zeby byl tanszy to bym zdecydowala sie na niego lubie takie inne wozkia ten spiworek pingwinek jest rewelacyjny !!
![]()
cena jest zabujcza:-(widzialam go na filmiku i kolorki rewelacyjnie wygladaja!!tez mi sie strasznie podoba:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zeby byl tanszy to bym zdecydowala sie na niego lubie takie inne wozkia ten spiworek pingwinek jest rewelacyjny !!
![]()
a cemu buzz Ci nie podpasowal??ja tez sie wachalam miedzy buzem i speedim ale wygral buzz i jutro rano juz bedie moj:-)
Iza o takim kolorze speedziaka mowisz Quinny Speedi SX + fotelik maxi-cosi cabrio (750571511) - Aukcje internetowe Allegro ??
Buzzomaniaczki patrzcie co znalazlam:-) LIMITOWANA WERSJA QUINNY BUZZ.OGRANICZONA ILOŚĆ! (753680019) - Aukcje internetowe Allegro
strasznie duzo chce ktos za tego spedziakaraczej o takim na przykłąd
QUINNY SPEEDI SX - Piękny !!!!!! +dużo dodatków (751712173) - Aukcje internetowe Allegro
nie to, że mi nie podpasował, choć gondolka jest tak jakos... niskoale w speedi ten hamulec jest bardzo kuszący, choć duże koło przednie jest pewnie sporo cięższe niż w buzzie, gdzie koło jest chyba mniejsze... a Ty czemu jednak wybrałaś buzza?
kLAUDIA A Ty co spac po nocach nie mozesz heh??faktycznie stelaz jest za czerny i wozek ginie w ciemnosci ale kolorki super ma:-)ZAJEBISTY! hehehe :-) tylko te czarne kola niepotrzebnesrebrne lepiej by sie prezentowaly. Kolorki supcio no i ten "brokat" na gondolce i dodatkach :-)
Kombinezon wymiata!!! poprostu rewelacja hehehe
kLAUDIA A Ty co spac po nocach nie mozesz heh??faktycznie stelaz jest za czerny i wozek ginie w ciemnosci ale kolorki super ma:-)
dziewczyny a ja juz moge powiedziec ze jestem szczesliwa posiadaczka buzza caprysiowego:-)piekny jest..w idealnym stanie...i mnostwo dodatkow:-)
Klaudzia ja mysle ze na wiosne sie wybiore do Anglii to moze sie spotkamy z naszymi buzzami??aha wiesz co widzialam te kocyki oryginalne quinny i to jest zwykly kocyk polarowy tylko ze ma napis quinny (a kosztuje az 100zl) tj te z ikei co Ty masz(bo je tez widzialam)tylko kurcze u mnie nie bylo niebieskiego dostepnego ale byl ten limonkowy co Ty sobie wzielas i on daje po oczach ale ogolnie super jest:-)
Klaudzia ja mysle ze na wiosne sie wybiore do Anglii to moze sie spotkamy z naszymi buzzami??aha wiesz co widzialam te kocyki oryginalne quinny i to jest zwykly kocyk polarowy tylko ze ma napis quinny (a kosztuje az 100zl) tj te z ikei co Ty masz(bo je tez widzialam)tylko kurcze u mnie nie bylo niebieskiego dostepnego ale byl ten limonkowy co Ty sobie wzielas i on daje po oczach ale ogolnie super jest:-)
Gosiu, który kocyk masz z Ikei?
Gosiu, który kocyk masz z Ikei?
ja nie mam kocyka jeszcze bo nie bylo kolorku ktory chcialam czyli niebieskiego a chcialam tj ma Klaudia IKEA | Tekstylia dla dzieci | Tekstylia dla dzieci | VITAMINER | Koc ...poczekam moze bedzie niedlugo!!jak nie to widzialam w askocie tez fajny niebieski z krabem czerwonym taki Drewex mięciutki welurowy PLED / KOCYK 70x100cm (744856751) - Aukcje internetowe Allegro tylko kosztowal 26zl wiec taniej niz na allegro!