reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Gosiu ja nie mam takkiego kocyka :no2:
tylko ten IKEA | Tekstylia dla dzieci | Poduszki i koce | FABLER HJÄRTA | Koc

teraz nie dziwie Ci sie ze mowilas ze jest bardzo rażący! hehehe zrobie wam fotke dzis jak mi sie uda to same ocenicie kolorki.

A te kocyki z DRAWXU sa przesliczne... sama bym taki chciala :-(

hehe sorrkki za pomylke:-)faktycznie ten Twoj zielony od tego co ja myslalam ze jest Twoj duuuzo sie rozni hehe:-)ja sie chyba zdecyduje na ten DRAWXU bo sa sliczne:-)i widzialam je na zywo:-)

reklama
Diewczyny ale sie naogladalam tych waszych wozkow. Widze ze wiekszosc z was zdecydowala sie na Quinny, albo x-landera. Maja piekne kolorki :-) Ja sie tez nie moglam zdecydowac na wozek. Musialam brac pod uwage duze pompowane 4 kola i chcialam zeby byly skretne. Niestety wiekszosc wozkow jak ma kola skretne, to sa male. A ja na warunki Norweskie musze miec 4 duze pompowane kola, zeby sie przebic przez snieg! Trzy kolowy wozek tez odpada dla mnie, bo zamierzam go czesto uzytkowac po lesnych sciezkach i innyh nierownosciach wiec wozek musi byc bardzo stabilny. Jedyny wozek ktory znalazlam i odpowiadal moim kruteria to MUTSY na stelazu Urban Rider. I wiecie co kupilam go razem z fotelikiem samochodowym i spacerowka. Jedyny i jak dla mnie duzy problem to byl kolor! Akurat w tym sezonie nie mieli kolorkow ktore by mi odpowiadaly, a musialam sie na cos zdecydowac. No i wybor padl na Cargo Khaki. ostatnio go otrzymalam i super sie go prowadzi i sklada, ale ten kolor to nie jest moj w 100% :no: A przeciez powinien mnie cieszyc :shocked2: Uff ... ale sie rozpisalam... ale musialam sie wyzalic :sorry:

Diewczyny ale sie naogladalam tych waszych wozkow. Widze ze wiekszosc z was zdecydowala sie na Quinny, albo x-landera. Maja piekne kolorki :-) Ja sie tez nie moglam zdecydowac na wozek. Musialam brac pod uwage duze pompowane 4 kola i chcialam zeby byly skretne. Niestety wiekszosc wozkow jak ma kola skretne, to sa male. A ja na warunki Norweskie musze miec 4 duze pompowane kola, zeby sie przebic przez snieg! Trzy kolowy wozek tez odpada dla mnie, bo zamierzam go czesto uzytkowac po lesnych sciezkach i innyh nierownosciach wiec wozek musi byc bardzo stabilny. Jedyny wozek ktory znalazlam i odpowiadal moim kruteria to MUTSY na stelazu Urban Rider. I wiecie co kupilam go razem z fotelikiem samochodowym i spacerowka. Jedyny i jak dla mnie duzy problem to byl kolor! Akurat w tym sezonie nie mieli kolorkow ktore by mi odpowiadaly, a musialam sie na cos zdecydowac. No i wybor padl na Cargo Khaki. ostatnio go otrzymalam i super sie go prowadzi i sklada, ale ten kolor to nie jest moj w 100% :no: A przeciez powinien mnie cieszyc :shocked2: Uff ... ale sie rozpisalam... ale musialam sie wyzalic :sorry:

Kingula a nie moglas zerknac na ebayu? moja znajoma ma w blekicie, byly tez zielone, czerwone i .... czarne ;/ z tego co sie orientuje

dokupisz ladny kocyk parasolke i inne duperele i ożywisz kolor i ci sie napewno bede podobal :)

Klaudzia, czerwony mi sie jakos nie podobal bo mial inny troche fason szycia, a zielony to ten moj jest taki jakis zielonkawy, czarny wogole nie bralam pod uwage. Ja kupowalam wozek przez sklep internetowy www.bobowozki.pl i tam u nich zamowilam caly komplet.
Kasiiula, dzieki za pocieszenie ;-) ja tez takk mysle ze jak cos to podokupuje kolorowe dodatki i jakos mi sie bardziej on spodoba:-D

Klaudzia, czerwony mi sie jakos nie podobal bo mial inny troche fason szycia, a zielony to ten moj jest taki jakis zielonkawy, czarny wogole nie bralam pod uwage. Ja kupowalam wozek przez sklep internetowy www.bobowozki.pl i tam u nich zamowilam caly komplet.
Kasiiula, dzieki za pocieszenie ;-) ja tez takk mysle ze jak cos to podokupuje kolorowe dodatki i jakos mi sie bardziej on spodoba:-D

No chyba ze tak... niestety nie zawsze mozna miec wszystko w 1. ale napewno bedzie Ci dobrze sluzyl. A tak jak Kasiula pisze, dodatki i kolorowy kocyk napewno ozywia wozeczek. :-)

reklama
ten pingwinek jest świetny:-D

kingula możesz dać linka na swój wózeczek...
przez tenb posuty komputer nic nie mogę zrobić:wściekła/y:
a z chęcią zobaczyłabym jaki masz kolorek.. może się coś zaradzi:tak:

a nasz wózek będzie być może już w poniedziałek... nie mogę się doczekać:happy:

Do góry