reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Marta zdjecia pierwsza klasa..coraz bardziej podoba mi sie ten wozek:-) a Antek chetnie w nim jezdzil??no i pisz nam tu realcje jak w terenie sie sprawowal...

Aga to ok 1000zl tak??kurcze mi bybylo szkoda dawac tyle kasy na drugi wozek...

Poszukuje jakiś do 250zł wózek. Polecicie mi coś ? :zawstydzona/y:

Coś takiego?

WÓZEK PARASOLKA CONECO ALBATROSS PIERRE CARDIN (1489766007) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawe czy warto zlicytować... Mi akurat się nie podobają takie wózki ale zA 100ZŁMACLAREN QUEST OKAZJA OD 1 ZŁ BCM (1495238437) - Aukcje internetowe Allegro

Maclareny to dobre wozki a piszesz ze chcesz do 100zl jak juz jest ponad 100zl no chyba ze chcialas napisac 200zl??licytuj...

nie chce Maclarena , bo mi się nie podobają chociaz każdy chwali. Tak wkleiłam bo mówicie czesto o nich :D

Chce do 250zł i ten drugi link jest do tego wózka który wpadł mi w oko :)

ja już mam a wy i tu jeszcze dokładacie narazie myslę nad

cybex callisto

peg perego SI

maclaren techno xt

no i nie powiem ten Marty też mi dał do myślenia

Marta a mogłabyś zrobić zdjęcia budy rozłożonej w pozycji leżącej i siedzącej...
hahahaha no nie wierze ,jak zobaczyłam kiedyś na necie tego peg pergo to też mi się strasznie spodobał ale trochę drogi :zawstydzona/y:
nie chce Maclarena , bo mi się nie podobają chociaz każdy chwali. Tak wkleiłam bo mówicie czesto o nich :D

Chce do 250zł i ten drugi link jest do tego wózka który wpadł mi w oko :)
mi się też maclareny nie podobają ale jakby mi się trafiła okazja tanio kupić to pewnie bym wzieła bo te wózki strasznie lekkie są :tak:

hahahaha no nie wierze ,jak zobaczyłam kiedyś na necie tego peg pergo to też mi się strasznie spodobał ale trochę drogi :zawstydzona/y:

mi się też maclareny nie podobają ale jakby mi się trafiła okazja tanio kupić to pewnie bym wzieła bo te wózki strasznie lekkie są :tak:

hahahaha :-):-)

kurcze no cena wysoka ale używane schodzą po ok 650zl
no i waży 7kg moja koleżanka ma synka z października 2009 i go kupiła i jest meeeeeega lekki

reklama
Aga nie wiem dokladnie o co pytasz , ale tam pod samym daszkiem budy jest doczepiana na zamek taka osłonka, która rozciąga się przy rozkladaniu do lezenia.
Wiec tak Antonio siedział w wozku nim zdazylismy wyjsc , był zadowolony podczas jazdy .
Jak na razie widze taka wade , ze pokrowiec na nozki nie ma zamka z boku i najpierw trzeba wlozyc dziecko a potem pokrowiec. W XA był zamek.
Wóżek jedzie zgrabnie, fajnie skręca, kółka radza sobie w miejskim terenie doskonale :)

Do góry