reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
nie zaznaczyli, stan miał być idealny. Zresztą uparcie twierdzili, że ten typ tak ma... no ale jak!!:szok: to nie jest normalne, że rączka luźno lata :eek: stelaże zwykle trzymają się na sztywno!!!
Używane - ok, ale jeśli coś większego, to tylko po obejrzeniu. Jak oglądanie niemożliwe, to się nie decyduję :-(to znacznie utrudni mi zadanie pozyskania buzza...

widzisz, ja jak kupilam swojego to bez ogladania, do tego wozeczek kupilam przez allegro a bylam wtedy w Anglii, zeby sprawdzic stan wozka czekalam miesiac, bo przyszedl do tesciow w Polsce. I stan faktycznie idealny, wszystko jak w opisie. mial jedna wade czyli male braki w tej raczce od dziecka w gabce ale bylo to opisane na aukcji i zalaczone zdjecie. Jestem naprawde zadowolona. Wiec czasami jest tak ze sie akurat trafi na normalnego sprzedawce a czasami niestety nie...
Trzeba jednak pamietac ze za taka cene nie mozna oczekiwac nowki nie uzywanej. a male usterki mozna czesto naprawic za grosze.
No ale trzeba dobrze trafic i miec duzo szczescia. ;-)

Widze ze sporo stresu jest z tymi aukcjami... czasem warto sie zastanowicvczy nie lepiej dolozyc troche kasy i kupic nowy. Wiem ze na uzywanym mozna sporo przyoszczedzic, no ale nowy kiedys mozemy komus odsprzedac i sie koszta czesciowo zwroca. Jezeli ktoras z was chcialaby nowy, to ja wam polece taki sklep internetowy www.bobowozki.pl maja bardzo duzy wybor w firmach i kazdy kolorek sa w stanie sprowadzic.

ja tez mam uzywanego buzza w idealnym stanie i jeszcze na gwarancji do lutego 2011!!
Oto moj buzzik z dzis z moja prawie 3letnia corka...i powiem ze calkiem dobrze sie prowadzi z takim klockiem a wazy Maja 14kg!!poza tym budka od spacerowki jak dla miej jest super dluga:-)i zakrywa pol bobaska w srodku:-)

Załączniki

• P1150199.jpg
    P1150199.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 46
Gosia to on wcale taki mały nie jest:) czyli jest szansa że że buzz będzie jedynym wózkiem bo twoja córa to już w wózku chyba jeździć nie chce:)

Gosia to on wcale taki mały nie jest:) czyli jest szansa że że buzz będzie jedynym wózkiem bo twoja córa to już w wózku chyba jeździć nie chce:)

no wlasnie nei jest maly bo Maja ma jeszcze sporo miejsca wiec ja tez licze ze to bedzie moj jedyny wozio:-)i super sie go z nia w srodku prowadzi:-)Maja czasami ejzdzi jeszcze w wozku ale w swoim i bardzo sporadycznie np jak idziemy do lekarza...

tak, wybieram się do Płońska na oglądanie :-)

spacerwóka jest w Nowy Tomyślu, nie pojadę tak daleko żeby obejrzeć :-( a gondolka fajna, ale bez tej spacerówy sę nie przyda :eek:

Ja non stop okrakiem siedzę na allegro, śledzę te wszystkie wózki...
Ale jesteś kochana :-D:-D:-D DZIĘKI!

reklama
tak, wybieram się do Płońska na oglądanie :-)

DZIĘKI!
ciekawe ile ona chce za ten caly zestaw bo tam minimalnej nie ma najpierw zadzown bo jeszcze wymysli se baba cene z kosmosu :) a co do napisow to u mnie w półrocznym wozku tez zdarte ale jak wyciagne go i rozpakuje to maz wyszoruje je do konca i wcale nie bedzie :) i nie bedzie widac tych zdartych napisow :) bo po co one heehe

Do góry