko bardzo... mocno trzeba depnąć i ruszać kołami, żeby trafiło dobrze i obydwa się żeby zablokowały, to wtedy nie puszcza.. na tej lince co łączy dwa pedały jest takie zgrubienie - może tam się coś reguluje?
Ja też miałam na początku problem z hamulcem, ale trzeba po prostu mocno wózek przytrzymać. Jak blokowałam na gresie, to mi jeździł i nie chciał się blokować.
Z rozkładaniem u mnie kiszka. Nie rozkłada się sam. Muszę pociągnąć. W sklepie jak wózek oglądałam, to nie dało się go złożyć ze spacerówką. Przynajmniej tak twierdziła sprzedawczyni. Czyli i rozkładać lepiej bez?
Ostatnio dowiedziałam się od praktykującej od 2 lat buzzomaniaczki, że szybko sie kółka przednie wyrabiają, i dobrze mieć zapas...

reklama
Ja też miałam na początku problem z hamulcem, ale trzeba po prostu mocno wózek przytrzymać. Jak blokowałam na gresie, to mi jeździł i nie chciał się blokować.
Z rozkładaniem u mnie kiszka. Nie rozkłada się sam. Muszę pociągnąć. W sklepie jak wózek oglądałam, to nie dało się go złożyć ze spacerówką. Przynajmniej tak twierdziła sprzedawczyni. Czyli i rozkładać lepiej bez?
Ostatnio dowiedziałam się od praktykującej od 2 lat buzzomaniaczki, że szybko sie kółka przednie wyrabiają, i dobrze mieć zapas...

na poczatku miałaś problem, czyli teraz już nie masz? :-) Strasznie się tym stresuję :wściekła/y: wczoraj beczałam ciągle, te hormony mnie zabiją chyba, no żeby z takiego gupiego powodu histeryzować...
mój się daje złożyć ze spacerówką... nie to, żebym ja umiała, mąż umie.. w ogóle jakaś lewa jestem :baffled:
a zapasowe kółka doatałam w komplecie :tak: i ku mojemu zaskoczeniu śpiworek jest w idealnym odcieniu :tak: tylko pompki nie mam...

:-):-):-)
no i KUPIŁAM :-D
wybór ostateczny X-Landerf XA , 2009 :)
kolor GREEN :tak:
gratuluje zakupu teraz czekamy na zdjecia:-)
na poczatku miałaś problem, czyli teraz już nie masz? :-) Strasznie się tym stresuję :wściekła/y: wczoraj beczałam ciągle, te hormony mnie zabiją chyba, no żeby z takiego gupiego powodu histeryzować...
mój się daje złożyć ze spacerówką... nie to, żebym ja umiała, mąż umie.. w ogóle jakaś lewa jestem :baffled:
a zapasowe kółka doatałam w komplecie :tak: i ku mojemu zaskoczeniu śpiworek jest w idealnym odcieniu :tak: tylko pompki nie mam...

u mnie tez spacerowka sklada sie razem ze stelazem..moze w tych starszych modelach trzeba sciagac spacerowke aby zlozyc??Iza a nie mozesz nasmarowac hamulca moze lepiej zacnie dzialac??U mnie leciuktko super wszystko dziala...
Iza i pochwal sie zdjeciami wozeczka a gondolke juz masz??co do pompki to zwykla pompka samochodowa tez napompujesz kola ja tak robilam ostatnio:-)

gratuluje zakupu teraz czekamy na zdjecia:-)

u mnie tez spacerowka sklada sie razem ze stelazem..moze w tych starszych modelach trzeba sciagac spacerowke aby zlozyc??Iza a nie mozesz nasmarowac hamulca moze lepiej zacnie dzialac??U mnie leciuktko super wszystko dziala...
Iza i pochwal sie zdjeciami wozeczka a gondolke juz masz??co do pompki to zwykla pompka samochodowa tez napompujesz kola ja tak robilam ostatnio:-)

wierzę, ze mąż coś z tym hamulcem wykombinuje... albo mnie nauczy go używać :eek:
gondolka z adapterami idzie.. za 199 zł, ciekawa jestem.. może dziś dojdzie, jak nie, to dopiero w poniedziałek, uff..

zdjęcia w końcu zrobiłam. W charakterze modela moja wnuczka wielkości noworodka, jedna z dwudziestu :-D córka niestety się nie mieści, co prawda tylko 22 kg waży, ale wysoka jest ;-)

Załączniki

• IMG_3921.jpg
    IMG_3921.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_3922.jpg
    IMG_3922.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_3923.jpg
    IMG_3923.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_3924.jpg
    IMG_3924.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 55
wierzę, ze mąż coś z tym hamulcem wykombinuje... albo mnie nauczy go używać :eek:
gondolka z adapterami idzie.. za 199 zł, ciekawa jestem.. może dziś dojdzie, jak nie, to dopiero w poniedziałek, uff..

zdjęcia w końcu zrobiłam. W charakterze modela moja wnuczka wielkości noworodka, jedna z dwudziestu :-D córka niestety się nie mieści, co prawda tylko 22 kg waży, ale wysoka jest ;-)

hehe fajna wnuczka hehe:-)super ten spiworek u nas sa strasznie drogie ale ja po zimie zapoluje na taki na ebayu aby miec na nastepna zime...strasznie tanio gondolke kupilas..tez kolorek capri??

Gratulacje- zo kazji zostania babcią:):):) wózek świetny instrukcję przesłałam na maila ale dopiero teraz bo wczoraj to mi się strasznie nie chciało wogóle lenia jakiegoś mam:):)
Gosiaczek wstaw zdjęcia wózka:):)

spiowerk ponad 200zl kosztuje!!superancki jest:-)
rzeczywiście, dodoatki do wóza wypasione dostałam..

Gratulacje- zo kazji zostania babcią:):):) wózek świetny instrukcję przesłałam na maila ale dopiero teraz bo wczoraj to mi się strasznie nie chciało wogóle lenia jakiegoś mam:):)
Gosiaczek wstaw zdjęcia wózka:):)

dzięki!!!! dam mężowi przeczytac, a potem niech mi wytłumaczy :cool2:

reklama
Do góry