reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a ja znowu swoje.. znajdź 10 szczegółów...
iButik.pl - Quinny gondola Caprri - Wózki#
i
Gondola Quinny Speedy SX - SUPER! (756037897) - Aukcje internetowe Allegro

i do wczoraj obydwa były aktualne... ta z allegro sprzedałą się wieczorem... Może ja niepotrzebnie się martwie tym, że zamieszczane zdjęcia są pożyczane...
Iza bierz tą pierwszą opłaca się i to bardzo-taniej nie widziałam nigdzie:)
Dzięki Klaudia:):)
PAWIMI dzęki za fotki faktycznie fajnie to wygląda:)

reklama
Iza mysle ze gondoli nie idzie tak zniszczyc wiec nie ma powodu zebys sie martwila jej wygladem tak bardzo jak spacerowka. dzieci jezdzac w gondolce jeszcze nie chodza wiec brudna nie powinna byc no i jest zadziej uzywana :tak:

ja tez kupilam wozek uzywany a gondola tak jak kaludzia mowi malo sie niszczy bo to malenstwo i moja jest jak nowa nawet zadnej plamki nie ma zatarcia ani nic :)

Ka...M'cia ten wózek ma mniej więcej takie kolory http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=285, tyle, że ten ciemny jest trochę jasniejszy, taki bardziej szary niż czarny :-)
kurczę nawet na stronie tako nie mają tego koloru , żeby dokładnie go pokazać! ale żółtym jest taki jak ten co wkleiłam :-)
to też ładny bo ja właśnie ten co wkleiłaś miałam brać jakby mi się tego nie udało wylicytować:-D bo właśnie ten GT ma też ładnuykolor i akurat mieliśmy na oku ten czarno żółty....no to fajnie...
ale i tak czekam na fociaki:-p

ja tez kupilam wozek uzywany a gondola tak jak kaludzia mowi malo sie niszczy bo to malenstwo i moja jest jak nowa nawet zadnej plamki nie ma zatarcia ani nic :)

no tak, ale mi nii chodzi o sam wyglad, tylko o zaufanie do sprzedającego, że on rzeczywiście sprzedaje to, co ogladam na zdjęciu.. No nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto ma dobre zamiary miałby zamiast zrobić zdjęcia tego, co sprzedaje, zamieszczać zdjęcia znalezione w internecie....:eek: powodem może np być to, że wcale nie posiada rzeczy, którą niby sprzedaje, lub że ta rzecz ma wady, któych nie da się ukryć nawet na zdjęciu, albo nie wiem co..
to chyba off topic :sorry:

no tak, ale mi nii chodzi o sam wyglad, tylko o zaufanie do sprzedającego, że on rzeczywiście sprzedaje to, co ogladam na zdjęciu.. No nie rozumiem, dlaczego ktoś, kto ma dobre zamiary miałby zamiast zrobić zdjęcia tego, co sprzedaje, zamieszczać zdjęcia znalezione w internecie....:eek: powodem może np być to, że wcale nie posiada rzeczy, którą niby sprzedaje, lub że ta rzecz ma wady, któych nie da się ukryć nawet na zdjęciu, albo nie wiem co..
to chyba off topic :sorry:
Iza myślę, że w takim wypadku lepiej zapłacić przy odbiorze (opcja za pobraniem), w obecności kuriera obejrzeć towar! ja zawsze zakupy za większą sumę biorę za pobraniem! chociaż jest to troszkę droższe!
ale wcale Ci się nie dziwię, że masz wątpliwości, bo faktycznie z tą gondolką może być coś nie halo, bo co to za problem zrobić zdjęcie rzeczy, którą się sprzedaje? tak jest uczciwiej! chyba, że ktoś sprzedaje i tu i tu i wstawił to samo zdjęcie?

Iza myślę, że w takim wypadku lepiej zapłacić przy odbiorze (opcja za pobraniem), w obecności kuriera obejrzeć towar! ja zawsze zakupy za większą sumę biorę za pobraniem! chociaż jest to troszkę droższe!
ale wcale Ci się nie dziwię, że masz wątpliwości, bo faktycznie z tą gondolką może być coś nie halo, bo co to za problem zrobić zdjęcie rzeczy, którą się sprzedaje? tak jest uczciwiej! chyba, że ktoś sprzedaje i tu i tu i wstawił to samo zdjęcie?

to raczej nie ten sam sprzedawca - inne miejscowości, inaczej formułują zdania w mailach, i jeden z wózków się sprzedał!! a drugi cigle nie.. zreszta sama nie wiem.. A jeśli w obecności kuriera otworzysz przesyłkę i okaże się że w niej jest badziewie jakieś, to co? jakie masz prawa? kurier chce być świadkiem? czy możesz odmówić przyjęcia?

przepraszam wszystkich za off topic:zawstydzona/y: ale może komuś się taka wiedza też przyda :tak:

to raczej nie ten sam sprzedawca - inne miejscowości, inaczej formułują zdania w mailach, i jeden z wózków się sprzedał!! a drugi cigle nie.. zreszta sama nie wiem.. A jeśli w obecności kuriera otworzysz przesyłkę i okaże się że w niej jest badziewie jakieś, to co? jakie masz prawa? kurier chce być świadkiem? czy możesz odmówić przyjęcia?

przepraszam wszystkich za off topic:zawstydzona/y: ale może komuś się taka wiedza też przyda :tak:

mi sie wydaje ze nei kazdy kurier pozwoli otworzyc on dostarczyc ma wziasc podpis kase i tyle jego roboty

reklama
Jak juz sie podpisze u kuriera, to mamy prawo zarzadac, zeby poczekal, otwieramy wtedy przy nim paczke, i gdyby przedmiot byl np uszkodzony, to nalezy spisac protokol odbioru-czy protokol szkody, nie pamietam teraz tej nazwy. Jest to jedyna mozliwosc, jesli by byly jakies uszkodzenia w transporcie i bysmy je chcieli reklamowac.
Duzo mialam do czynienia w pracy z kurierami, a teraz nadal to stosuje jak odbieram w domu paczki. Tylko jeden mial jakies obiekcje, ale bylam stanowcza i sie nie dalam zbyc.

Z tym, ze nie wiem, jak to sie ma do sytuacji, gdyby zawartosc paczki okazala sie bublem.

Do góry