reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

no w sumie z gondolą waży 14-15 kg. Ja stelaż w samochodzie będę zostawiać a gondolkę z dzieckiem do domu zabierać :)))))
Dam radę! Ta amortyzacja na pasach mnie przekonała. Zresztą zobaczymy jak to będzie :))))

ja tez jestem za Jedo :-) ogladajac inne wozki wozki Jedo wydaja mi sie najlepsze jesli chcemy nimi jezdzic po nierownym terenie. Naczytalam sie co prawda ze spacerowka jest waska, ale wg mnie ma standardowy rozmiar, a wszystko zalezy od wielkosci naszych pociech :-D zreszta potem i tak najczesciej kupuje sie tania, skladana, lekka spacerowke aby nie meczyc sie z tym 15kg wozkiem ;-)

reklama
My też postanowiliśmy kupić Mutsy 4rider,ale na pompowanych kołach,pomimo tego że z piankowymi kołami jest lżejszy.Dużo słyszałam na temat wózka Mutsy,moja kuzynka również kupiła Mutsy ale urban ,jest bardzo zadowolona.Wózeczek łatwo się składa,ma skrętne koła-4 pompowane,no i łatwość wpięcia gondolki i siedzonka w stelaz również zachęca,cena trochę wysoka,ale myslę ze warto :) a jeżeli chodzi o fotelik to również stawiam na maxi cosi-tak jak pisalyście wczesniej jest dużo lżejszy niż oryginalne Mutsy :)

Justynka ja własnie wybierałam między Jedo Bartatina a X-Landerem XA :-)
Jedo ma fajniejsze kolorki i chyba to zawieszenie na pasach jest dobre, ale jednak zdecydowałam się na X-Landera.

Cieszę się, że nie tylko ja zdecydowałam sie na Mutsy, mój Urban Rider właśnie dziś rano do mnie dotarł , jest prosty w obsludze i ma fajną nieskomplikowaną konstrukcję - jestem mega zadowolona:-). A fotelik zdecydowanie maxi cosi cabrio fix bo zalezy nam na zamontowaniu stalej bazy w samochodzie a narazie niewiele fotelikow poza maxi cosi ma tą możliwość no i można go wpiąc do stelaża Mutsy

A to nasz nabytek

Załączniki

• IMG_0094.jpg
    IMG_0094.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 82
Sylaba fajny ten wózio! my chyba kupimy we wrześniu i na 80 % matrixa NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (709955903) - Aukcje internetowe Allegro czekam tylko aż gość odpisze mi na moje pytanie w sprawie ewentualnych reklamacji, bo oni mają swoją siedzibę 100 km od Łodzi, w Łodzi nigdzie w żadnym sklepie tych wózków nie widziałam :( , więc zapytałam gościa co w przypadku reklamacji? oczywiście mam nadzieję, ze nie będzie to potrzebne, ale jednak trzeba i taką ewentualność wziąć pod uwagę!
mamy problem z kolorem :) mi się podoba niebieski+granat, a mężowi kremowy+bordo :)
no niestety jesteśmy ograniczeni cenowo :( nie stać nas na droższy wózek, chyba, że dziadki coś dorzucą :) ale póki co żadne tego nie zaproponowały, więc wolę liczyć na siebie :) a nie czekać , bo znając moich rodziców, to na bank coś dołożą, ale mama jest bardzo przesądna i nie chce kupować nic do porodu! jakby wiedziała ile mam już nakupione, to by osiwiała ;) a ja chcę wózek łącznie z fotelikiem. i o ile wózek jakos od razu po wyjściu ze szpitala nie będzie mi potrzebny, tak fotelik i owszem, więc chcę kupić wcześniej :)

Justynka ja własnie wybierałam między Jedo Bartatina a X-Landerem XA :-)
Jedo ma fajniejsze kolorki i chyba to zawieszenie na pasach jest dobre, ale jednak zdecydowałam się na X-Landera.
mnie też x-landery sie podobają :)))) ale te pasy mnie przekonały :)))
teraz szukam jakiejś dobrej używki :)))) a na wiosnę planuję kupić Peg Perego Pliko3

Sylaba a powiedz mi jaki to jest kolor?Jest śliczny.Bo zauwazyłam,ze na oficjalnej stronie Mutsy( nie wiem czy wchodzilas) kolory wózków wydają sie inne niż np. na allegro czy innych stronach internetowych.

Pauluśka - kolor nazywa się Lake Green (wersja tapicerki Cargo), na oficjalną stronę nie wchodziłam ale wózek w tej wersji jest w tym sklepie :
Mutsy UrbanRider 2007 podwozie+gondola - 1679.00 zł

Nasz został sprowadzony bezpośrednio z Holandii bo tam sa one znacznie tańsze niz w polskich sklepach tylko z gwarancja może byc problem, ale liczę, że nic złego z wózkiem sie nie stanie

reklama
Cleo czyli w sumie wózki na pompowanych kołach podobnie ważą :sorry2: no ale coś za coś :)

luandzia1 jeśli chodzi o fotelik to również jestem zdecydowana na maxi cosi cabrio fix bo sprzedawca w sklepie tak jak Ty odradzał mi fotelik mutsy własnie ze względu na wagę. A co do 4 ridera - nie wiem może to ja wymyslam, ale czy ta blokada skrętu kół umiejscowiona przy przednich kołach Tobie nie przeszkadza? Pytam bo porównywałam w sklepie urban i 4 ridera i denerwowalo mnie to w 4 riderze że aby zablokowac i odblokowac koła trzeba sie schylac za kazdym razem, a w urbanie wystarczy jeden ruch nogi bez schylania bo ta blokada jest zaraz przy hamulcu, nie wiem co o tym sądzisz? :sorry2:

dziubasek z tym zostawianiem stelażu w samochodzie to też dobry pomysł :)

Pauluśka ja też myslę że warto zainwestowac w Mutsy :tak: Niektórym Dziewczynom się nie podoba wygląd, ale mi tak, a poza tym na pierwszym miejscu stawiam funkcjonalność, a dopiero na drugim kolorystykę :-) a co do kolorów to samo zauważyłam że na stronie mutsy są inne niz np. na allegro :sorry2:

Sylaba no własnie mało wczesniej pisalo się o wózkach Mutsy na tym wątku :) królują inne marki :) bardzo ładny kolorek wybrałaś, ja też chce Urban Ridera, tylko myślę o zakupie samego stelaża i gondoli na razie, a potem jakiejś lekkiej spacerówki innej firmy :-)

Do góry