reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

zeby byl tanszy to bym zdecydowala sie na niego lubie takie inne wozki :) a ten spiworek pingwinek jest rewelacyjny !!
mini.php

cena jest zabujcza:-(widzialam go na filmiku i kolorki rewelacyjnie wygladaja!!tez mi sie strasznie podoba:-)

reklama
a cemu buzz Ci nie podpasowal??ja tez sie wachalam miedzy buzem i speedim ale wygral buzz i jutro rano juz bedie moj:-)
Iza o takim kolorze speedziaka mowisz Quinny Speedi SX + fotelik maxi-cosi cabrio (750571511) - Aukcje internetowe Allegro ??

raczej o takim na przykłąd
QUINNY SPEEDI SX - Piękny !!!!!! +dużo dodatków (751712173) - Aukcje internetowe Allegro

nie to, że mi nie podpasował, choć gondolka jest tak jakos... nisko :sorry: ale w speedi ten hamulec jest bardzo kuszący, choć duże koło przednie jest pewnie sporo cięższe niż w buzzie, gdzie koło jest chyba mniejsze... a Ty czemu jednak wybrałaś buzza?

raczej o takim na przykłąd
QUINNY SPEEDI SX - Piękny !!!!!! +dużo dodatków (751712173) - Aukcje internetowe Allegro

nie to, że mi nie podpasował, choć gondolka jest tak jakos... nisko :sorry: ale w speedi ten hamulec jest bardzo kuszący, choć duże koło przednie jest pewnie sporo cięższe niż w buzzie, gdzie koło jest chyba mniejsze... a Ty czemu jednak wybrałaś buzza?
strasznie duzo chce ktos za tego spedziaka:szok::szok::szok: ja sie zdecydowalam na buzza bo wiem ze jakbym inny kupila to zawsze bym zalowala ze nie mam buzza to jest tak jak Klaudia pisze MILOSC OD PIERWSZEGO WEJRZENIA:-)
ZAJEBISTY! hehehe :-) tylko te czarne kola niepotrzebne :wściekła/y: srebrne lepiej by sie prezentowaly. Kolorki supcio no i ten "brokat" na gondolce i dodatkach :-)

Kombinezon wymiata!!! poprostu rewelacja hehehe
kLAUDIA A Ty co spac po nocach nie mozesz heh??faktycznie stelaz jest za czerny i wozek ginie w ciemnosci ale kolorki super ma:-)

dziewczyny a ja juz moge powiedziec ze jestem szczesliwa posiadaczka buzza caprysiowego:-)piekny jest..w idealnym stanie...i mnostwo dodatkow:-)

Klaudzia ja mysle ze na wiosne sie wybiore do Anglii to moze sie spotkamy z naszymi buzzami??aha wiesz co widzialam te kocyki oryginalne quinny i to jest zwykly kocyk polarowy tylko ze ma napis quinny (a kosztuje az 100zl) tj te z ikei co Ty masz(bo je tez widzialam)tylko kurcze u mnie nie bylo niebieskiego dostepnego ale byl ten limonkowy co Ty sobie wzielas i on daje po oczach ale ogolnie super jest:-)

kLAUDIA A Ty co spac po nocach nie mozesz heh??faktycznie stelaz jest za czerny i wozek ginie w ciemnosci ale kolorki super ma:-)

dziewczyny a ja juz moge powiedziec ze jestem szczesliwa posiadaczka buzza caprysiowego:-)piekny jest..w idealnym stanie...i mnostwo dodatkow:-)

Klaudzia ja mysle ze na wiosne sie wybiore do Anglii to moze sie spotkamy z naszymi buzzami??aha wiesz co widzialam te kocyki oryginalne quinny i to jest zwykly kocyk polarowy tylko ze ma napis quinny (a kosztuje az 100zl) tj te z ikei co Ty masz(bo je tez widzialam)tylko kurcze u mnie nie bylo niebieskiego dostepnego ale byl ten limonkowy co Ty sobie wzielas i on daje po oczach ale ogolnie super jest:-)

Jak widac Gosiu spac nie moge... hehe :)

GRATULUJE POSIADANIA BUZZA :-):-)
Tak jak mowilam te kocyki do quinny sa lekko badziewne jak na swoja cene. Wsumie to rownie dobrze moglabys kupic polar, obszyc go do okolo i sciagnac naszywki z ebaya z napisem quinny. A ten zielony z IKEI jest o wiele mnie oczojebny niz te z quinny i wsumie przy kolorze wozeczka bardzo sie zlewa :tak:

Co do Twojego przyjazdu to zapraszam!!!!! :-):-):-) Ale fajnie by bylo :-)

Gosiu, który kocyk masz z Ikei?

Wiem coś o 'miłosci od pierwszego...', bo jak zobaczyłam x-landera, to tez tak miałam. Niby ogladałam tansze jakies, ktore podobnie wygladały, ale po prostu wiedzialam, ze jak nie kupie tego, to bede żałowac. I tak szukalam, az znalazlam w komisie internetowym za niezłą cene cały zestaw z fotelikiem maxi cosi cabrio, a na tym zalezalo mi najbardziej. Nie chchiałam firmowego fotelika od wozka.

Ostatnia edycja:
Gosiu, który kocyk masz z Ikei?

ja nie mam kocyka jeszcze bo nie bylo kolorku ktory chcialam czyli niebieskiego a chcialam tj ma Klaudia IKEA | Tekstylia dla dzieci | Tekstylia dla dzieci | VITAMINER | Koc ...poczekam moze bedzie niedlugo!!jak nie to widzialam w askocie tez fajny niebieski z krabem czerwonym taki Drewex mięciutki welurowy PLED / KOCYK 70x100cm (744856751) - Aukcje internetowe Allegro tylko kosztowal 26zl wiec taniej niz na allegro!

reklama
ja nie mam kocyka jeszcze bo nie bylo kolorku ktory chcialam czyli niebieskiego a chcialam tj ma Klaudia IKEA | Tekstylia dla dzieci | Tekstylia dla dzieci | VITAMINER | Koc ...poczekam moze bedzie niedlugo!!jak nie to widzialam w askocie tez fajny niebieski z krabem czerwonym taki Drewex mięciutki welurowy PLED / KOCYK 70x100cm (744856751) - Aukcje internetowe Allegro tylko kosztowal 26zl wiec taniej niz na allegro!

Gosiu ja nie mam takkiego kocyka :no2:
tylko ten IKEA | Tekstylia dla dzieci | Poduszki i koce | FABLER HJÄRTA | Koc

teraz nie dziwie Ci sie ze mowilas ze jest bardzo rażący! hehehe zrobie wam fotke dzis jak mi sie uda to same ocenicie kolorki.

A te kocyki z DRAWXU sa przesliczne... sama bym taki chciala :-(

Do góry