reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
wlasnie uswiadomilam sobie ze juz w marcu musze kupic spacerowke nowa:) poszukiwania czas zaczac...skupiam sie nad cybexem callisto i espiro:) to jak wybierac nowe buty;)

kira ale ten espiro magic 4 ma strasznie dużo negatywnych opinii

powaznie? pelno tych wozkow u mnie:/ ale jak spotkam znajoma to popytam bo ma, dzieki

ja mam taka zagwostke ze jak bede miala raczke wozka osobna (nie jedna ciagla tylko na lewa i prawa reke) to go nie wciagne na podjezdzie na schodach...czy nie potrzebnie sie martwie? poki co wchodze ciagnac wozek za soba:/

aj ok cybex callisto ma jedna ciagla raczke:) coraz bardziej mi sie podoba..wyczytalam wage 15 kg, moj ignac ma 12:/ matko jedyna no i czy nie bedzie za waski dla mojego klopsika trza na zywo gdzies oblukac:)

Ostatnia edycja:
kiedyś szperałam po internecie bo mi się też podoba ale więcej osób było na nie , ale jak masz znajomych którzy go używają to popytaj ;) czasami jest tak że jednej osobie coś pasuje a innej nie więc może akurat , no i przypomniałaś mi o cybexie
też wciągam wózek po schodach ale doszłam do wniosku że jak będe mieć małą spacerówkę to mogę ją po prostu złożoną już wnosić po schodach i młodego za rękę lub na rękach :)

dziewczynki czasami zaglądam na ten wątek i wasze typy zmieniają sie jak pogoda hehehe staram sie zapamietywac co polecacie i znowu cos innego wymyslacie :)
oj kupilabym nowy wozek, tylko jak powiedziec męzowi, dalismy za teutonię ponad 4000 a wygląd mnie jej tak wkurza ze kupilabym cos innego. Trzeba na zywo cos zobaczyc, ale ja dopiero w W-wie mam wiekszy wybór ;/

Kupujcie, testujcie i polecajcie :)

reklama
Do góry