reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

ja kupilam apple ale uwazam ze capri bardziej pasuje, mialam gondole capri i uzywalam z niej tego kocyka ze spacerowka i wygladalo slicznie! Zaluje ze nie kupilam siedziska capri tylko to apple mi w glowe wlazlo.

czyli rozumiem ze jak kupie Capri to bedzie sie dobrze prezentowalo ? :-D:-) a apple bardzo ladnie wyglada ;-)

reklama
czyli rozumiem ze jak kupie Capri to bedzie sie dobrze prezentowalo ? :-D:-) a apple bardzo ladnie wyglada ;-)
tak tylko apple ma ten pasek w kroczu taki ciemno granatowy prawie w zielen wpadajacy i to sie troche gryzie z ta zielenia na tyle siedziska. Po prostu to nie ten sam zestaw kolorow mial byc ale nie widzialam tego on-line dopiero jak przyszlo to siedzisko XL, no ale zalozylam i musi byc. Orginalnie kolor apple w tyle spacerowki ma wlasnie ten ciemny granat a nasz kolor taka soczysta zielen dlatego capri bardziej mi sie z tym widzi. Pewnie rzecz gustu.

mam kolejny wózeczek na tapecie.... posiada jeszcze gwarancję na stelaż, więc mimo tego, że go nie obejrzę, chyba się zdecyduję..... capri...
:confused2:

mi się wydaję że zawsze możesz pogadać ze sprzedającym i gdyby coś było nie tak to odesłać wózek:) i w takim wypadku stracisz tylko na przesyłce. a byłaś oglądać tamten??

mi się wydaję że zawsze możesz pogadać ze sprzedającym i gdyby coś było nie tak to odesłać wózek:) i w takim wypadku stracisz tylko na przesyłce. a byłaś oglądać tamten??

nie byłam... jakoś... nie mam siły jechać :-( w sumie to tylko ok 70 km, ale przez pryzmat 35 tc to strasznie daleko :eek:

nie byłam... jakoś... nie mam siły jechać :-( w sumie to tylko ok 70 km, ale przez pryzmat 35 tc to strasznie daleko :eek:
mi by się też nie chciało tyle jechać więc ci się nie dziwię:tak:ja wczoraj byłam na zakupach 20km od domu i jak z auta wysiadałam to mnnie strasznie plecy bolały i musiałam się rozchodzić a co dobiero 70 km:eek:

witam dziewczyny....trafilam tu przypadkiem za moja dobra znajoma gie-oska buzzowa maniaczka zreszta :-D:-D:-D i widze ze tu cala masa buzzomanek urzeduje na tym watku;-):tak:
Zapraszam was serdecznie na nasz buzzowy watek w ktorym opisujemy rozne wozki, tak..... zaczelo sie jak najbardziej od Buzza (nawet przenioslysmy sie z watku ktory byl wylacznie na temat Quinny Buzz)i omawiania jego zalet i wad a teraz dyskutujemy o wszystkim i o niczym :-D Pani Gosia tez sie jak najbardziej udziela

klaudzia masz piekny wozeczek:cool2:

a tutaj wrzucam wam foteczke mojego wlasnego buzzika, na pierwszej dzidzia ma 13 miesiecy a na drugiej 18, wlasnie niedawno przelozylismy siedziska na wieksze bo juz niestety sie nie miescil no i zakupilismy kolo terenowe ktore jest widoczne na tej drugiej fotce.
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sj/ke/7ezl/336dB8pApbzuYN2w7B.jpg
Picasa Web Albums - pawimi455 - Walk

Tak wogole to pozdrawiam serdecznie i zycze szzesliwego rozwiazania wszystkim przyszlym mamusiom!
dużego masz chłopczyka:) a to kółko terenowe fajnie się prezentuje-takie jest przynajmniej moje zdanie ale poczekam i zobaczę jaka zima będzie

dużego masz chłopczyka:) a to kółko terenowe fajnie się prezentuje-takie jest przynajmniej moje zdanie ale poczekam i zobaczę jaka zima będzie
no bez koleczka to chyba bym juz buzzowi podziekowala na zblizajaca sie zime a tak to mam nadzieje ze troche nam jeszcze posluzy, robilam jazdy probne i z tym kolem jezdzi sie o niebo lepiej. Mam tez lacznik do buzza 4 ale kolko terenowe sprawuje sie na tyle rewelacyjnie ze nawet nie pokusialam sie jeszcze o wyprobowanie tego lacznika. Zdaje sie ze zakupilam go niepotrzebnie.

