reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no co Ty...a duzo za niego dalas??nie szukasz innej spacerowki?moze sprzedaj go co/??

Gosia nie sprzedam bo mój mąż go "stuningował" :-:)-(
dałam za niego 300 więc tragedii nie ma ale jest nauczka UŻYWANEGO NEVER EVER...

JA CHCĘĘĘĘĘ ZAPPA :-) ale czy go się w końcu dorobię to już inna sprawa...

[A to nasz cybex:

Zobacz załącznik 377933Zobacz załącznik 377934Zobacz załącznik 377935

Po testach drogowych jestem zadowolona, Asia również. Nie mogę się zachwycić łatwością w prowadzeniu (nawet jak jest obładowany to jednym palcem mogę zawrócić) w podjeżdżaniu pod krawężnik, no i najważniejsze - łapię w jedną rękę wózek, na drugą biorę Asię i na 4 piętro bez bólu;-)

Aha i najbardziej podoba mi się to że drugiego takiego nie spotkam;-):-D
Też chcę taki wózek! śliczny jest!
Ja kupiłam dla Martyny bertoni star i to najgorszy wybór jakiego mogłam dokonać :( wózek tragedia! jedyne co ma fajne to kosz na zakupy ;) poza tym strasznie się nim jeździ! podjechać pod nawet najmniejszy krawężnik to porażka. kupiłam go w maju i już go wystawiłam na allegro! mam nadzieję, że się sprzeda, a wtedy będę szukać jakiegoś innego wózka .
Właśnie podoba mi się ten cybex i jest delit dot! nie wiem tylko czy finanse (czyt. mąż) pozwoli mi na taki drogi wózek, tym bardziej, że Martynka już mało w wózku chce siedzieć!

Aga sama mam chęć na zappa i chyba się w końcu zdecyduję jak przyjade na wiosne do PL ;) tylko chyba kupię siedzisko od tego xtra ;) , dałabyś fotkę po tuningu :)
Ula my zamiast pałąka używamy w wózku kierownicy P1050706.jpg i to się nam lepiej spisuje ;)

Gosia on jeststraszzzzzzny!!!! tragiczny i w ogóle najgorszy zakup w moim życiu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja się tylko buzzem poruszam a ten dziad stoi na klatce może go ktoś w końcu ukradnie...[/SIZE]

ahaahahahhaah ale się usmialam ;p

nie wiem czy ten pałąk az tak potrzebny hehehe ale ciacha albo picie albo ksiązeczkę byloby gdzie i jak trzymac :)

Gosia nie sprzedam bo mój mąż go "stuningował" :-:)-(
dałam za niego 300 więc tragedii nie ma ale jest nauczka UŻYWANEGO NEVER EVER...

JA CHCĘĘĘĘĘ ZAPPA :-) ale czy go się w końcu dorobię to już inna sprawa...

Aga pokaz to z tuningowane cacko:-)co tam Twoj M porobil przy nim...trzeba bylo od razy zappa brac i po sprawie albo maclarena:-)

reklama
ahaahahahhaah ale się usmialam ;p

nie wiem czy ten pałąk az tak potrzebny hehehe ale ciacha albo picie albo ksiązeczkę byloby gdzie i jak trzymac :)

Ula kiedy ja bym naprawdę chciała się go pozbyć....

Aga pokaz to z tuningowane cacko:-)co tam Twoj M porobil przy nim...trzeba bylo od razy zappa brac i po sprawie albo maclarena:-)

Gosia jak wrócę to zrobię zdjęcia bo teraz ładuję baterie a tuning hahahahahahaha mój mąż przewiertał rurki i teraz się wózek nie składa szkoda gadać...

Do góry