reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Aniu daj mi dane i kwote do przelewu za wysylke:-)
co do tego wozka to tez sie nad nim zastanawialam widzialam w sklepie i tez fajny jest:-) ja bym brala:-)cena tez przystepna a cybexa juz nie chcesz?

Aniu daj mi dane i kwote do przelewu za wysylke:-)
co do tego wozka to tez sie nad nim zastanawialam widzialam w sklepie i tez fajny jest:-) ja bym brala:-)cena tez przystepna a cybexa juz nie chcesz?

Gosia Ty to bys kazdy wozek wziela byle by wyprobowac hehehehe

ostatnio slyszalalam ze bebe confort ale loola jest tragicznym wozkiem, podobno bardzo zle sie go prowadzi itp a wydawal mi sie jednym z lepszych wozkow teraz na rynku...

ja tam jestem zadowolona z mojej Luny choc bardzo malo jej uzywalam bo Oli ciagle chory albo snieg i nie wychodzimy z domu na spacerki :(
Mam juz bude i pokrowiec do niej ;-) zielona buda a pokrowiec taki wzorzasty w takie nito drzewka zielone ;-)

chciałabym cybexa ale on się chyba tak nie składa , poza tym ten ma odwracane siedzisko , muszę się do sklepu przejechać ,szkoda że nie ma używanych nigdzie , albo nie zwróciłam uwagi
co do przelewu to muszę znaleźć kartkę ile zapłaciłam ;)

Klaudzia a zebys wiedziala ze bym wziela kazdy prawie wozek najchetniej co miesiac cos nowego do pojezdzenia hehe...co do looli to czytalam opinie ze kiepsko sie prowadzi i ciezki i skrzypi itp.

Ania ja widzialam ten wozek na allegro uzywany jakis czas temu.

dzięki Gosiu musze najpierw go w sklepie obadać jaki jest bo czytałam opinie i są bardzo podzielone
prawdopodobnie wracam z Kubą dopiero końcem stycznia ale to się okaże zaraz po nowym roku , bo wtedy mamy mieć dla niego pesel i jak już będzie to skłądamy wniosek o paszport no i mój D jedzie 7 stycznia do NO więc do tego czasu musimy załatwić ten paszport a potem ja go odbiore i lecimy ,a że czeka się ok 2 tyg to mam nadzieje że tak będzie :)

Gosia powiedz mi tylko jak ci się prowadziło ten wózek , bo byłam dzisiaj w sklepie i nie mieli a znalazłam laskę co mi za 300zł ze śpiworkiem sprzeda +wysyłka tylko się zastanawiam jaką on ma amortyzację

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry