reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Hej. Nie chcę Wam zaśmiecać wątku a pewnie nie każda zagląda do działu ogłoszeń a chciałabym znaleść dobrego właściciela dla mojego wózia;-) Sprzedam go za 300zł + przesyłka. Jak ktoś zainteresowany to prosze na pryv

reklama
ciekawe ile ona chce za ten caly zestaw bo tam minimalnej nie ma najpierw zadzown bo jeszcze wymysli se baba cene z kosmosu :) a co do napisow to u mnie w półrocznym wozku tez zdarte ale jak wyciagne go i rozpakuje to maz wyszoruje je do konca i wcale nie bedzie :) i nie bedzie widac tych zdartych napisow :) bo po co one heehe

najlepsze jest to, że te napisy można kupić i przykleić :-D:-D:-D dam głowę, że 95% używanych buzzów ma "odświeżane" napisy :-D

tak, wybieram się do Płońska na oglądanie :-)

spacerwóka jest w Nowy Tomyślu, nie pojadę tak daleko żeby obejrzeć :-( a gondolka fajna, ale bez tej spacerówy sę nie przyda :eek:

Ja non stop okrakiem siedzę na allegro, śledzę te wszystkie wózki...
Ale jesteś kochana :-D:-D:-D DZIĘKI!
nie ma sprawy-wiem jak to jest gdy się czegoś bardzo chcę:) a mój buzz będzie jutro:):):):):):)

witam dziewczyny....trafilam tu przypadkiem za moja dobra znajoma gie-oska buzzowa maniaczka zreszta :-D:-D:-D i widze ze tu cala masa buzzomanek urzeduje na tym watku;-):tak:
Zapraszam was serdecznie na nasz buzzowy watek w ktorym opisujemy rozne wozki, tak..... zaczelo sie jak najbardziej od Buzza (nawet przenioslysmy sie z watku ktory byl wylacznie na temat Quinny Buzz)i omawiania jego zalet i wad a teraz dyskutujemy o wszystkim i o niczym :-D Pani Gosia tez sie jak najbardziej udziela

klaudzia masz piekny wozeczek:cool2:

a tutaj wrzucam wam foteczke mojego wlasnego buzzika, na pierwszej dzidzia ma 13 miesiecy a na drugiej 18, wlasnie niedawno przelozylismy siedziska na wieksze bo juz niestety sie nie miescil no i zakupilismy kolo terenowe ktore jest widoczne na tej drugiej fotce.
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sj/ke/7ezl/336dB8pApbzuYN2w7B.jpg
Picasa Web Albums - pawimi455 - Walk

Tak wogole to pozdrawiam serdecznie i zycze szzesliwego rozwiazania wszystkim przyszlym mamusiom!

widzialam ze polowalas wlasnie na taki kolorek jak moj i niestety ci sie nie udalo...no coz, nastepnym razem bedzie lepiej - trzymam goraco kciuki zeby trafil ci sie super egzemplarz!
A moj maluch, mysle ze taki na gornej granicy sredniakow jest. Od jakiegos czasu utrzymuje wage okolo 13-14 kg i ma obecnie prawie 90 cm. czyli tak w normie na prawie dwulatka. Buzz nie jest znowu takim wielkim wozkiem....i fakt ze jest w nim troche tak wbity jak sledzik haha

ja tez mam uzywanego buzza w idealnym stanie i jeszcze na gwarancji do lutego 2011!!
Oto moj buzzik z dzis z moja prawie 3letnia corka...i powiem ze calkiem dobrze sie prowadzi z takim klockiem a wazy Maja 14kg!!poza tym budka od spacerowki jak dla miej jest super dluga:-)i zakrywa pol bobaska w srodku:-)

No Gosiu wozio sie super prezentuje :-):-):-):-)
A maja przesliczna ;-) i widac po niej dusze malego diabelka :-p

najlepsze jest to, że te napisy można kupić i przykleić :-D:-D:-D dam głowę, że 95% używanych buzzów ma "odświeżane" napisy :-D

Moj ma chyba stare bo sa tylko lekko odarte ale jak bede sprzedawac wozio kiedys to napewno tez kupie nowe naklejki :-D:-)

witam dziewczyny....trafilam tu przypadkiem za moja dobra znajoma gie-oska buzzowa maniaczka zreszta :-D:-D:-D i widze ze tu cala masa buzzomanek urzeduje na tym watku;-):tak:
Zapraszam was serdecznie na nasz buzzowy watek w ktorym opisujemy rozne wozki, tak..... zaczelo sie jak najbardziej od Buzza (nawet przenioslysmy sie z watku ktory byl wylacznie na temat Quinny Buzz)i omawiania jego zalet i wad a teraz dyskutujemy o wszystkim i o niczym :-D Pani Gosia tez sie jak najbardziej udziela

klaudzia masz piekny wozeczek:cool2:

a tutaj wrzucam wam foteczke mojego wlasnego buzzika, na pierwszej dzidzia ma 13 miesiecy a na drugiej 18, wlasnie niedawno przelozylismy siedziska na wieksze bo juz niestety sie nie miescil no i zakupilismy kolo terenowe ktore jest widoczne na tej drugiej fotce.
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/sj/ke/7ezl/336dB8pApbzuYN2w7B.jpg
Picasa Web Albums - pawimi455 - Walk

Tak wogole to pozdrawiam serdecznie i zycze szzesliwego rozwiazania wszystkim przyszlym mamusiom!

Pawimi sledzilam kiedys wasz watek po kryjomu hehe, zanim kupilam buzza. :-)

No i dziekuje, Twoj rowniez sliczny hehe bo taki sam :-):-)

Ja musze dokupic to siedzisko XL ale poczekam i zobacze czy napeno bede potrzebowac takie, a powiedz mi czy jakbym kupila CAPRI kolorek to bedzie to jakos wspolgralo z zielonym? czy trzeba miec ten sam odcien. Bo chcialabym Capri polaczony z zielonym, cos innego i kolorek na pozneij bardziej praktyczny;-)

Ja musze dokupic to siedzisko XL ale poczekam i zobacze czy napeno bede potrzebowac takie, a powiedz mi czy jakbym kupila CAPRI kolorek to bedzie to jakos wspolgralo z zielonym? czy trzeba miec ten sam odcien. Bo chcialabym Capri polaczony z zielonym, cos innego i kolorek na pozneij bardziej praktyczny;-)
ja kupilam apple ale uwazam ze capri bardziej pasuje, mialam gondole capri i uzywalam z niej tego kocyka ze spacerowka i wygladalo slicznie! Zaluje ze nie kupilam siedziska capri tylko to apple mi w glowe wlazlo.

reklama
No Gosiu wozio sie super prezentuje :-):-):-):-)
A maja przesliczna ;-) i widac po niej dusze malego diabelka :-p

Moj ma chyba stare bo sa tylko lekko odarte ale jak bede sprzedawac wozio kiedys to napewno tez kupie nowe naklejki :-D:-)

Ja myślę że ten wątek to duuuuużo osób śledzi:):) coś o tym wiem:)bo ja sama bardzo go lubię:)

Do góry