Ostatnia edycja:
No to i ja się pochwalę :-)
Mam wózek , swojego tako jumper x :-) co prawda nie turkusowy, bo jakoś "na żywo" mi się nie widział, tylko nasz jest taki metaliczno - żółty (niestety na allegro nie znalazłam takiego koloru, więc nie mogę pokazać, zdjęć też nie zrobię, bo wózek jest u moich rodziców ), ale jestem zadowolona, bo cały zestaw (z fotelikiem) + gratisy (torba, parasolka, folie przeciwdeszczowe, moskitiery i leżaczek) kupiliśmy za 1000 zł!(na allegro chodzą po 1200 zł, a, że my sobie pojechaliśmy do sklepu do producenta, to dostaliśmy 200 zł upustu :-)) no jestem zakochana w tym wózku i teraz to się doczekac nie mogę aż małą do niego wsadzę i pojedziemy na pierwszy spacer :-), a potem na kolejne spacerki :-)

Wasze buzzy też mi się bardzo podobają!

reklama
tak tylko apple ma ten pasek w kroczu taki ciemno granatowy prawie w zielen wpadajacy i to sie troche gryzie z ta zielenia na tyle siedziska. Po prostu to nie ten sam zestaw kolorow mial byc ale nie widzialam tego on-line dopiero jak przyszlo to siedzisko XL, no ale zalozylam i musi byc. Orginalnie kolor apple w tyle spacerowki ma wlasnie ten ciemny granat a nasz kolor taka soczysta zielen dlatego capri bardziej mi sie z tym widzi. Pewnie rzecz gustu.

na zdjeciu i tak mi sie bardzo podoba. Za pierwszym razem pomyslalam ze to wogole sulphur to siedzisko XL a nie apple ;-)
ja tego kola terenowego narazie nie kupuje, u mnie zim nie ma, drogi prawie idealne wiec szkoda mi kaski.

mam kolejny wózeczek na tapecie.... posiada jeszcze gwarancję na stelaż, więc mimo tego, że go nie obejrzę, chyba się zdecyduję..... capri...
:confused2:

jak z gwarancja to fajnie :-) zdecydowalas juz? daj znac jak podejmiesz jakas decyzje co do tego wozia? :tak:
No to i ja się pochwalę :-)
Mam wózek , swojego tako jumper x :-) co prawda nie turkusowy, bo jakoś "na żywo" mi się nie widział, tylko nasz jest taki metaliczno - żółty (niestety na allegro nie znalazłam takiego koloru, więc nie mogę pokazać, zdjęć też nie zrobię, bo wózek jest u moich rodziców ), ale jestem zadowolona, bo cały zestaw (z fotelikiem) + gratisy (torba, parasolka, folie przeciwdeszczowe, moskitiery i leżaczek) kupiliśmy za 1000 zł!(na allegro chodzą po 1200 zł, a, że my sobie pojechaliśmy do sklepu do producenta, to dostaliśmy 200 zł upustu :-)) no jestem zakochana w tym wózku i teraz to się doczekac nie mogę aż małą do niego wsadzę i pojedziemy na pierwszy spacer :-), a potem na kolejne spacerki :-)

Wasze buzzy też mi się bardzo podobają!

Gratuluje zakupu... wkoncu najwazniejsze jest to zeby nam sie wozeczki podobaly i spelnialy wymagania :tak:;-)

Do góry