reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ja mialam w wózku syna przekłądaną rączkę i to była rewelacja w wietrzną pogodę, zamiast czasem pchac wózek, a czasem ciągnac, zawsze mogłam pchać, wystarczyło przekładac odpowiednio rączkę :cool2:

Zgadzam się, że jest to przydatna rzecz ale nie w wózku gdzie przednie koła są skrętne bo wtedy po zmianie rączki są one z tyłu i nie spełniaja swojej funkcji. Tak przynajmniej mi się wydaje...

reklama
a ja wam namieszam nieco w buzz-owym temacie ;-)
bo podobaja mi sie calkiem inne wozki...
Aktualnie mam wieeeelki dylemat dot koloru... Tak, ze milo mi bedzie posluchac jakichs obiektywnych opinii, bo sama juz glupieje...
Podaje linki do kolorow:
http://www.makspol.home.pl/bora/boradr/boradr_czar_czerw.jpg
http://www.makspol.home.pl/bora/boradr/boradr_czar_turkus.jpg
http://www.makspol.home.pl/bora/boradr/boradr_gf_nieb.jpg
http://www.makspol.home.pl/bora/boradr/boradr_gf_szary.jpg

wnetrze we wszystkich jest białe, z dodatkami w tym kolorze "dodatkowym", tj np w czarno-czerwonym gdy sie sciagnie ocieplacz, to wiecej jest koloru czerwonego... I tak analogicznie w pozostalych :)
wszystkie kocyki mam jasniutkie, wiec to moze jeszcze ozywic te wozki :)

jak macie chec oderwac sie na chwilke od buzza, to napiszcie co myslicie ;]
pozdrawiam!:-)
a mi czarno-czerwony taki wyrazisty bardzo jest:) dobra dziewczyny teraz daje zdjęcia ale nie wiem czy mi się uda:) a na ostatnim są te ciuszki co je producent dołącza:) gondolkę będę miała w przyszłym tyg. To znów dam:)

Załączniki

• 2009_1002różne0036.JPG
    2009_1002różne0036.JPG
    30,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 2009_1002różne0037.JPG
    2009_1002różne0037.JPG
    37,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 2009_1002różne0038.JPG
    2009_1002różne0038.JPG
    36,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 2009_1002różne0040.JPG
    2009_1002różne0040.JPG
    47 KB · Wyświetleń: 55
  • 2009_1002różne0041.JPG
    2009_1002różne0041.JPG
    45,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 2009_1002różne0035.JPG
    2009_1002różne0035.JPG
    31,7 KB · Wyświetleń: 51
dobra dziewczyny teraz daje zdjęcia ale nie wiem czy mi się uda:) a na ostatnim są te ciuszki co je producent dołącza:) gondolkę będę miała w przyszłym tyg. To znów dam:)

super!! szkoda, że bez modela :cool2: a ciuszki pasują Ci do mebli :-D:-D:-D

AZA777 - oczywiście, skrętne kółka w takiej sytuacji trzeba zablokować, co też robiłam ..

super!! szkoda, że bez modela :cool2: a ciuszki pasują Ci do mebli :-D:-D:-D

model będzie niedługo:):)mam nadzieję bo wózka już składać nie będę postawię go sobie w sypialni i będę codziennie oglądać aż mi zbrzydnie:) o ile to jest możliwe:)
a co do ciuszków to idealnie się komponują z pokojem:):) starsza córka tą XL jakoś na siebie wcisła małemu założę eSeczkę i będę fotki pstrykać:):)

gawit ale masz z aukcji i czy ze sklepu?? jak z aukcji to ile wylicytowałaś za niego i który wzięłaś wkońcu:-D

...
mam ze sklepu, prosto od producenta. za cały zestaw (z fotelikiem) + parę gratisów, typu parasolka, torba do wózka, folia przeciwdeszczowa, moskitiera , no i takie zwykły najzwyklejszy leżaczek-bujaczek zapłaciłam 1000 zł! dali nam 200 zł upustu, bo za 1200 zł chodzą na allegro :-) i jeszcze tego leżaczka w komplecie nie ma! także ja się cieszę, że pojechałam do sklepu osobiście :-)
tyle, że jak już pisałam ten czarno-turkusowy był na żywo nie ładny! a tego w kółka nie mieli. kolor wybrał mój mąż (taki stalowo-żółty - niestety na allegro takiego nie spotkałam, więc nie mogę Wam pokazać, a real foto też nie mam) i im więcej na wózek patrzę, tym bardziej mi się kolor podoba :-)

a ten co Ty pokazałaś to nie taki! zupełnie inny ten żółty :-) poszperam po allegro i może będzie :-) jak znajdę to wkleję, a jak nie, to postaram się zrobić zdjęcie, chociaż wózek jest u rodziców

chociaż pokaż inny wózeczek.... ale żeby był ten kolor bo aż jestem ciekawa strasznie:-D:tak:
jakiś niespotykany musi być...:-p
no ja nie wiem jak na żywo wygląda turkus z czarnym ale ten mój jest śliczny :-)
codziennie wyprowadzam go z pokoiku i sobie jeżdżę po domku:-D
no też miałam te gratisy wszystkie + jezcze rożek gratis....
no a za przesyłkę tylko 10zł więc tyle co nic ;-)

reklama
już składać nie będę postawię go sobie w sypialni i będę codziennie oglądać aż mi zbrzydnie:) o ile to jest możliwe:)
a co do ciuszków to idealnie się komponują z pokojem:):) starsza córka tą XL jakoś na siebie wcisła małemu założę eSeczkę i będę fotki pstrykać:):)

sliczny :tak::tak: a zdjecia z modelami tez wlozymy juz zaniedlugo :-)

na prosbe niektorych buzzomanek wklejam jak obiecalam wczoraj kilka fotek z siedziska XL w kolorze apple w polaczeniu z buzzem sulphur.
Dajcie sobie w lewym gornym rogu na slideshow zeby fotki byly wieksze.

Picasa Web Albums - pawimi455 - Buzz

Pawimi slicznie to wyglada!!!! naprawde fajny efekt wyszedl i nic sie ze soba nie gryzie :)

a ja znowu swoje.. znajdź 10 szczegółów...
iButik.pl - Quinny gondola Caprri - Wózki#
i
Gondola Quinny Speedy SX - SUPER! (756037897) - Aukcje internetowe Allegro

i do wczoraj obydwa były aktualne... ta z allegro sprzedałą się wieczorem... Może ja niepotrzebnie się martwie tym, że zamieszczane zdjęcia są pożyczane...

Iza mysle ze gondoli nie idzie tak zniszczyc wiec nie ma powodu zebys sie martwila jej wygladem tak bardzo jak spacerowka. dzieci jezdzac w gondolce jeszcze nie chodza wiec brudna nie powinna byc no i jest zadziej uzywana :tak:

Do góry